Ne kadar suredir konusuyorsunuz ? olmasi gereken kaç ay sonradır ?
simdiden tesekkuler. Bu benim icin cok onemli :)
simdiden tesekkuler. Bu benim icin cok onemli :)
Bunlar kişi ya da kişilere göre değişir 2 sene önce tanışıp bir kaç ay öncesine kadar cıktığım bir kiz vardı tanışmamizin 5. Gününde ilişkiye girmiştik ve en fazla 3 günde bir geceyi birlikye geçirirdik genelde ben onların evine giderdim.
Ama öyle de kız var aylarca bu konuda bir şey konuşmak imkansız oluyor.
belirli bir zamanı yoktur ki ne zaman içinizden gelirse konuşursunuz.İçinden geliyorsa tutma yani konuş zamanı bekleme
8. Ayimizdayiz. Dun biraz konustukta merak ettim :)
konuş konuş rahat et
Şu safoşlara bak sevişiyoruz diye uydurmuşlar,sorsan aslında hiçbirinin sevgilisi bile yok.Elizabeth hep. Zuhaha.:D
he ya sen cükten aşağı inmiyon zaten..:D
@nickibuyuk ne güldüm ya haahahuahauhauahuaa
rahat bir şekilde konuşuyoruz. hiç bir gizlimiz yok. 9. ayımızda konuşmaya başladık
Benimkde normal bir zaman o zaman :) merak ettigim fantezilerinizden falanmi bahsediyorsunuz yoksa masturbasyon falanmi
ne zaman ki? mastürbasyon falan konuşamayız telefonda olsak bile ben tamam sus derim. daha çok fantazi ve yanında olsam falan
Cevap
10Cevap
cinsellik konuşmanın zamanı olmazki bence aynı elektriği alıyorsanız birbirinizden kendi gelişir öyle bir zaman kavramı veremezsin
Biri ile cinsellik konuşmam için sevgili ya da benzer bir bağ olmasına gerek yok. Samimiyet yeterli cinsellik konuşmak için
Konuşmuyoruz, yaşıyoruz. Ikinci aydan itibaren yüzeysel şeyler yaşamaya başladık. Ama sözel olarak cinsellik konuşmayız.
sevgilin fırlamaysa ikinci gün başlarsın seks konuşmaya
konuşmaya gerek duymuyoruz ztn her buluşmada sevişiyoruz 1 ayda başladı sevişme
bunun süresi yok ne zaman istersen hazırsan o zaman
1 sene sonra başladı :)
bizimde 8. Ayda :) merak ettigim bu masturbasyon ustenden falanmi konusuyorsunuz yoksa fantezilermi?
ikisidee
konuşmayı sevmiyoruz fazl icraat önce :D
konuşmadan sevişiyoruz.Daha heycanlı oluyor
Konuşmaz mıyım? A*ına bile korum :))))
s*kiyorum bile ne konuşması :D
Yok ki nerdeeee :(((
hiç konuşmadım
Kac aylikki iliskin :) ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar