kaç kere söyledim o parmagını oraya sokmamasını ama hala devam ediyor yağla magla ilk parmagını sokuyor sonra penisini sokmaya çalışıyor gecen baya baya hepsini soktu neredeyse cok canım acımıştı geri çekildim bende oda sonralarda canım yanmasın diye sadece kafasını soktu ama zevk almıyorum ordan hoşuma gitmiyor yapmıcam diyor ama penisini sokmasada sürttüryor ya da o parmagını mutlaka sokuyor prezarvatifte kullanmıyoruz anüs yani ne kadar temizlersem temizleyim ne kadar hijyenik olabilirki ikimizede bi hastalık bulastırccak en sonunda ondan korkuyorum nasıl ikna edebilirim artık kıcımın deligini salması içinm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle anüsten hastalık bulaşacak bla bla bunlara gerek yok. basit bir yıkama tamamen çözer gider.
devamında ise sen istemiyorsan anal yapması çok yanlış. seni alıştırmak istiyor olabilir. ama bunu senin canını yakarak yapamaz. bende anal seks taraftarı biriyim. olması gerektiği gibi yapılırsa mükemmeldir. ama başka türlü sadece can yakar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Zaten başı girmesi yeterli ona o zevki verdirmissin işin usulünü bilmediğinden sana acı veriyor kayganlaşma olmazsa sen zevk alamazsın bakire oldugundanmı oradan oynaşıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır önden yapıyoruz seksin sonlarına dogru tüm ilgi odagı kıcımın deligi oluyor 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Bu kadar seviyorsa başkasıyla denemeye çalışır ki bu da büyük risk.
Dikkat et...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşında bir kız 32 yaşında bir erkekle neden sevgili olur ki? O adamın niyeti belli zaten senin yaşındaki biriyle.. Onuda geçtim sana saygısı olmayan birini ne yapacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir bir hastalık olmaz korkma ben çok anal yaptım eskiden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de ya hiç hoş değil ama huylu huyundan vazgeçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence anlaşın bi kere dişini sık arkadan yapıp içine boşalsın sonrada tamam asla yaptırmam de
00 Yorumladaha dar bir delik verirsen orayı salar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGöbek deliği geldi aklıma simdi 😂😂
+1 yılO tadı almış zor artık
00 YorumlaKorkmak değil yapmayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBk bulaştığında bırakır pislik herif.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta uyarmışsın bayağı bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışlı olması lazım. Öküzlüģün lüzumu yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tadı verdiysen bırakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep mi arkadan yapıyor önden hiç yapmıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnden yapıyoruz seksin sonlarına dogru oraya geciş yapıyor
- +1 yıl
Sizin ilişki biraz monotonlaşmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasınız
07 Yorumla
Soran+1 yılO 32 ben 20
Cevap sahibi+1 yılYaş farkı baya varmış. Sevgili değilsiniz herhalde
Soran+1 yılSevgilim
Cevap sahibi+1 yılO yaşta iyi götürmüş çıtırı 😄 kalçan dolgun olduğu için ilgisi oraya kayıyor olabilir
Soran+1 yılBegendigi içinmi yani arada egilip kalcamın yanaklarınıda öpüyor tokatlıyor falan benim hosuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet beğendiği için siz nerden tsnışıp sevgili oldunuz
Soran+1 yılArkadas ortamından sonra numaramı almıs yazmaya başlamıştı öyle
Önden sokuyormu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYok onun benim kıcımla alıp veremedigi bir şey var bence seksin sonlarına dogru ful orayla ilgileniyorum sırf bu yüzden o sonlar bana işkence gibi geliyor resmen
Soran+1 yılİlgileniyor *
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızbiraz azarla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam