Cinsel Yaşam Cinsellikle ilgili bir kusurum var, sizce ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 5-6 cm olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum. Doğru olan da bu dimi? Küçük parmağım kadar Cinsellikle ilgili bir kusurum var, sizce ne yapmalıyım? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl aga nasıl o kadar küçük oluyor? allah neden seni böyle yartattı acaba 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim 🥺 Yorumla Çekilmez1adam +1 yıl Bende büyüklüğünden muzdaribim 19cm ve kalınlık olarak kağıt havlu rulosuna sığmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Çekilmez1adam napim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzülme soran kadınlar erkekler gibi değil o yüzden şanslısın sevdi mi her şeyiyle kabul eder <3 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. O ne la. Partnerin parmağıyla ilişkiye girse çok daha fazla zevk alır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkeklerdeki en büyük gurur meselesi bu konu sanırım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gurur o un tam tersi oluyor Yorumla
Arzuu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 5-6 cm mi? Yaşın 5 falan mı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 26 Yorumla Arzuu27 +1 yıl İnanmam 6 cm olduğuna trol soru bence Yorumla Soran +1 yıl Sağol be mutlu etdin Yorumla Arzuu27 +1 yıl Gerçekten 6 cm ise istek atsana bana merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten benim gibi biri olmadığını mı düşünüyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Profilimi açık edemem bu kadar mahrem konudan sonra Instagram yazarsan fake hesaptan yazarım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim orta parmağım daha uzunnnn 2 35 Yorumla Soran +1 yıl Eeee? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne eee orta parmağım kadar bile değil. Ameliyat ol Yorumla Soran +1 yıl Ameliyat ile uzamıyor doktora gitmedim mi sanıyorsun böyle bir şey mümkün mü? Tabiki gitdim10cm penislerin büyüme ameliyatı 2-3 cm ola biliyor dedi seninki çok daha az büyür çok büyütmeye çalışırsak kırılır dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzüldüm o zaman şey yaparsın dicem ama silinir 🥺 Zevk vermek için taktik verecektim Yorumla Soran +1 yıl Yani 1 cm için ameliyat olma dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Ben her şeyi yaparım tabiki ama beni kabul eder mi bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk parmaklarınla da zevk vermeye çalış anladın sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla kabul eden olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama seni başkasına kaptırcaz 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende merak ettim bende görmek istiyrm 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ben kusurlu biri ola bilirim ama ama midesiz biri değilim her önüme gelene de tamam evlenelim diyemem ki benim açımdan düşün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın seni merak ettim 🥺 Yorumla Çekilmez1adam +1 yıl Sence 19 nasıl Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim seni işte 🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Küçük penis işte parmaktan bir tık kalın nasıl anlatayım ki başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok öyle değil direkt seni merak ettim… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı gizliden Yorumla Soran +1 yıl Benim fotoğrafımı mı görmek istiyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ama o kadar mahrem döktük gösteremem üzgünüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki… Yorumla Soran +1 yıl Ne için görmek istedin merak etdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni merak ettim işte keşke seni daha yakından tanısam… Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi? Yorumla Soran +1 yıl Diyelim mi geri kalan her şey hayal ettiğin gibi benim gibi biriyle evlenmeyi düşünür müsün. Öylesine soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Konuşalım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı gizliden sonra yine gizlenirim Yorumla Soran +1 yıl Birazdan konuşsak olur mu? Yorumla Soran +1 yıl gizliden çık şimdi takip atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. hissedilmez bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aga nasıl o kadar küçük oluyor? allah neden seni böyle yartattı acaba
Ne bileyim 🥺
Bende büyüklüğünden muzdaribim 19cm ve kalınlık olarak kağıt havlu rulosuna sığmıyor
@Çekilmez1adam napim?
üzülme soran kadınlar erkekler gibi değil o yüzden şanslısın sevdi mi her şeyiyle kabul eder <3
O ne la. Partnerin parmağıyla ilişkiye girse çok daha fazla zevk alır
Erkeklerdeki en büyük gurur meselesi bu konu sanırım.
Gurur o un tam tersi oluyor
5-6 cm mi? Yaşın 5 falan mı?
Yaşım 26
İnanmam 6 cm olduğuna trol soru bence
Sağol be mutlu etdin
Gerçekten 6 cm ise istek atsana bana merak ettim
Gerçekten benim gibi biri olmadığını mı düşünüyorsun?
Profilimi açık edemem bu kadar mahrem konudan sonra Instagram yazarsan fake hesaptan yazarım
Benim orta parmağım daha uzunnnn
Eeee?
Ne eee orta parmağım kadar bile değil. Ameliyat ol
Ameliyat ile uzamıyor doktora gitmedim mi sanıyorsun böyle bir şey mümkün mü? Tabiki gitdim
10cm penislerin büyüme ameliyatı 2-3 cm ola biliyor dedi seninki çok daha az büyür çok büyütmeye çalışırsak kırılır dedi
Üzüldüm o zaman şey yaparsın dicem ama silinir 🥺 Zevk vermek için taktik verecektim
Yani 1 cm için ameliyat olma dedi
Anladım
Ben her şeyi yaparım tabiki ama beni kabul eder mi bilmiyorum
Knk parmaklarınla da zevk vermeye çalış anladın sen
İlla kabul eden olur
Ama seni başkasına kaptırcaz 🥺
Bende merak ettim bende görmek istiyrm 🥺
Ben kusurlu biri ola bilirim ama ama midesiz biri değilim her önüme gelene de tamam evlenelim diyemem ki benim açımdan düşün
Haklısın seni merak ettim 🥺
Sence 19 nasıl
Nasıl?
Merak ettim seni işte 🥺🥺🥺
Küçük penis işte parmaktan bir tık kalın nasıl anlatayım ki başka
Yok öyle değil direkt seni merak ettim…
Çıkayım mı gizliden
Benim fotoğrafımı mı görmek istiyorsun?
Tabi🥺
Ama o kadar mahrem döktük gösteremem üzgünüm
Peki…
Ne için görmek istedin merak etdim
Seni merak ettim işte keşke seni daha yakından tanısam…
Gerçekten mi?
Diyelim mi geri kalan her şey hayal ettiğin gibi benim gibi biriyle evlenmeyi düşünür müsün. Öylesine soruyorum
Evet
Konuşalım 😊
Çıkayım mı gizliden sonra yine gizlenirim
Birazdan konuşsak olur mu?
gizliden çık şimdi takip atayım
Olur
Çıktım
Yazdım
hissedilmez bile
Sağol be