Arkadaslar ilk defa anal yapmıştım sonra hep devamı geldi o istedi ve illaki oldu. Msjda diyorum artik bu son olsun diye ama uygun ortam olunca o an cok istekli oluyo kabul etmeyince kiziyo isteğimi bastırma lütfen falan diyo zorla da olsa kilodu indiriyor mesela gecen istemedim parcalicam simdi falan dedi niye boyle yapiyo yuz buldu dimi ,. s
Cevabın nedir?
Anal ilişkiye girenlere, erkek ve kadının ikisine de Allah'ın lanet ettiğini söyle. Hatta eşin seni anal ilişkiye girmekle zorlarsa kadının burda boşanma hakkı var. Bir daha beni zorlarsan senden boşanırım gibi söylemlerde bulun, o da inşaallah bunlardan dolayı korkup yapmıcaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılık msji bile attim ama olmadi
En İyi Cevaplar
Saygı yoksa sevginin bir önemi yok, her azdığında sana olan saygısını kaybedecekse işiniz var zaten, uzak dur bir süre tipik kız tribini yap, soğuk davran az çok kafand şekillenir bazı şeyler..
12 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek bişey demek istiyorum sevilmediğin bariz belli bunu anlamaman için ya saf olman lazım ya da aptall
17 Yorumla
Soran+1 yılDurum anlattığım gibi ama sevgisini anlatmadm
Cevap sahibi+1 yılSevgisini anlatmana gerek yok. Anlattığın durum sevgisi hakkında da yeterince bilgi içeriyor.
Sen eğer isteseydin o şekil bir ilişkiyi o zaman karşılıklı olurdu normalde de sana iyi davranıyorsa o zaman seviyor denilebilirdi.
Ama burada sen istemediğini belirtiyorsun ama o sen istemediğin halde emrivaki yapıp ve sevgini fırsat bilip bu durumu lehine çeviriyorsa, bu seni kullanıyor demektir bu da eşittir sevgi yok çıkar var.
Sen buna ister inan ister inanma ama zamanla anlayacak göreceksin doğru söylediğimi
Soran+1 yılEvet cikar oldugunu bende hissediyorum sonucta o tatmin oluyor boşalıyor vs. ama mutsuz olan benim istemediğimi biliyor bu sevgi olamaz diyorum ama yasadiklarim bunlar disinda sevgi var
Cevap sahibi+1 yılBak canım benim sanırım ben tam anlatamadım.
Bu olayın dışında diyorum ben de zaten. Ama şu belli sen belli ki baya seviyorsun ve onun iki güzel sözüne hediyesine falan kanıp seviyor sanıyorsun.
Seven insan sevdiğine istemediği bir şey YAPMAZ. Sen bunu ister kabul et, isterse de hayır beni sevmese normalde şöyle yapmazdı böyle yapmasazdı demeye devam et.
Bunca insan yorumların pek çoğuna baktım yanılıyor olamaz. Hadi kızlara inanmıyorsun erkekler bile kullanıldığını söylemiş. Gerçekten bir erkek tarafından sevilseydin seven erkeğin bu olmadığını çok rahat anlardın.
Neyse dediğim gibi idrak etmen kendin severken mümkün değil ama bir gün göreceksin ve keşke kendimi kullandırmasaydım diyeceksin
Soran+1 yılCok tesekkur ederim uzun yorumunuz icin bir daha kullandirmicam kendimi oyle bisey yaparsa gidicem ayrilicam yeltense bile
Cevap sahibi+1 yılKızlar maalesef severken gerçekten gözü görmüyor bişey, uyarmak istedim.
