Olursa tabi ki konuşurum. Eğer konuşulmayacaksa ilişkinin sevgili ilişkisi olduğu nasıl ayrılacak ki? Arkadaşlık da olabilir veya dostluk da hatta akrabalık 😀
Sevgililiği diğerlerinden ayıran cinsel çekim ve konuşmalardır. Yaşanıp yaşanmaması kişilere göre değişir, beklenebilir. Fakat mutlaka konuşulmalı o net.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu konunun da bir yeri ve zamanı var. Ancak belirli bir yaştan sonra tabi ki cinsellik konuşmadığım hatta yaşamadığım biriyle beraber olmam. Cinsellik mutlaka olmalı. Tabi dırf cinsel beraberlik için de biriyle olmamalı insan.
Sevgililiğe, beraberliğe, ilişkiye, adına ne derseniz deyin, bir beraberlikte cinsellik kesinlikle olmalı. Sırf keyifli vakit geçiriyorum, yanında iyi hissediyorum, beğeniyorum veya ilgi duyuyorum diye biriyle sevgili olamam. Bunu karşı cinste veya hemcinslerimde de bulabilirim. Hatta tek başıma da gayet keyifli zaman geçirebilirim. Biriyle berabersem, cinsellik yaşamak zorundayız. Aksi halde bu kişi sevgilim olamaz. Diğer iyi geçindiğim, uyumlu olduğum insanlardan ne farkı kalıyor?
Cinsellik olmadan yaşanan beraberlikler bir yaşa kadar güzel. Çünkü o zamanki hüsler ile bu zamanki hisler aynı olmuyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılkonuşmak bir tarafa dursun yaşanmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer şeyin bir sınırı var, evlenmeden bu kadar ileri gidilmesi çok ama çok yanlış.
“Yok efendim, evlenmeden önce zevki, keyfi, ortak fantezileri, bilmem ne...” diyenler de yalan söylüyor.
Evlilik sadece cinsel fanteziler üzerine kurulan bir müessese mi?
Bazılarının, evleneceği kadının/adamın önceden başka erkeklerle/kadınlarla bu tip konuları edepsizce konuşmasından ve hatta kapalı kapılar ardında ciddi ciddi yaşamasından içleri gerçekten rahat mı? Şaşırtıcı doğrusu...520 Yorumla
Soran1 yılEn iyi cevap seçicem seni
Cevap sahibi1 yılÇok sağol şimdiden 🙏🏻 Önceden ismim belirgin bir şekilde yorum yaptım ama sonradan gizlemek durumunda kaldım malum sitede çok linç edenlerimiz oluyor
Soran1 yılOldu peki linçleyen gayet güzel yazmışsın
Soran1 yılBir tek siz böyle düşünmüşsünüz
Cevap sahibi1 yılMaalesef ki sayımız çok ama çok az
Soran1 yılOlsun az da olsa kalmışız
Soran1 yılHemcinslerim bile yaşanılmalı diyor bekaret önemli mi diye sormuştum gördünüz mü bilmiyorum
Soran1 yılSüper soru seçildi galiba onda herkes önemli yaşanılmayan birini istiyoruz
Cevap sahibi1 yılEvet sayımızın daha da artması umuduyla
Maalesef gördüm ve şoklar içerisindeyim
Soran1 yılDemişti ve kızlarda aynısını demişti burada ise herkes döktürmüş
Soran1 yılGerçekten şaşırtıcı ya
Soran1 yılEvliliğe gelince temiz arıyorlar şaşırdım
Cevap sahibi1 yılNe yazık ki
Çok tutarsızlık var öyle böyle değil
Soran1 yılYa sonuç olarak evlenecekleri insanlar kendileri gibi olacak boş yapıyor genelli
Cevap sahibi1 yılKesinlikle öyle
- 1 yıl
Maalesf sayılırımız çok az yani katılıyorum... kendine saygısı olmayanlar yaşar... ayrıca her haltı yiyenler iki yüzülüktür...
Cevap sahibi1 yıl@mastrclass Kesinlikle öyle kardeşim
- 1 yıl
inşallah sayılarımız artar. abi
Cevap sahibi1 yıl@MastrClass amin kardeşim inşallah
- 1 yıl
amin amin abi
Gizli Üye(25-29)1 yılBence konuşulmamalı çünkü sevgilin bir ciddiyet yok biz nişanlandıktan sonra konuşmaya başladık o da çok açık değil
63 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yanş?
Soran1 yılSevgilin istedi mi peki
Cevap sahibi1 yılSevgiliyken istemedi
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgiliyle cinsellik konuşulmaz
Güven ve saygı biter. İlerledikçe ciddiyet azalır.
İstek basınca nude sexting vs sanaldan takılmak ya da başkasıyla konuşmak daha keyifli olur.
Seviştiğin kişiyle evlenmek kolay değil.
Herkes bunu kabul etmez.
Güvendiğin biriyle sevişirsin ya da konuşursun..
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKonuşurum ama doğru zaman da. Kötü bir imaj vermemek önemli. Sonra "Kullanılacak kız." kafasına giriyor erkekler. Beni kullanmak yerine sevsin isterim.
05 Yorumla- 1 yıl
@DedektifMinnie mümkünse evliliğe kadar olmalı.. çünkü sonrasında da o kişide alacağını aldığında toz olur sonrasında evlililkte sorun olur yani...
- 1 yıl
Evlenmeden önce de performansını görmek lazım ama 😬.
- 1 yıl
@DedektifMinnie anladım ne kadar süre içersinde istiyorsun yani performansı görmek için :) yani
- 1 yıl
O da bana kalsın.
