AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Oralsiz ilişki de soyunmaya gerek yok. İlişkiye girmeye de gerek yok. Onca ev araba vs tutmaya da gerek yok
Demezse şaşırırım! Oralsız cinsellik imkansızzz
ben sevgilimle seks yapıyordum ama oral ve anala izin vermedim hiç. oraldan tiksinirim diye
Sevgilin zaten va-jinanı tattıgı için sorun etmemiş olabilir ama evlendigin adam muhakkak dudaklarından da zevk almak isteyecektir senden! Bu karşılıklı bir şey ve bende kadınımı emerek bitirmeyi severim ;) sende bu olaya sıcak bakmaya başla istersen
Ondan önce kocam bakire olmayan biri ile evlenir mi diye düşünsene
İkiniz beraber duş alıp birbirinizi yıkayın, ondan sonra yapın, sorun olmayacaktır.
Seks esnasında kendiliğinden gelişen olaylar bunlar sende oda akışına bırakırsınız olursa olur
İster ben isterim yani oral güzel ama tiksinmicek boşalıcaksın ağzına o geri tükürüp yalamaya devam edicek felan off shsh
Neden bakire değilsin? Üzüldüm buna🥹 oral güzel bence ben isterim sen istemez misin?
sence neden bakire olmamis olabilirim mk
Korkak bir sevgilin olduğu için ve beni sevmediğin için bu gün yalnızsın senle ne güzel evlenebilirdik
aynen
Neden bana bir şans vermiyorsun
Evlilik konusunda ben senle yemin ederim ciddiydim
Konuşmayalı hayatın nasıl
kimsin
Senle evlenmek isteyen Konyalıyım
?
Aşık olduğun adam ya senin bekaretine bakarsa diye sana soru soran kişiyim. Senle gerçekten evlenmek istedim sonra beni umursamadın
Lütfen konuşalım kestirip atma
saçmalama
Saçmalamıyorum
sen konyalısın bakire olmayan biriyle evlensen cinayet işlersin
Tövbe estağfurullah ya, Allah'ın verdiği cana ben kıymam neden böyle düşünüyorsun
Aşık olduğun adam ya senin bekaretine bakarsa? Bence sen onu düşünmelisin.
o zaman ayrılırım dünyada hiç mi bulamam daha önce 1 kişiyle seks yapmamı tolere edemicek biri? herkes anal oral yapmışlarla çatır catir evleniyor :D
Ben bakirim öyle anal oralı yapanı da kabul etmem. Mutlaka birini bulursun onda sorun yok ama aşık olduğun birinden bahsediyoruz aşık olduğun birinden vazgeçemezsin bu olay yüzünden onu kaybetmek işte insana o koyar.
ya of anal oral yapan söylemiyor millet diktiriyor oral yapmış biri de yapmadım der zaten evlilik teklifini kaçırmamak için emin ol yaptığını nasıl kanıtlayacaksin :D
Geçmişini iyice araştırırım konuşmalarından zaten kendini ele verir. Psikoloji iyi bilirim 😃
Sen neden evlenmeden cinsellik yaşadın
hahahahahha psikoloji bilirim diyor abicim bilemezsinnn :D nesini araştıracaksın kizin video kayitlarini mi sfghsfh
Ben arkadaşlarını bulur sorarım herkese eski sevgililerini bulurum. Psikolojisi zaten ele verir kendini. Sen hangi şehirde yaşıyorsun o şehrin kızlarından uzak durayım 😃
arkadaşlarım anlatmaz kaflarına silah dayarsan belki sfghsfgsh
soooooor bana hava hoş herkese sor derim sgshfshfs
Kandıramazlar beni sen sakin ol 🫡😂
hahahahhahah ben sakinim sen kafasına silah daya ama bilemeyeceksin yani :D öpüşen öpüştüm demez yani soğutmamak için, ve lisede bailıyor zaten öpüşme yiyişme vs
Kendim gibi biri bana denkgelecektir gelmezse de evlenmem boşanırım umrumda olmaz ya da gider bedel olarak sen bana böyle yaptın der başka kadınlarla olur boşanırdım.
kanka sen daha önce bi kıza tokat atmış olsan ben bunu öğrenebilir miyim sence? bu da onun gibi bi şey
söylemesen bilemem kadinlar da söylemez diyorum evlenebilmek için
Ben başta her şeyi konuşurum. Eğer böyle biri isen sonradan öğrenirsem sana zarar veririm derim ama ben öyle birinin bana denk geleceğini düşünmüyorum. En azından Konya kızları biraz daha temiz sahil kesimindeki kızlar gibi değiller.
sfghsfgsh ben konyada okudum ne alaka :D
Sen konyalı mısın 😂
hayır orada okudum, kırsaldaki kızlar yapmıyor demene şaşırdım o yüzden ama önemli değil zaten öğrenmezsin ya emin ol yapsa da yapmasa da sonradan kimse gelip dayak yemek için bunu söylemez yani
Biri söyler her yalan bir gün ortaya çıkar. Sen ne yapacaksın peki? Nasıl evleneceksin?