Rica ederim :)- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılİstemediğin bir şeyi yapmak acizliktir sevgi değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılGel de anlat ona iste
- +1 yıl
Bunu sana anlatmaya çalıştım
Soran+1 yılBen anlıyorum ama seviyor cidden bak
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
45Cevap
sevgiliye yol vermekle başlayabilirsin. zevk almıyorsun. ayrıca surekli anal anal tutturanın cinselliğinden biraz şüphe etmek lazım ne bu oğlancımı normal yol varken sürekli o ne diye. hadi fantazidir 1 2 yapılır ama yurdumun ınsanı her konuda suyunu illa çıkartıcak
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama illa girmek istiyor
- +1 yıl
bak 2 sevgili arasında olabilecek şeyler ve fantaziler ancak 2 kişinin ortak istedikleri şekilde olur. o seni sevgilisi gibi değil se ks oyuncagı gıbı kullanıyor. dısarda hayat kadınlarına ne yapıcaksa sanada onu yapıyor. bence ezilme. istemediğin birşeyi yaptıramaz. bu cınsellık değildir. yol ver gıtsın hangı hayat kadınıyla yapıyorsa yapsın
Soran+1 yılEvet sonu ayrılık olucaksa yapcak bisey yko. s
Soran+1 yılSevmiyor yani beni kullaniyor oyle mi
Soran+1 yılBakalım zaman gostercek
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynen yüz bulmuş ki astarina çıkmış ne demek zorla indiriyor kilodu
115 Yorumla
Soran+1 yılValla gecen cok korktum parcalicam simdi cikar sunu falan diye kendi indirdi
- +1 yıl
Canını yakıyor mu
Soran+1 yılZaten cok girmiyor aciyinca söylüyorum duruyor yavaşlıyor
- +1 yıl
Eğer istemiyorsan tepki ni göster engelle zorla yapmak ta nedir
Soran+1 yılBen engellesem bile gücüm yetmiyor isi bitince konusmuyorum bazen gönlümü almaya calisiyo
- +1 yıl
O zaman bas tekmeyi gitsin kendi ski kalkıyor diye rizan olmadan yapmak ta nedir canım
Soran+1 yılbir daha zorlarsa gidicem
- +1 yıl
zorla arkadan yapan yakında zorla azına da sokar bak gör
- +1 yıl
kaç cm alıyorsun
Soran+1 yılHaklisin canim
- +1 yıl
yaşın kaç
Soran+1 yılNe biliym cok az
- +1 yıl
sadece başını alıyorsun o zaman... yaptırma seni sadece dötten tikilen kız olarak görüyor. sevgili olarak değil
Soran+1 yıl@örselenmiş-boğa oyle mi dersin. s
- +1 yıl
Aynen öyel sevse poponu sikmez bence
Hosuna gidiyosa devam et
Bukadar yapip hala zevk. Yook aci varsa sana eziyete hakki yok
O deligi emmedenyalamadan girmek sana saygisizlik ve haksizlik03 Yorumla
Soran+1 yılHala aci oluyor cok ileri gdiemiuo zaten hakki yok ama bir turlu isteği bitmiyo
- +1 yıl
isi bilmiyo anal yapacaksan hazirligi en az yarim. Saattir sonra iceri girersin
Hazir olunca minik delik erkekten on kat fazka girisi istersin
Oyle. Kilot indir gir ayiliktan baska bisey degil
Kadini asagilamaktir
O zaman ayiyla senin ne isin var
Suc ayidami. Ayiyla oynayandami derim
Soran+1 yılSevgi var arada onu unutmayin
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün ansızın parmağını onun makadına sok!
İşte bu yüzden sitemiyorum aciyor sevmiyorum dersin... anlamzsada gelişine tekmeyi vur gitsin...020 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapayım oyle biaey ki
- +1 yıl
Yat sana masaj yapıcam de
https://hizliresim.com/21L8D2
bundan al ve başla masaja ve işte bir ara çaktırmadan yağla parmağını ki zaten her yerin yağlı oalckatır ve haşırt diye sokuver 8)
Soran+1 yılAhahahh alemsin he midem. kalkti
- +1 yıl
İşte onunda kalkıcak miğdesi acıyı hisedince
Soran+1 yılYapamam ki
- +1 yıl
Sen yapamazsan o nasıl birşey olduğunu asla bilemez.
Soran+1 yılBaska yolu yok mu
- +1 yıl
Bence yok, olsa zaten parçalarcasına kilodunu vs indirmezdi...
Bu adamın 1 tık üstü "Tecavüzden" cezaevinde yatıyor diyim sana.
Soran+1 yılEvet oyle cidden
- +1 yıl
Ee ayrıl, yani daha ne bekliyorsun? Sana tecavüz etmesini mi? ki etmiştir de zaten o hayvan!
Soran+1 yılDenedim ayrılmayı olmadi , ama bir daha boyle olursa bırakıp gidicem
- +1 yıl
Ki zaten senin istemediğni bir şeyi sana zorla dayattırıp yapıyorsa buda bir tecavüzdür aslında.
Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
Yaani nedir vzgeçemediğin onda?
Soran+1 yılBakışı gülüşü sevisi cok seviyorum
- +1 yıl
Zaten bunu oda çok iyi bildiği için ona akrşı olan zaafının çok iyi farkinda ki bunları yapabiliyor sana.
Senden kaynaklanıyor fazlasıyla yüz bulmuş
Soran+1 yılEvet yuz buldu cidden
- +1 yıl
O zaman işin zor
- +1 yıl
Ya bu adam cok haklı !!!😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
@brilliant17 Mersi
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi aciz oldukca seni miker durur sende sltina sicarsin cunku beyin yok sende seviyorum diye gotunu parcalatan bir ezik
312 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlara boyle hakaret edemezsin git yorum yapma
- +1 yıl
Sevgilin sana hakaretin buyugunu yapiuo ama sevgilin diye ses cikarniyosun popon tutmadiginda gorursun
Soran+1 yılBende istemiyorum ama napicam
- +1 yıl
Ayrilcannnnn
- +1 yıl
Bagirsaginin yirtilmasini mi bekliyon
Soran+1 yılAyrılık çözüm mu ben seviyorum onu
- +1 yıl
Ben sevmedigin icin yazdiklarim hakaret oluyo ama onu seviyosun diye zorla senin arkana girip sagliginla oynamasi hakaret degil dimi kusuta bakma ne beyin var nede onurun var senin basitsin
Soran+1 yılSiz hic birini sevmemissinz
- +1 yıl
Sevgi zorla gotunden becermek mi? Soyle bana
Seviyosam onursuzda degilim sevgi bu degil
- +1 yıl
Biz sevdigimiz kiza zorla becermeyiz sen git once sevmenin ne oldugunu ogren bulmus ergen kizi kandirip beceriyo tabi ziken sevilurdi
Soran+1 yılHaklisin ama o beni seviyo ya da ben mi oyle anliyrum
- +1 yıl
Sevseydi seni zorla arkadan becermezdi cok safsin
bu neredeyse tecavüz oluyor... bastırma gerek yok.. istemediğinde sana saygı duyması lazım.. duymuyorsa hepten bağını kopar..
06 Yorumla
Soran+1 yılTamam oyle yapmayı dusunuyorum zorla yaparsa çekip gidicem
Soran+1 yılCok kıskanç bide hicbiseye izin vermiyor
Soran+1 yılSeviyo sahipleniyor
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana insan gibi davranmayan birine sevgilim diyorsun sizin kafayıda anlamış değilim ben
07 Yorumla
Soran+1 yılBende o hareketinden rahatsiz oldum hic oyle degildi zevk anında demekki gercek yzuu cikti
- +1 yıl
Bak bakiremisin ya da seviyor musun diye sormuyorum sana eşya obje gibi davranan birine sevgilim diyorsun ben daha fazlasına takılmış degilim gerisini sen düşün
Soran+1 yılDogru söylüyorsun ama genelde oyle biri degil o an degisti bir anda
- +1 yıl
Valla bir an ya da degil umursamam bile o cümleyi kullanıyorsa bitmiştir benim gözümde vermezsen parcalıcam helal olsun iyi sindiriyorsunuz
Soran+1 yılNe derdiniz o an benim yerimde olsaniz
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam şu an sevgilim demem başka birşey söylemiyorum anla
Soran+1 yılAnlafm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO adamla ayrildigini farzet, baska biriyle evlendiginde anal yaptigini kocan kolayca anlar o zaman ne yapacaksin?
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bir gelsin
uygun ortam derken evinemi gidiyorsun? yalnız kalmamaya çalış eğer gerçekten istemiyorsan bir süre
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBir defa verirsen gerisi gelir HIV aıds bulaşmışde bakalım birdaha girecekmi tabi bunu hastanaye gitim tahlil yaptırdım 3 5 gün sonra sonuş çıkacak ve sonrasında söyle
13 Yorumla
Soran+1 yılİnanmaz ki zararlarını anlatıyorum gunah diyorum hic umru degil
- +1 yıl
dene bakalım tabi üzül birkaç gün kapan eve inandırıcı ol yani
Soran+1 yılBakalım gorcez
+1 yılçoğu erkeğin zaaflarından biridir anal seks. tamamen bastıramazsın ama aza indirebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
+1 yıltabiki yüz buldu bir defa verdin mi sonradan vermeyince sen kötü olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılOyle oluyo cidden bana bagiriyo
- +1 yıl
bir daha verme bak anında seni terkeder
Soran+1 yılOyle mi yapar? :(
- +1 yıl
istersen bir dene
Soran+1 yılDedim mesela tamam askim olmicak diyor ama yapiyor
- +1 yıl
yara oldu falan de çok canım acıyor de ağla o yapınca hiç rol yapamıyor musun?
Soran+1 yılYaptim hatta gercekten cok acidi gecen dedim ki cok açıyor midem bulanıyor kotu oldum diye ona bağlama simdi mide bulantsini dedi
+1 yılAnal fetişi yoksa bir süreden sonra ateşi sönecektir arkadaşın.
010 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman soner ki
- +1 yıl
Bilmiyorum, normal bir seks hayatınız var mı? Oral, vajinal vs gibi ya da fetişlerinizi göz önüne alıp mı seks yapıyorsunuz?
Soran+1 yılbir kere oral yaptim cok kisa sure o da bana iki uç defa yapti
- +1 yıl
Peki sen haz alıyor musun bu durumdan?
Soran+1 yılGenelde aci hissediyorum karisik bir duygu da hissediyor insan
- +1 yıl
Soracak çok şey var ama buradan sorarsam patlarız sanırım. Özelden konuşalım?
Soran+1 yılNe onemi var yaz burdan
- +1 yıl
Çok açık şeyler yazarsam hesabımı riske atmış olurum. Önemi bu. Yoksa bir önemi yok benim için.
Soran+1 yılNe olurki
- +1 yıl
Hesabım kapatılır.
+1 yılBulmuş senin gibi saff salağıı fantezi niyetine kullanıyor işte sıkılınca tekmeyii yersin o zaman dank eder
16 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyor ki
- +1 yıl
Bokk seviyor insan sevdiğine böyle pis şeyler yapmaz kıyamaz çok cahilsinn çok
Soran+1 yılYapar diyo bende dedim seven yapmaz diye
- +1 yıl
Kızım aptall olma sevmiyor seni rol yapıyor sadece uzak dur
Soran+1 yılSeven hic dokunmazmi
- +1 yıl
Dokunur ama bu şekilde yapmaz asla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişman olucağın şeyler yapıyosun yapma çık riskli, diğer bir konu saygısız bir erkekle yatıyosun sen bencil biri seni o halde düşünemiyorum bile o nasıl istemediğin şeyi zorla yapıyo
00 Yorumla
+1 yılyazın yazın bakalım senaryoları.. ömründe yyrrak gördün mü acaba :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe senaryosu ya
- +1 yıl
valla zorla gtten skmek te tatlı olabilir... ama senaryo bence
Soran+1 yılGercek canim
- +1 yıl
canın yesin seni :))
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alıştırmışsın, fırsstını buldu mu yapıştırıyo demekki
010 Yorumla
Soran+1 yılSeven sevdiğine bunu yaparmi
Soran+1 yılİste. s
Soran+1 yılİstemediğimi bile bile yapıyor sende zevk aliyosun diyo
Soran+1 yılİstemeyince de yaptı
Soran+1 yılÜstümu falan cikartiuor
+1 yılAdama vermissin bir kere bulmus dar mali cikmak istemiyor icinden, icine de bosaliyor mu?
