Valla kendimden yola çıkarsam sevismeyeceksem birlikte olmam ihtiyacım var. Insan illa ki ister bunun evlilikle alakasi yok bi erkek seni istiyosa degil istemiyosa sorun vardir hem yatakta nasil oldugunu gormende istedigin gibi mi bakmakta fayda var evlenince bekledigin gibi cikmaz pisman olursun
seven erkek evliliği bekler evlilik öncesi ilişkiye girmek istemez ama abartmadan cinsel konulardan bahsedilebilir bu sayede insanlar bir birilerini tanırlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seven erkek dokunmaz olayı çok saçma bence. Seven erkek dokunmadan duramaz kadın da. O dokunmadan sevdim diyenler bana boş geliyor ilerde yarı yolda bırakabilirim günahını almayım üstüme kalmasın diyemiyoda seven erkek dokunmaz diyo
Seven erkek sevişir bence ben sevgilim ile aynı evde kaliyoruz aslında ikimizin üniversitesi aynı yere çıktı ev tuttuk hani derler ya barut ile ateş yan yana durmaz ile bizdede aynen böyle oldu 😁 sabah ve akşam yaparız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Valla kendimden yola çıkarsam sevismeyeceksem birlikte olmam ihtiyacım var. Insan illa ki ister bunun evlilikle alakasi yok bi erkek seni istiyosa degil istemiyosa sorun vardir hem yatakta nasil oldugunu gormende istedigin gibi mi bakmakta fayda var evlenince bekledigin gibi cikmaz pisman olursun
Onun için bırakmazsın ama ya
seven erkek evliliği bekler evlilik öncesi ilişkiye girmek istemez
ama abartmadan cinsel konulardan bahsedilebilir
bu sayede insanlar bir birilerini tanırlar
Seven erkek dokunmaz olayı çok saçma bence. Seven erkek dokunmadan duramaz kadın da. O dokunmadan sevdim diyenler bana boş geliyor ilerde yarı yolda bırakabilirim günahını almayım üstüme kalmasın diyemiyoda seven erkek dokunmaz diyo
O düşünce değil ya, erkek günah olayını düşünmez pek 😂
Bence seven insanlarda sevişir, çünkü inanmıştır sevdiğine, sevişir, sevişmeli, bunun evliliği beklemenin anlamı yok
tabiki sevişirim. sonuçta bir ilişki içindesin. evlilik dediğin bunu resmileştirmektir. üstüne bişey katmaz
Şimdiki devirde sevişmek normal oldu sevişirim yani evlilik gelip catacak felan basit değil evlilik
Bence sevisir ya partnerini tanimak bilmek ister nelerden hoslanir nasil yapsr diye 🔥🔥
bir yerden sonra istemsizce aciliyor ama yapmamak gerek
Seven erkek cinselliği cinsel organını atmaya bile utanır aynı şekilde kız aynı
Beklerler iki cinste
Sevmesi yapmayacağı anlamına gelmiyo, o düşünceler eskide kaldı
açarım arzlarım isterim ki yapıyorum da... sormak istediklerin varsa yazablirdsin bana
seks yapacak kadar ileri gidilmez belki ama yakınlaşma olur hem iki tarafta birbirinin zevklerini öğrenir
Seven erkek sevişir bence ben sevgilim ile aynı evde kaliyoruz aslında ikimizin üniversitesi aynı yere çıktı ev tuttuk hani derler ya barut ile ateş yan yana durmaz ile bizdede aynen böyle oldu 😁 sabah ve akşam yaparız
öpme dokunma tamam da ileri gitmeyiz okadarida evliliğe kalsin
Herseyin bir vakti zamani var eğer ki gönülden seviyorsa evlilik sonrasında birseyler yaşanır
Erkek sevişmek ister.
Kesinlikle cinsel konu açarım
açılıyor ama höst diyince duruyor normali durmaz
Tabii ki öyle beklemeli
İçine girmeden durabilir yani
Ben artık dayanamıyom
Birleşme olmasa da temas olmalı bence
Nişandan sonrw hatun benimdir aga dağıtırım
sevişir sevişmek ister
İnsan sevdiğini s kermi lan
Sevişir duramaz sevişmeden
İkiside :)))