- 1 yıl
anladım fakat önelimin al yani odan sonra sonrasına kaçabilir dikkatli ol
1 yılKonusmazsn seni aldatır direk ver elinde tut
31 Yorumla
1 yılSevgiliyle konuşulmayacaksa kiminle konuşulacak ki nfndnj konuşulur tabii ki. Konuşulmaması tuhaf olur 😅
11 YorumlaKonuş tabikide neden konuşmayasın. 500 yıl öncesinin kapalı toplumu yok artık. Cinsellik ilerde duran tü kaka dediğimiz bir konu olmamalı.
00 Yorumla
1 yılAdı üzerinde sevgili, hayata dair her şey en ince ayrıntısına kadar konuşulmalı. Cinsellik de tabu olarak görülmemeli
00 Yorumlabiz konuşuyoruz bazı geceler sabaha kadar s3xting yapıyoruz. bence olmalı güzel oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılSevgilinle değil de kimle konuşacaksın ki? anlamıyorum bu kafaları
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMutlaka konuşulmalı zaten tutku varsa konuşmadan duramaz kimse. Yaşayıp yaşamamak da tercih meselesi ama bence ilişkilerde temas bağı güçlendirir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılyani konusmaya konusulur tabi de yasanmaz onu bilir kendisi de
00 Yorumla
1 yılsevgilimle konusmanın ötesi olması lazim degil mi yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKonuşulmalı tabi. Mümkünse yapılmalı da birbirinizii tanımak açısından
116 Yorumla- 1 yıl
Helal be
- 1 yıl
- 1 yıl
Evlilik olmadan olmamalı bence. Çünkü insanlar cahil ve sonunu düşünmeden hareket ediyor. O yüzden sırf bir gecelik zevklerin sonucunda nice bebekler çöp konteynırlarında bulunuyor.
- 1 yıl
@sarışınoooo haklısınız çok , katılıyorum size çok doğru maalesef biliçlisizlikten kaynaklanıyor.. açıkcası zaten bir erkek istiyorsa evlenmeden amaçı budur bunu anlayabilseler daha doğru billiçli hareket edecekler
- 1 yıl
@MastrClass aynen teşekkür ederim
- 1 yıl
@sarışınoooo aynen aslında doğru metotu budur rica ederim :)
Gizli Üye(25-29)1 yılKonusun ama yatmayın sonrada bakire kiz ararlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGüveniyorsanız Evet. Güvenmiyorsanız ve yeni bir ilişki ise hayır. Öncellikle kendinizi güvenliğinizi alın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSevgiliyle konuşmayıp kiminle konuşulacak bu konu mahalleden Harun abilerle mş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBaşka kiminle konuşucaksın ki
80 Yorumla
1 yılSevmiyorum konuşmayı bu yüzden de ayrıldığım oldu
21 Yorumla
Soran1 yılBende
1 yılyok ben bakkal rüstem abi ile konuşuyorum. muhabbeti sarıyor
00 YorumlaEvet ihtiyaç çünkü iki tarafta birbirinden karşılaması kadar doğal bir şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılİlişki ileri düzeydeyse konuşurum.
30 Yorumla
1 yılDibine kadar
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuştum konuşurken çok zevk aldim ama sonra pişman oldum keşke konuşmayayım diyorum simdi
22 Yorumla- 1 yıl
Neden
Cevap sahibi1 yıl@sipinozaaa cubju kendimi aşağılık ve asagilabmis hissettim sürekli bunu söyledim beji terketti ve ayrılır ayrılmaz bi hafta içinde sevgili yaptı. Bi yil gecti o kızla nisanlandi. O kızla sevhiliykende bama cinsel mesajlar attı. Yani beni sadece cinsel bi obje olarak görmüş galiba. Keşke konusmasaydim en azından sadece sevmemiş derdim oysa şu an beni sade e tatmin etmek ama li kullanmış
Sevgilim yok olsa da konuşmam
10 Yorumla
1 yılEvlenilecek ise konuşulmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılKonuş ama yapma
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılSadece cinselliği konuşuyorsunuz demi
10 Yorumla
1 yılİsterse, zorlama olmaz bu konular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKonuşulmalı ama diğer şeyler de aksatılmamalı
00 Yorumla
1 yılKonuşulabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılEvet konuşmayanla sevgili olunmaz
00 Yorumla Konuşmuyoruz ama konuşulmali 😁😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılYok çelik çomak oynarım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence konuşulmalı
00 YorumlaBen konuşmayı değil yapmayı seviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle konuşulmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet konuşulmalı tabi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani neden konuşmayayım herşeyi konuşabilme gerek
00 Yorumlatabikide konusurum konuşulmalı da bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılSakıncası yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. En ince detayına kadar konuşurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet konuşulması lazım
00 Yorumla Evet sevişmeden hemen sonra konuşuruz
00 Yorumla
1 yılKonultun mu canım sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılkonusulmalı kesınlıkle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Konuşulmalı konuşulmayan her şey içte büyür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet konuşuruz
00 YorumlaKonuşulmaz yaşanır 😈
00 YorumlaAşırıya gitmeden belirli çizgilerde olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seven sevdigini arzular bu cok doğal
00 Yorumla
1 yılCinsellik olmadan bir ilişki yürümez
00 YorumlaHerseyı konuşurum ne istedigini sorarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. konuşulursa mutlu oluna bilir :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılSevmediğimle de konusurum🤣🤣🤣
04 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sevgilimle konuşmayacağım da kimler konuşacağım
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayatta konuşamam böyle şeyler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmayı bırak yapanlar var
00 Yorumla fark etmez
40 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat