Cinsel Yaşam Sevgilinizle ya da flörtünüzle cinsellik konuşuyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Cinsellik konuşulması ciddi olmadığı anlamına mı gelir? Sevgilinizle ya da flörtünüzle cinsellik konuşuyor musunuz? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mervei3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Evet konuşursun ama bakirelik verilmez zart diye. Evlilik ve imza gerek :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Konuşulmasında sıkıntı yok dimi. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen de istiyor musun karşılık veriyor musun 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Yani ciddi anlamada karşılık vermiyorum şakasına vuruyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama ya konuşurken ıslanmıyor musun okşamıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama çekiniyorsun Yorumla Soran +1 yıl Arzuluyorum ama abartılacak kadar değil hem cinsellik konuşmak ilişkiye zarar verir. Beni kolay görür o zaman. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ondan dolayı çekiniyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama hep ıslaksın dimi Yorumla Soran +1 yıl Değilim, ıslanmadım. Ben biraz daha duygusal konuşmak istiyorum. Cinsellik hep konuşmak beni sıkar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok arzulu olunca ne yapıyon Yorumla Soran +1 yıl Onu hayal ediyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi nssıl hayal ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sanane aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsız ettiysem özür dilerim kusura bakma sohbet ediyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim eski sevgilim de senin gibiydi ondan dolayı muhabbet etmek istedim ama kırdıysam özür dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da senin gibi çekimserdi en son beni mik diye yalvarıyordu onun için çok iyi bilirim senin gibi kapalı kutu olanları Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Konusulur guzel kardesim istersne yaparsinda ama degecek insani secerek yap bunu 1 0 Yorumla
Merrtfurkann Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Şimdi takılmalık bir kişiliğin varsa flört ilede yapılır ama ciddi iliski yapıyorsan flört ile konuşulmaz sevgili ile konuşulur ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben normal arkadaşlarımla bile konuşuyorum abartılacak bir şey değil 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konuşmak zorundayım ihtiyacım var çünkü başka nasıl gideririm bunu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani zamanı gelince tabikide, eğer Yakınlaşma yoksa. guven yok demektir, iyi akşamlar 1 0 Yorumla
EymenGöktuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl ciddi düşünen biri bunu yapmaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Off ağlıycam ben ya. Yorumla EymenGöktuğ +1 yıl bu konulara giren kızları erkekler ileriye dönük güvenip düşünmez. Yorumla
Nurcanın Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Bu senin onu ne kadar tanıdığa ve güvenliğine bağlı her erkek farklıdır canım 1 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. love dünyasını terk edeli çok oldu xD 1 0 Yorumla
IVuRKaNI Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl yok lan ayıp böyle şeyler üstelik ramazan. 1 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Cinsel konu açan ya da soranla konuşurum. 1 0 Yorumla
Olugide Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olursa konuşuruz 1 4 Yorumla Olugide +1 yıl Sen konuşuyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Evett, arada ilk başlarda çok konuşuyordu sonra kızdım, ayrıldım, geri yazdı bir daha böyle bir şey yapmıyacağına söz verdi. Sence niyeti başkamı. Yorumla Olugide +1 yıl Niyeti sana dokunmak Yorumla Soran +1 yıl Off kimseye güvenilmiyo ya. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Konusurum olursa 1 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Direk yapıyoruz 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır knk 1 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks bile yapıyorum 1 4 Yorumla uslanma +1 yıl Hemen mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yapmayim karincalar yicek Yorumla uslanma +1 yıl Gizliyken sallamak kolay Yorumla CAGRI16 +1 yıl Yap gitsinn karincalar yiyecegne amcalar yesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet konuşursun ama bakirelik verilmez zart diye. Evlilik ve imza gerek :)
Konuşulmasında sıkıntı yok dimi.
Sen de istiyor musun karşılık veriyor musun
Yani ciddi anlamada karşılık vermiyorum şakasına vuruyorum.
Saçmalama ya konuşurken ıslanmıyor musun okşamıyor musun
Hayır
Oha
Bence istiyorsun
Ama çekiniyorsun
Arzuluyorum ama abartılacak kadar değil hem cinsellik konuşmak ilişkiye zarar verir. Beni kolay görür o zaman.
Sen ondan dolayı çekiniyon
Ama hep ıslaksın dimi
Değilim, ıslanmadım. Ben biraz daha duygusal konuşmak istiyorum. Cinsellik hep konuşmak beni sıkar.
Çok arzulu olunca ne yapıyon
Onu hayal ediyorum.
Neyi nssıl hayal ediyorsun
Sanane aq
Rahatsız ettiysem özür dilerim kusura bakma sohbet ediyoruz
Benim eski sevgilim de senin gibiydi ondan dolayı muhabbet etmek istedim ama kırdıysam özür dilerim
O da senin gibi çekimserdi en son beni mik diye yalvarıyordu onun için çok iyi bilirim senin gibi kapalı kutu olanları
Konusulur guzel kardesim istersne yaparsinda ama degecek insani secerek yap bunu
Şimdi takılmalık bir kişiliğin varsa flört ilede yapılır ama ciddi iliski yapıyorsan flört ile konuşulmaz sevgili ile konuşulur ama
Ben normal arkadaşlarımla bile konuşuyorum abartılacak bir şey değil
Konuşmak zorundayım ihtiyacım var çünkü başka nasıl gideririm bunu
Yani zamanı gelince tabikide, eğer Yakınlaşma yoksa. guven yok demektir, iyi akşamlar
ciddi düşünen biri bunu yapmaz
Off ağlıycam ben ya.
bu konulara giren kızları erkekler ileriye dönük güvenip düşünmez.
Bu senin onu ne kadar tanıdığa ve güvenliğine bağlı her erkek farklıdır canım
love dünyasını terk edeli çok oldu xD
İkisi de olmadığı için...
yok lan ayıp böyle şeyler üstelik ramazan.
Cinsel konu açan ya da soranla konuşurum.
Gerekli miktarda olunca konusurum
Olursa konuşuruz
Sen konuşuyor musun?
Evett, arada ilk başlarda çok konuşuyordu sonra kızdım, ayrıldım, geri yazdı bir daha böyle bir şey yapmıyacağına söz verdi. Sence niyeti başkamı.
Niyeti sana dokunmak
Off kimseye güvenilmiyo ya.
Konuşulur bence
Konusurum olursa
Direk yapıyoruz
Her zaman
Evet
Konusmqyi sever misin
Bakirim
Yapsana benle
Hayır knk
Evet