mastürbasyon yapıyorum arada
Libidomun yüksek olduğunu nasıl anlarım?
mastürbasyon yapıyorum arada
Normal işte dostum.
Hepimizin bu dalgalanmaları var.
Kimi insan sürekli ister haliyle seks driveı yüksek olur.
Bazıları aseksüel seviyesinde istemez.
Senin libidon normal. Önemli olan libidon arttığında güzel bir seks yaşayıp onu tatmin edebilmek.
Libidona ben düşükte demem yüksekte demem normalsin haftada 2 gün mastürbasyon yapıyorsanBirisine her gün mastürbasyon mı yapılır demişsin misal olarak söylicem bunları her gün sevgilinle öpüş, seviş her gün yaparsın veya her gün sanal seks yap, sexting yap her gün boşalırsın
Yani olabilir bilmiyorum 🤷♀️ bazen canım istiyor ama yapmıyorum yani her istediğinde de yapmıyorum
İşte o yüzden normal düzeyde dedim. Bir de şu var sanırım sevgilin yok sevgilin olsa istekli birisi olsa ve seni bir önceki yorumumda yazdığım şeylere çekse sende sevgilinle uyumlu olsan istekli bir kız olursun
Cevap
21Cevap
Libidonun yuksek oldugu zamanlar zaten canin ister boyle seks icin kivranirsin ya artik olsun falan olursun yani ve genelde orgazm ve boşalma ile oluyor o zamanlar alev alev oldugun anlar oluyor
Onu sormuyorum ya... genel anlamda libidosu yüksek olan biri nasıl anlaşılır? Yoksa isteklendiği zaman herkesin libidosu yüksek olur ve canı ister
Direk bakarak anlayacagin sey degil ki disarida olsa millet saklamak ister ozellikle mesela bende oldugunda hemen saklamaya calisir elim genelde cebimde olur baska seyler düşünürüm gibi sosyal medyadan ya da sexting sirasinda da ancak sorarak nude isteyerek cozersin
Islanma ve etekte olmayı değil ben libidoyu soruyorum. Cinsel istek yani, arzulama durumunu.
Cinsel isteginin oldugunu ya da seni cinsel anlamda istedigi yine sen ilk basta anlamazsin onun bunu soylemesi gerek sende bakislarina bakarak iste nerene daha cok yogun bakiyorsa demek ki orani arzuluyor ilk basta dersin sonra opmesinden tutuslarindan da niyetinin hemen yatmak oldugunu anlarsin bu ozellikleri sevgilinde olsa sana soylemese ancak boyle anlarsin yani
Dostum, kendime yönelik bir soru bu. Ben bakireyim zaten, yazdım ya. Kendi libidomun yüksek olup olmadığını nasıl anlarım diye soruyorum
En kisa sekilde canin istiyorsa, cinsellik kurdugunda ıslaniyorsan o libidon cikar zaten onuda zaten bilirsin ve mastürbasyon yapmaya hemen başlarsin ya da rahatlamak icin ugrasirsin
Anladım teşekkür ediyorum 😊
Rica ederim 🙂
Cinsel istek ne kadar oluyor buna göre bir fikrimiz olabilir
Yüksek olduğuna zamanlar dayanılmaz oluyor yapmak istiyorsun
Arkadaşım bu durumda herkeste aşağı yukarı böyle.
Bazen insanın canı çok ister bazen de aklına bile gelmez.
Normalsin yani, libidon da normal sıkıntı yok.
Canın çok istedigi zamanlar libidonun yüksek olduğu zamanlar işte bunu anlamıcak ne var
Bunu mu sordum ben? Genel anlamda libidom yüksek mi diye sordum, nasıl anlarım diye sordum...
Yoksa çok isteksiz ve libidosu düşük birisinin de isteklendiğinde libidosu yüksek olur
Hıı genel anlamda nasıl anlarsın
Şimdi anladım pardon
Arada okşuyorsan libidon düşük demekki. Dışlıyoruz seni libidosuz 😄
istemesende elin bir yerlere senden izinsiz değiyor mu
Mezura ile ölçün. 2 metreden yukarıda ise yuksektir.
ıslanma sürene bakarak
Kısa olunca mı yüksek oluyor?
evet
Anladım, teşekkür ederim
rica ederim sen geç mi ıslananlardansın peki
Ben çok çabuk ve kolay ıslanıyorum
yüksek o zaman seninle bişeyler yaşamak güzel olurmuş <3
Ben kendime normal geliyordum bilmediğim için bunun ıslanma ile ilgili olduğunu. Islanma ile alakalı ise yüksek o zaman benim. Güzel olur mu bilmiyorum Çünkü hiç deneyimim yok
mükemmel olurrr doyum olmaz tadınaa
Teşekkür ederim 🙈
seni heycanlandırmak zewkti :)
Eczaneden libidoölçer al...🤣🤣🤣🤣🤣
Ne zaman cok istekli olursan o zaman artmistir
Arada yükseliyomuş işte
Vajinan sana sinyal verir
istekli ve azgınsan libidon yüksektir
Hergün istiyorsa yüksek olduğunu anlarsın
Her gün istek yok ben de. Her gün kimin canı ister ki? Her gün her gün
Neler var neler her bir kaç satte bir diyeyim de sen düşün
İnsan fizyolojisi izin vermez o kadarına da