Daha önce hiç yapmadığım için iki parmak sokunca bile çok acıdı yaparken de çok acıyor mu korkuyorum ama yapmak istiyorum... Rimel falan sokuyorum genişlemesi için başka ne yapabilirim taktik verinn?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu tip şeyler eğlenceye gelecek şeyler değil Ve herkesin yapabileceği bir ilişki tarzı değil çünkü anal seks öncesi ciddi olarak bir sefer temizlik yapılması gerekiyor daha sonra o bölgenin yumuşatılması gerekiyor yumuşatmak da yetmiyor o bölgenin genişlemesi için anal plaklar takılıyor onun da bir süre durarak genişlemesi sağlanıyor Bu işi yapacak olan kişinin de tecrübeli olması gerekiyor bir anda da içeri girdiği takdirde kanama veya acı hissi çok fazla olur o nedenle bu tip şeyler şakaya gelecek durumlar değil ciddi sağlık problemleri yaratabilir illaki yaşamak istiyorsanız da tecrübeli bir kişiden destek almanızı öneririm istemediğin bir şey de yapma sorularını okuyorum denk geliyorum kendi zorluyorsun sevdiğin için ama bence bu kadar fedakarlık fazla.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın ama denemekten zarar gelmez...
En İyi Cevaplar
+1 yılAnal mastürbasyon yap ve zevk almayı dene.. 1 kereye mahsus denersen acır tabi.. Ayrıca rimel falan kullanma, içine girecek olan penis bir ten bir doku.. Parmağınla dene.. 1 ile başla, 2ye çıkar sonra da 3e.. Şartları zorla
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılacı olayını kayganlaştırıcı kremlerle halledersin marketten alabilrsin var hatta penise benziyor onu bile kullanabilrsin ama temzliğine de ddikkatetmelisin
020 Yorumla- +1 yıl
Temizim zaten onda sorun yok 48 kiloyum
- +1 yıl
Kayganlastirici düşünüyoruz
- +1 yıl
bahsigeçen temizlik öyle değil popo içinde olan kakanın dışarı çıkartılması lazım
- +1 yıl
Ben rimel soktum hiç öyle bişey gelmedi bide kilolu olmadığım için kaka falan kalmaz içerde çok fazla da sokmicak ilk deneme çünkü çok acıtıyor
- +1 yıl
durexinkiler iyi tavsiye ederim
- +1 yıl
yani erkek penisi daha büyük daha kalın ondan dolayı içeride kaka avrsa ortalık batar ve durmaz hepsini sokar sen kendini alıştırmak için bunlardan bir atne al sur basla yapmaya yavas yavas
- +1 yıl
Korktum şimdi öyle diyince... Nasıl olacak çok merak ediyorum rezil olmayalım
- +1 yıl
rezil olmazsın popiş s*ken osuruğuna katlanır diye söz var orada ne var biliyorsun :D en azından kakanı muhakka yap
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ama hepsini sokmasına izin vermicem o kadar acıya katlanamam
- +1 yıl
senin büyük ihtimal arkan dönük olucak nasıl izin vermeyeceksin ki
- +1 yıl
İlk yaptığımız zaman öyle istemiyorum bacaklarımı omuzuna atmak istiyorum yani bacaklarım havada olucak öyle bende görmüş olucam yani oda biliyor ilk olduğu için hızlı asla yapmaz çok canım yanar
- +1 yıl
bacak omuzda canın yanabilri biraz anal için en acısız pozisyon domalman ki zaten güveniyorsun
- +1 yıl
Tam tersi domalma acıtmaz mı? Sonuçta ayırmış oluyorum ve çok canım yanar diye düşündüğüm için doggu istemedim
- +1 yıl
doggy de de ayırırsın bacak omuzda o kadar rahat edemeez popo kasları kasıcaksın çünküm kendini orada ise kasmaycasın belini kır ve domal bu arada bakire oldugun için mi anal
- +1 yıl
Evet😔Sevgilim çok istiyor bende istedim aslında zevklidir diye düşündüğüm ama ben çok takıntılı biriyimdir vajinamı kapatarak yapıcaz komik gelebilir ama anlatmak istiyorum... Aklımda şey var vajinamın içine sargı bezi koyup üstünü bantlicaz yani üstünü kapatmış olucaz çünkü gerçekten ben hamile kalmaktan korkuyorum takıntılı biriyim prezervatif yırtılır akar falan o riski alamam... Bu arada analdan vajinaya aksa kalır mıyım kalmazsam bile kapatmak istiyorum vajinamı başka nasıl kapatabilirim taktik versene
- +1 yıl
bak şimdi iki delik arasında bir et var orası düz oraya sargı bezi ama yapışandan koy yapıştır vajinayı kapatsn hem akarsa felan bez çeker hamile kalma riskin hiç yok
- +1 yıl
bu arada yazsana bana anlatayım daha rahat
- +1 yıl
Ay evet sende benim gibi düşünüyorsun yani komik değil bence başkasına anlatınca gülüyorlar yok beton dök kapat falan diye dalga geçiyorlar ama ben diğer kizlar gibi risk alıpta buraya gelip hamile miyim diye sormak istemiyorum bu yüzden önlem alıcam dediğin gibi vajinanın ortasındaki et parçasına koyup bant yapıştırırım çok iyi olur hiç risk olmaz ve düşünmeden yaparjs
- +1 yıl
Yaziyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne sokarsan sok acıyacak hele öyle 1 acıycak ki bırak analı normalini yapmaya tövbe edersin
14 Yorumla- +1 yıl
Kadına arka organdan / anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
Kur'an'da cinsî münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının cinsel organından (vagina) olmak şartıyla, ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir.
