Sevgiliniz veya flörtünüzle cinsellik konuşuyor musunuz?

Aşırı utangaç ve saf sevgisine inandığım biri vardı. Nerdeyse maddi manevi herşeyi yapıyordu ben itiyordum o geldi. En son sert bir şekilde istemiyorum dedim son çare seni görünce elim fermuara gidiyor dedi şok oldum çünkü normalde böyle şeyler konuşmazdı. Seninle baş başa çok kaldık istedeydim yapardı senin de hoşuna giderdi dedi. Ben konu bilmiyorsun sıkıcısın dedim. Belki bu konuyu açarsam fikrim değişir diye düşünmüş bir arkadaşı kızlar bu konuları sever demiş.
Şimdi ben bu çocuğa ne diyeyim birincisi aşırı hayal kırıklığı yaşadım. İkincisi o zaman tüm yaptıkları bir oyun sadece aşkı masumluğu yalanmış sadece elde etmek istemiş. Elde edemeyince son tuş olan cinsel konuyu açtı bu normal gelebilir ama bir yıldır tanıyorum o kadar saf ve masum geliyordu ki o bana göre yeryüzünde apış arasını düşünmeyen saf seven sadece o vardı. Sevgisi güzel diye konuştum. Ama bir türlü sevmedim. Neden derseniz kriterlerimi taşımıyordu. Herşeye rağmen şans verdim. Şu an tüm aşk şeylerine güvenim kırıldı. O zaman hepsinin derdi farklı oluyor
Sevgiliniz veya flörtünüzle cinsellik konuşuyor musunuz?