016 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyorum bosalmasina
- +1 yıl
Ya bosalacagi zaman cikarmayip icine bastirirsa?
Soran+1 yılNeden boyle bisey yapsin
- +1 yıl
Cunku o zevk aninda adamin gozu birseyi görmez bosalmak ister.
Soran+1 yılEvet oyle oluyo cok guzel falan diyo
- +1 yıl
Ben olsam o anda cikarmaz sana bosalirdim 😊
Soran+1 yılKomik degil
- +1 yıl
Komik olsun diye söylemedim en zevkli yerinde cikarilir mi hic?
Soran+1 yılCikarilmali
- +1 yıl
Kiz zevke gelirse o da cikaramaz merak etme hele cikardiktan sonra senden akmasini izlemek zevk verir 😊
Soran+1 yılİgrenc
- +1 yıl
Nesi iğrenc ya beyaz beyaz akmasi cok tahrik edici.
Soran+1 yılSen tahrik ol
- +1 yıl
Erkek tahrik olacak tabii ki kiz da, peki zevk aliyormusun analdan cidden?
Soran+1 yılAldığım oldu
- +1 yıl
Ne hissediyorsun tam girdiginde icinde?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaltına s. çmaya başlayınca bırakırsınız işte
119 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle ya zaten midem kaldirmiyo
Cevap sahibi+1 yılsonu o ama biliyosundur
Soran+1 yılNasil biraktircam
Cevap sahibi+1 yılsen kararlı bir duruş göstermezsen, çıkar yolu yok herşeyi göze alıp kesinlikle olmaz diyeceksin
Soran+1 yılGercekten dedim
Cevap sahibi+1 yılyani ne diyim oluru yoksa o zaman bırakıcaksın bide strapon takıp sen ona yapmayı teklif et ısrar et bakalım kilodunu indirip yapmaya kalk o ne tepki veriyosa sende aynısını yap işte yani vajinal seks gibi normal bir durum değilki
Soran+1 yılEvlenmeyi düşündüğüm insan o
Cevap sahibi+1 yılsen hepten y. rra yemişin be ablam :D :D kusura bakma
Soran+1 yılOff
Cevap sahibi+1 yıle görüyosun ama adam sapık senin sağlığını düşünmüyo nasıl evlenmeyi düşünürsün
Soran+1 yılBilmiyorum kafayi yicem
Cevap sahibi+1 yılakıllıca düşünüp bir karar vermen lazım, etrafında anlatabileceğin aklıselim insanlar varsa danışmanı tavsiye ederim ;)
Soran+1 yılKimse bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılişte aklıbaşında danışabileceğin biri varsa danışmanı tavsiye ederim bak, öyle biriyle evlenmen akıllıca olmaz bence senin için bu kadar bencillik olurmu daha sana karşı uçkuruna sahip çıkamıyo
Soran+1 yılAma butun erkekler boyle degl mi baska gelen de ayni olursa
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi kendimden örnek vereyim sana, ben birçok ilişki yaşadım partnerlerimle kendime aktif olarakta sınır koymam oral, anal vs hepsini aşırıya kaçmamak kaydıyla yaparım şimdiye kadar evlenmeyi planladığım ciddi biri olmadı hayatımda ama olursa ne evlenmeden önce nede evlilikten sonra asla anal yapmam açık konuşmak gerekirse benim gözümde bu temiz bir kadını azda olsa kirletmektir bundan emin ol hadi senin sevgilin böyle düşünmüyoda olsa insana istemediği ve rahatsız edici bişey sürekli yapılırmı bu adam zevki uğruna sana bunu reva görüyosa yarın sen kesmediğin zaman başkasına gitmekte tereddüt edermi sence ;)
Soran+1 yılCok açıklayıcı yazmissin benim anlayamadığım nokta bu. bana deger veriyo sevgililer gununde bile hediye aldi gul aldi vs sevdigini hissediyorum ben surekli evlilikten konusanda o. hatta bu yaz evlnelim dedi ben istemiyorum cunku daha erken. ama bir yandan da seven boyle dokunur mu cidden kirletir mi diye de aklım almiyor
Cevap sahibi+1 yılyani zevki uğruna yapıyo demekki, ben kötü bişeye sevk etmek istemem kimseyi ama fikirlerim bunlar gizlenicem iyi geceler sana.. hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin insalah
Yüz buldu tabi ya. Senin degil mi yapmak istemiyorum de yapamaz. Seni seks için mi kullanıyor bu
00 Yorumla
+1 yılBulmuş belesi af eder mi kızsın naz da anlamıyorsun anlaşılan dön arkanı yapar tabi ne olacak başka
00 Yorumla
+1 yılseni bir güzel kullanıyor arkadan mikip hevesini alacak. sen zevk alıyormusun
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesle yatmis kalkmış neden benle sadce onu yapsın
yapma böyle günah de gdxnfjg
12 Yorumla
Soran+1 yılDemez miyim hep dedm
+1 yılNormal nie yapmiyonuzki siz anal nedir mk
010 Yorumla
Soran+1 yılBakireym
Soran+1 yılİstemiyorum anal falan
- +1 yıl
Canın yandi ondan güzel yapabilse sende zevk alırdın.. hem şu an onun gözünde poponu siktirip bakire taklidi yapan bir kaşarsin.. düşünsene bunun evlenmiceginizi sende biliyorsun oda dahaa tanişmadan hayatını paylaşacagın adami kocani ben kimsyele yatmadim diye kandirmak niyetindesin ve onun gözünde hiç degirn yok sen hala onı seviyorsun.. işte seniin gbilere mustahak yatırıp zorla sikilmesi gerken sensin ohhh iyii oluyor sana kaşarrr
Soran+1 yılbir git ya
Soran+1 yılKes ya
Soran+1 yılSıktır git burdan
- +1 yıl
Gel gel narin narin takılalım senin öküz gbi degilim ben
- +1 yıl
Suçuda erkeklere at kaşar seni yok onu kiramadimda ondan yaptin demiyoki popon kaşındi meram ettim bir sikildim pir sikiliyorum pişmanim diye hep suçlu biziz mk adam yakalamiş senin gbi dar götlü kaşarı siker tabi
Soran+1 yılYa git başkasına yrum yap
- +1 yıl
Bekliyorum hadii tatlım
+1 yılOkurken bile azdim nasil bastirabilirsinki
01 Yorumla
Soran+1 yılSize sordum bende
Cinsellik konusunda 904 cevap paylaştı. ooo sen motora bağlamışsın ama :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma cok olmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal dediginiz sey nedir
117 Yorumla
Soran+1 yılArkadan iliski
Cevap sahibi+1 yılMerak etme ben buyugum zaten bilmeidm birseyi sorudm pisman da oldum zaten yorum silinse silecem de silinmiuor
Cevap sahibi+1 yıl@Uyamur. Vallahi bilmiyordum.
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumlari yetkiliden biri sileblirmi
Haklisin bilmeyem olmazda ben bilmiyroum iste. Ne yaparsin size gore cahil kalmis olablirim ama iyikide cahil kalmisim- +1 yıl
anal oral vajinal bu 3 lüyü ezberle
Cevap sahibi+1 yıl@Uyamur. Eyv
- +1 yıl
bizde tşkkr ederiz
Cevap sahibi+1 yıl@priva ne sezersen sez vallahi umrumda degl bilsem zaten yorum yapmazdim zaten gizli uyeyim farkli seylerse yazablirdim anladinmi. Blirmisin ne niyetle yazdimi bilemezdin ya neyse bn neyi açıklıyorum
bu erkeklerdeki gt merakını anlamıyorum arkadas
01 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamiuorm
+1 yılya o sana bastırcak ya sen gidecen
01 Yorumla
Soran+1 yılBaska cozum
Alışmış kudurmuştan beterdir
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle gercektende
Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne midesizsiniz ya analdan ilişki mi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılOluyor
Soran+1 yılOyle
+1 yılBaşka yollarla tatmin etmeyi dene
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi oral gibi mi onla tatmin olmaz
- +1 yıl
Ne bileyim işte git huyuna bastır isteğini oral olur ya da sen ondan daha istekli görün hic anala gerek kalmadan tatmin et sende kurtul oda rahatlasın
Soran+1 yılBen zannetmyorun oyle kolay olmaz
- +1 yıl
Başka yollarla rahatlatırsan anala gerek duymaz hem zararlı senin için
Soran+1 yılNe yapiym sizce kesin bir öneri?
buzmedeki mühürü catlaticak abi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( off
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere verdin mi hep ister
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyle oluyo. s
Cevap sahibi+1 yılErkek bu yetinir mi hiç doyar mı
Soran+1 yılDoymuyor
Cevap sahibi+1 yılHer cani istediğinde sevişmek ister hatta karşı koymanı istemez
+1 yılAyrıl ondan demekki arkan çok dar
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorm
- +1 yıl
Anala girince hep oluyor bende istiyorum orayı hep birde ben analı yalıyorum
+1 yılSen acı çekiyormusun çok
02 Yorumla
Soran+1 yılAciyor
- +1 yıl
Bence anal çok kotu sonuçta pislik var yani
vajinal seks yapınca istemeyi bırakır.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince olur o
Soran+1 yılUzun sure o en az 3 ay daha ister benden
Soran+1 yılYapamiyorum ki onu da
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılevet.
14 Yorumla
Soran+1 yılNe icin evet
- +1 yıl
Güçlü bir türkiye icin znfnrmkcjgkdmskdjgk
Soran+1 yılEspri yapti sus lütfen
- +1 yıl
ahahah 😂😂😂😝
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee tabi yüz verince öyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- Cinsellik konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılayrıl zarar
13 Yorumla
Soran+1 yılSeviyosam peki
- +1 yıl
seviyosan bunu sormucan ozaman
Soran+1 yılKatlanmak midir yani
çok zor
029 Yorumla
Soran+1 yılİmkânsız degil ama deglmi
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılİyi oku
Soran+1 yıl:/ uzuluyorm
Soran+1 yılKendi istedi kendi yapti kullanildm
Soran+1 yılAnlamadm
Soran+1 yılEvine gidiyoruz arada cunku dışarısı soguk oluyor
Soran+1 yılUzak orlar
Soran+1 yılİstediğim zaman oluyor ama ben kendime engel olmasını biliyorm
Soran+1 yılHayir ağlıyorum bile
Soran+1 yılHayir olmicak artk
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılAlistiriyo degil mi
Soran+1 yılEvet insan istiyor ama ben gunah ve saglik açısını düşündüğüm icin istememe agir basiyor
şu an nasılsın
04 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz , düşünceli
Soran+1 yılOzelden olmaz
Ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ciddi düşünüyoruz seviyoruz birbirmizi
- Cinsellik konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
03 Yorumla
Soran+1 yılNe icin
- +1 yıl
Şımartmışsın
Soran+1 yılEvet. s
Gaz çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıksa da ister bu
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Hayır diyerek
01 Yorumla
Soran+1 yılSanki demedm