Konya da ne okudun? Kırsaldaki kızlar biraz daha iyiler tabi içlerinden yapan vardır ama diğer şehirlere göre daha iyiler
nasıl evleneceksin ne demek ya benim arkadaşım yozgatlı üniversitede 3 erkek arkadaşı oldu seks yapmadı ama yüzeysel şeyler yaşadı yani hatta diyordu değdirmeden önce ben git yıka sabunla diyordum riske atmıyordum hamileliği dedi içine sokmasa bile. bu kiz evlendi şu an gelinlikli fotoları var instada, sence adama ben daha önce sürttüm çıplak mı demiştir, hayır tabiki bakireyim yapmadım bi şey demiştir yani ben anlamıyorum 3 kişiyle yapmış o evlenmiş ben 1 kişiyle yaptım neden evlenemiyim?
O kandırmışta sende mi kandıracaksın? Diktirecek misin? Anlamıyorum sizleri karşınıza çıkan iyi bir insanı kandıracak mısınız böyle?
ya mk her kız yapıyor yapmayanlar 15-16 yaşında onları da Instagram kullanırken ellerinde akıllı telefonla erkeklerle konuşurken görüyoruz gerekirse anonim. kimlerin ne olduğu belli hadi eyvallah.
Yapmayanlar da var niye bu kadar sinirlendin kardeşim
İnşallah kalbini kırmamışımdır kusuruma bakma lütfen bu konuda ben çok hassasım
tamam da bunu sanalda bile yapmayanlar çok çok az ve yapmayanlar 0-15 yaş arası ağırlıkla. evlenenlerin hiçbiri geçmişinden bahsetmezken benim günah keçisi olmam neden onu anlamıyorum?
Ben senin geçmişini bilmiyorum ne yaşadın sen bilirsin. Erkekler bu durumu kabul etmek istemez onu söyledim. Neler yaşadın ilk yaptığın kişi ile evlenecek miydin?
o benim çocukluk aşkım 13-14 yasindan beri taniyorum öylesine bir zevk için değildi biz ilişkiye girmek için üniden mezun olmayı bekledik kendi ayaklarimizn üstünde duralım zaten yaparız evliliktek korktu son anda gençliğimi yaşayamadim kafasina girdi ve bazı arkadaşları var onlar kışkırttı bence onu ayrıl bi sürü kizla seks yap sonra evlenirsin tarzı.
Senin adına gerçekten çok üzüldüm erkekler bu kadar şerefsiz bu zamanda kız olmakta çok zor. Sadece bir kere mi o ilişkiyi yaşadın? Şimdi nasılsın neler yapıyorsun atandın mı?
evet ya atandım zaten ayrıldıktan sonra flört falan yapmadım ama ben geçmişimi anlatırım yani hani %90 dediğin gibi ayrılır ama kabul eden de çıkar çıkmasa da sorun değil bi erkek olmadan da hobilerimi falan yapıp kendimi oyaliyorum ben
Sen dürüst ol mesela ben aşık olduğum bir kız olsa bu durumu kabul ederdim ama sonra dan yalanla bu durumu öğrensem her şey biterdi kafayı yerdim. Mesleğin ne peki
diyetisyenim hastanede, ya dediğim gibi illa koca bulayim demiyorum ama beni kabul eden biri olursa evlenirim ben zaten uzun ilişkiden monotonluktan sıkılan biri değilim evlilik bana göre yani
Diyetisyenmisin ben kilo alamıyorum bana bir şeyler önerir misinn. Bende evleneceğim bir ilişki istiyorum ama denk gelmiyor. Ya dengesiz biri denk geliyor ya da flörtöz birileri 🥹 o yüzden kimseye güvenemiyorum. Hangi şehirde çalışıyorsun
Şu an denizlideyim ama aile evinin oraya gecmeye caliscam manisaya. diyetisyene gitme sansin yoksa en iyi önerim kalori sayman kalori sayan uygulamalar da bul her gün yediklerini sayarak ilerle, sonra kas kazanimi için ağırlık antrenmanı da ekliyoruz mutlaka
neden alamiyorsun tabi ona da bakarlar gitsen
Yediklerimi çabuk eritiyorum. O yüzden alamıyorum.