“Ey Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah’ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın. Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever.” (Bakara, 2/222)
Devamındaki ayette de şöyle buyurulur:
“Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah’tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O’nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!” (Bakara, 2/223) - +1 yıl
Buna göre cinsel ilişki, üreme organından olmak şartıyla her türlü ilişkinin helal olduğu bildirilmiştir. Öyleyse dışkı yerinden cinsel ilişki helal değildir.
Çeşitli hadislerde, karısına üreme organın dışından yaklaşanın, Allah'ın lanetine uğrayacağı ve bunun bir nevi livâta sayılacağı haber verilmiştir.
Peygamber Efendimiz (asm) buyuruyorlar:
"Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır."
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü'l-Mesâbih, II, 184) - +1 yıl
Ciddimisin
- +1 yıl
Korkutmasan iyiydi
+1 yılSen salatalık günah diyen değil misin lan pahsjsjssjskahahah salatalık günah anal değil devam sösmslsls mal
00 Yorumla
+1 yılBol vazelin sür parmağınla dene sonra kalın kalemlerle denemeye başla her seferinde vazelinle ama yavaş yavaş yap birde
06 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende denedm bende acıtıyo
- +1 yıl
Ama tükürük daha iyidir oyle derlerdi
- +1 yıl
Derler*
- +1 yıl
Krem bebekyağı kullan tükürük ıslatıyo başka esprisi yok ki bence en iyisi bebek yağı
- +1 yıl
Gerek kalmıyor ki islak olsun kuru olmasin
- +1 yıl
Kaygan olursa daha rahat gel git yapar zaten o yüzden ıslaklık o kadar önemli değil bence ya da benimki çok kalın olduğundan kayganlığa önem veriyorum
+1 yılbence yapma pişman olursun bide büyük gunah haram ilişki
012 Yorumla- +1 yıl
Niye pişman olsn evlilerde yapabiliyo bunu arkadan bunun nesinde gunah olsunki
- +1 yıl
@user333lll günahtir anal ilişki haram hadisler var
- +1 yıl
Sacma belki arka daha iyi geliyor
- +1 yıl
@user333lll Kadına arka organdan / anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
Kur'an'da cinsî münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının cinsel organından (vagina) olmak şartıyla, ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir.
“Ey Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah’ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın. Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever.” (Bakara, 2/222)
“Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah’tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O’nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!” (Bakara, 2/223) - +1 yıl
Buna göre cinsel ilişki, üreme organından olmak şartıyla her türlü ilişkinin helal olduğu bildirilmiştir. Öyleyse dışkı yerinden cinsel ilişki helal değildir.
Çeşitli hadislerde, karısına üreme organın dışından yaklaşanın, Allah'ın lanetine uğrayacağı ve bunun bir nevi livâta sayılacağı haber verilmiştir.
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü'l-Mesâbih, II, 184) - +1 yıl
Sende kadınlara bakıp 31 çekiyorsun kanka bunun anal ilişkiden ne farkı var bana açıklar mısın sen daha az mı yanacaksın anlamıyorum bxhwjxhwkdh
- +1 yıl
anal ilişki ile onun günahı ayrıdır
- +1 yıl
sana kuran kerim ayet ve hadisleri attım
- +1 yıl
umarım tövbe edersin pişman olursun yapmanı istemiyorum sena
- +1 yıl
Sana birisi dese gel yapalım koşarak gider yaparsın o kadar eminimki...
