her gün mastürbasyon yaparım ama bazen cinsel isteğim olmasada yapıyorum. aklıma her gün cinsellik getiriyorum. şimdi benim libidom yüksek mi? bu çok mu iyi bir şey şimdi? rahatsız etmiyor fakat iyi bir şeyde diyemem. normal
Durumun iyi değil. Bende bi ara öyleydim istek yok ama eve gelir elime alır durmadan mastürbasyon yapardım 6 saate 8 defa boşaldığım oldu. Sonradan farkettim bu durum bana zarar veriyor baya azalttım haftada 30-40 yapardım şimdi haftada 3 bile değil. Sonra ne mi oldu mermi gibiyim şimdi ister inan ister inanma akşama kadar havada (çalıştığım yerde çok kadın kız var dekolte giyende fazla) hergün nerdeyse zevk suyu geliyor. Psikolojime baya iyi geldi bu durum. Böyle devam edersen evlendiğinde eşinden zevk almazsın. mastürbasyon yapma yapsan da p*rno izleme seks p*rno filmindeki gibi değil diziler gerçek mi hayır hayal seneryo var p*rno öyle.
Sen de böyle benim gibi her dakika her saniye Seks istiyorsan Sevişmek istiyorsan libidon fazla demektir bir örnek daha vereyim dışarıya çıktığın zaman her erkeği böyle kendine arzuluyorsan yine libidon yüksek yani bitir Mesela ben öyle dışarı Çıktığım zaman kendime güzel bulduğum her kadını arzuluyorum veya evde kaldığın zaman sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı hissettiğin zaman bu da buna işarettir
Cinsel isteğin yoksa niye mastürbasyon yapıyorsun ki. Vücuda eziyettir bu. Buna travmatik mastürbasyon denir ki uzun vadede hem bedenen hem ruhen zararlı.
Ayrıca kadınlar penetrasyon hariç hiçbir zaman erkeklerden daha arzulu değil. En arzulu olduğunuz ovülasyon döneminde bile erkeğin yüzde 5'i kadar testosteron oranınız.
40 yaşında alev alev bir kadın bile 70 yaşındaki bir erkek kadar libidolu değil.
Gerçeğini yaşama isteği oldukça fazla olduğu gibi dürtülerine hakim olamıyor ve arzularına yenik düşüyorsun. Bu da artık ya yöntem değiştirmen gerektiğini ya da bir partner ile mastürbasyon veya başka tatmin yollarına başvurmanın daha iyi olacağını gösteriyor.
İnsan sıkıldığı zaman oluyor böyle şeyler. Bazen çok boşlukta kalıyor, yapacak hiçbir şey olmayabiliyor. Bu tip durumlarda insan vücuduyla oynamak isteyebiliyor. Kimisi duş alır bakım yapar, kimisi mastürbasyon yapar, kimisi aynaya geçer kendisiyle dertleşir. Normal ve olağan.
Bu soruyu bu gece sorma bir gun ara versen olmaz mı? Kadir gecesi bu gece arkadaş. Çok acil olmasa gerek. Ben rahatlikla yazarım cevabı ama bugün değil.
Anlamsız diye yazmışsın Modern düşünce yapım var Ama medeni olmakta inançlara saygı olduğunu düşünürüm Bugün kadir gecesi önemli bir gece Yorum yarın yapilir ya da yarın sorulabilir Anlamsız derken bu açıdan da dusunmeni öneririm Bir gece libidonu kontrol edebilme iraden olabilir insanın diye düşünüyorum?