Bazen şey diyorum ulan sevdiğimizle olmuyor iyi biri de denkgelmiyor zengin veya memur biri ile evlen geleceğini bari kurtar diyorum 😅 işi olmayan benle sen evlenir miydin? Ben asgari ücretle çalıssam mesela?
memur zengin olmuyor ki ya. asgari ücretle çalışsan evlenirim ama büyük şehirde yaşamam :D büyük şehirde memurluk asgari ücret pek kurtarmaz ya
Ya senin maaşla rahat geçiniriz geleceğimiz garanti olur aç kalmayız benim para ile de sinemaya tiyatroya gideriz futbol seviyorsan maça gideriz ben müsrif biri değilimdir😃
nerede yaşıyorsun ki :D
Konya da yaşıyorum özelden konuşalım mı 😃
Teklifim seni rahatsız mı etti?
Cevap yazmıyacak mısın?
Amacım farklı değil sadece seni tanımak istiyorumm
konyalı ve bekareti önemseyen biriyle olmaz ya amacinin evlilik olmicağını bilrim en azından bakire olmadığımı biliyosun olmaz yani :D
Evlenmeden söz veriyorum yapmıyacağız. Libidom çok yüksek. Seninle evlenirsem hem seninle beraber olurum hem de maddi olarak hayatımı kurtaracak bir eşim olur ne dersin?
maddi olarak nasıl kurtaracağım ki zengin olduğumu mu düşünüyorsun :D
Aç kalmayız beraber aynı evde yaşarız ben atanınca da maaşları birleştiririz😃
Ben ciddiyim bakk
Sen nasıl bir evlilik istiyorsun?
Ben bu yıl üniversiteyi bitiriyorum 23 yaşındayım. Seninle üni bitince evleniriz seninle Denizli de yaşarım. Ben ondan sonra kpss çalışırım hem de seninle evli olarak beraberliğimiz olur beni 2 yıl maddi olarak sen idare edeceksin sonra ben atanırım beraber her şeyin üstesinden geliriz. Böyle bir ilişki de olmak ister misin?
oha yaşın 23 olması çok şaşırttı beni
Daha büyük biri olduğumu mu düşünüyor dun neden şaşırdın?
açıkçası evet yazma tarzından falan
Ben olgun ileriyi gören. Çok düşünen biriyim yaş 23 ama ruhum 40 olmuş gibi. Sen kaç yaşındasın?
26
3 yaş senin için sorun olur mu?
senin için olur belki
Benim için olmaz kafa yapımız birbirine uysun birbirimizi anlayalım o önemli
Neden susuyorsun
23 yaşındaki bi erkeğin evlilik düşünmiceğini bilecek kadar zekiyim diyelim, 30 üstü sanmıştım ben seni
Ben evlilik düşünüyorum ancak evlenmem için yeterli maddiyatım şu an yok. Bu yıl okulum son ve sonra kpss çalışmam lazım atandıktan ve biraz para biriktirdikten sonra evlenebilirim. Ama sen benimle mezun olunca evlenip iki yıl maddi destek de bulunursan ben atanır sana iyi bir eş olurum. Evlenmeyi çok istiyorum ama durumum bundan ibaret. Ciddi olarak düşünürsen gel özelden konuşalım.
Bir cevabın yok mu
Ben gerçekten ciddiyim evlenmeden de sana dokunamam neden konuşmuyorsun
Ne yapıyorsun
Gel evlenelim yaa ben dayanamıyorum zina yapmak ta istemiyorum
Ne alaka bakirelik ile
yani seks yaptım ama oral yapmadım.
Hijyenik ise yaparsın
niye orala bu kadar düşman yetiştin 😅😅
:D kokuyor.
kaç kişiyle yaşadın bişiler
1
yemiz değilmiydi ya gizli olmayaydın iyiydi
temizdi ama kokuyordu
nesi kokuyodu anlamadım bi takiplesene beni
yani yaklaşınca kendine has bi kokusu vardı tiksindim.
sana öyle gelmiş ya :) önyargılı yaklaşmışsın
evlenecegin kişiye bağlı gülüm istemiyormusun
Oral yaptirmaya bayılıyorum
Kocan bel olsam mutlaka isterim.
İlk fırsatta yapmanı tavsiye ederim
Sen ister misin
istesem yapardım zaten. seks yaptım evlenmeden. ama oral istemedim
Sana yapılmasını demek istedim ben
Neden yapmadın
tiksindim
Kocan isteyebilir ama sen şstemiyosan söylersin ona
İsteyebilir evet