- +1 yıl
Herkes sen mi la @senagul005
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz boş ver bunlar anlamaz özürlü sökdsls
Simdiden hortum sokup tazyikli suyla temizliğe başla hen alıştırma olur
02 Yorumla- +1 yıl
Lavman yaparım dicemde zaten temizim aq
- +1 yıl
Ne biliyon çok temizim diyen gördüm sokana kadar vıcık vıcık olan
Anal mastürbasyon yap knk bide deliğine vazelin veya kayganlaştırıcı sür parmakla...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ilişkinin kadınlar için ciddi zararları var. Alışkanlık haline getirmeyin.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok tek seferlik ya da bir kaç sefer her zaman olmaz üç haftada bir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlıştıra alıştıra yavaş yavaş ve hepsini almadan başlarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO gelene kadar idare etmek istersen sanaldan beklerim
00 Yorumla
+1 yılOnun hazırlık yöntemleri var. Ben tarif edeyim acı çekme zevk al
00 Yorumla
+1 yılKanka vajinal yap niye anal
121 Yorumla- +1 yıl
Bakire vajinal yapamaz
- +1 yıl
Nerden biliyorsun
- +1 yıl
Yoksa neden anal yapsın eğer zevkine yapsa böyle bir soru sormaz bilir zaten
- +1 yıl
Bence o cevaplar
- +1 yıl
Var mısın iddasına
- +1 yıl
Kadına arka organdan / anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
helal pozisyonlar şart
- +1 yıl
Aynen bakireyim jnk
- +1 yıl
Ozaman anal oral fırça bide
- +1 yıl
Bence anal yapma
- +1 yıl
Kafaya koymuş yapacak
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz bu gidip sehylerine tarikatlara anlat... Bakalım ne kadar başarılı olacaksın ama kendine de dikkat et...
- +1 yıl
Önden yapamam prezervatif bile taksa korkarım hamile kalmaktan çünkü delik çıkabilir veya içinde kalabilir patlayabilir her şey olabilir asla güvenmem bide ben çok takıntılı biriyimdir asla önden sürtünmesine bile izin vermem yani o derece o... Arkadan yaparkende vajinamı kapatacaz çünkü delik falan olursa akmasın diye bütün önlemleri alıyoruz
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz Allah'ın kitabını yok sayıp kulların peşinden giden sizlere cidden üzülüyorum...
- +1 yıl
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz gitmede zaten... Ama uyanması gereken ilk önce sensin...
- +1 yıl
- +1 yıl
@uyanmakzorundayiz din konusunda... Sorgulama yeteneğini geliştirince zaten uyanıyorsun...
- +1 yıl
+1 yılsalatalıkla dene ama dikkat et kırma
02 Yorumla- +1 yıl
Yok nimete yapılmaz
- +1 yıl
penis de bir nimettir ama
+1 yılRimel küçücük parmak gibi değil mi
06 Yorumla- +1 yıl
Yok bu baya kalın üç parmak kadar
- +1 yıl
Yuh o nasıl rimelmis.. erkek organı da o kadar zaten alismissin sen
- +1 yıl
Ay ciddimisin çok sevindim şu an en azından çok zorluk çekmem gerçek dün sokabildim biraz acıdı ama tükürerek yaptım
- +1 yıl
önemli olan yağlamak yaglamadan zor girer
- +1 yıl
Yağsız olmaz zaten o kesin var
- +1 yıl
Sana daha güzel bir yöntem siyluycem anlaticam ve seveceksin. Yaz dm den
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKakanı yaptıktan sonra geri sokmayı dene.
02 Yorumla- +1 yıl
İşedim HQPXHWKXHQKSH
- +1 yıl
İyi bari bu da seni vajinale hazırlar :D
+1 yılSevgilin burdan biri mi
00 Yorumla
+1 yılÇok şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYahu ne gerek var cidden anlamıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla tekrarlandikca alisirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYardımcı olabilirim ama yazamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabandan tavsiye istesene
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Gerek yok. Kendini sal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tatak sapı
02 Yorumla- +1 yıl
Tarak salı ince mı kalıyor
fırca ile alıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlastirivo
22 Yorumla- +1 yıl
Onu yapıcaz
Cevap sahibi+1 yılRahat olur
+1 yılBen acıtmadan alıştırabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın?
16 Yorumla- +1 yıl
bu çıldırmış maalesef
Cevap sahibi+1 yılMatrix uyanmıyor
- +1 yıl
bu çıldırmış maalesef Kadına arka organdan / anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü'l-Mesâbih, II, 184)
Cevap sahibi+1 yılAnlatamazsın ki anlamazlar
- +1 yıl
maalesef gençlik hevesi hormonlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılgercekten taktik istiyormsn
00 Yorumla
+1 yılPenisi ne kadar?
03 Yorumla- +1 yıl
18cm ama hepsini sokmasına izin veremem
- +1 yıl
Baya sevgilimin yapacağı şeyleri anlattın HALXHQ PKK HWLDHD kendise de hard istiyor ama ilk yapmada olmaz ilk kez yapıyorum
- +1 yıl
Alıştıktan sonra yapıcaz
+1 yılSaçmaliyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal topla uyu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOgretelim
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim ile dört beş gün sonra anal ilişkiye gireceğiz, kendimi nasıl alıştırabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler