Oral seks hiç yapmadım ama karşımdaki erkek sakallı olursa daha zevk alırım gibime geliyor sizce doğru mu mesela sakallı bir erkeğin boynunuzu emmesi hoşunuza gider mi
Oral seks hiç yapmadım ama karşımdaki erkek sakallı olursa daha zevk alırım gibime geliyor sizce doğru mu?
Temiz tras olmuş bir erke dudaklardan boynuna inip öpüp yalaması her yerini öpüp yalayıp etmesi özellikle memelerine vakum yapıp heryerini öpüp yalayıp vakumlamasi gibi hareketler süper olur. O bal dudaklarını öpüp yalayıp etmenin tadına doyum olmaz
Erkekte genital bölgenin aşırı olmaması kaydıyla senin deyiminle sakallı olması bazı kadınlara daha fazla sevk verebilir.. ama benim genelikle yaptığım kendim ayakta durarak oral yapacak kadını dizlerinin üstüne çökerterek bir elimle. saclarindan yakalayıp, penisimi diğer elimle kontrol ederek arada arada dipleyip nefessiz birarak yaptırıyorum, yalatmaktan ziyade hıhım yaptiriyorum. Patlama ise ya ağız içine karşı taraf bundan hoslanmoyorsa yuzene olacak sekilde yaptırıyorum.