Hiç ilişkiye girmedim. Normalde her evlilikte olur mu oral seks? Başkalarına sormaya utanıyorum bu yüzden buraya sorayım dedim
Evet yapabilirsin
Hayır yapmamalısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Senin hayatın senin kararın istersen yap.
Yapmak zorunda değilsin tsbi ki... her evlilikte olacak diye de bir şey yok... ama ben de oral yaptırmak isteyenlerdenim ama zorlayamayiz
Gerçekten doğru olanı söyle. Evli olanların çoğu yapıyor mu yoksa çoğu yapmıyor mu? Biliyor musun hiç?
Emin ol çoğu değildir cunkj herkes yapmaz tiskinir sen yapmak zorunda değilsin zaten mekruhtur bildiğim kadarıyla yani yapilmasa daha doğru ama yapadabilirsin
Aslında bu konuyu ben de merak ediyorum evlilerin yapıp yapmadığınj
Gereksiz boş yorumları yapanları kafana takma çoğu burada her şeyi yapmış aydın kral geçinir disarida görsen kendi halinde sinik eşiğin biridir herkesi takma jafana
Anladım, teşekkür ederim 😊
Rica ederim 👍
Merhaba, oral seks olmayan ilişki yok gibi nerdeyse. Ama sen hazır olana kadar bekleyebilirsiniz
Evet yapabilirsin önce havuç ya da salatalikla yap şok çıkar gırtlağa kadar al em yala em sonrada denemesini kocaninki üzerinde yap adamı bir uçur
"oral seks çekmemi istedi" hangi mağarada büyüdün canısı?
SK,, so diye yazdım ama sistem oral seks diye geçti.
çarşaflı falan mısın genelde onlar sorar bu tarz oral sorularını?
Ne alaka? Öyle bir durum söz konusu değil. Neden hep eleştirel yaklaşıyorsunuz
İnsan gibi bir soru sorduk
eleştirel değil genelde onlar soruyor. görücü usulü mü evlendin sen?
Güzel bir erkek sorusu , kusura bakma 😂👍🏻 oral seks çekmekten geldi aklına galiba ; oral seks çekmek 👍🏻😅😅
Genelde evlilik veya ilişkilerde bu istenir ve yapılır
Kocan o. Nasıl ilişkiye girmedin. Kimle gireceksin. Kime oral yapacaksın.
Normal sadece cinsellik yaşayacağız diye düşünmüştüm. Tüm evliler oral yapıyor mu ki? Bu normal mi?
Çoğu yapıyor tabi. Temizse neden yapmasın. Ayıp değil günah değil. Ayrıca sen ilişkiye mı hiç girmedin. Yoksa oral mı yapmadın
Evlendikten sonra ilişkiye girdim ilk defa kocamla. Ama oral seks i birkaç ay sonra istedi benden.
Birkaç gün önce istedi yani
Ister. Çoğu evli de yapıyor. Herkesin dediğine inanma. Elbette zorla değil. Ama bu evliliği ve cinselliği daha güzel yapar. Denersin alışırsin. Ama biraz istekli ol
Becerebildiğin kadar yap... Çok seveceksin sen de. Eşim yapmıyor çok sıkıntım var.
oralı sevmek istiyorsan fantezi kurun. çikolata sosu falan sürebilirsin mesela kafasına ;)
Gerçek olanı söyleyin. Evli olanların çoğu yapıyor mu yoksa çoğu yapmıyor mu? Biliyor musunuz hiç?
evli olan olmayan diye ayıramazsın ki. yapmak isteyen yapar. zevk almıyorsan kendini zorlama ama. görev gibi yaparsan seksten soğursun ;)
Önce başkasıyla bir dene alışırsın sonra uygularsın kocanda
👎👎
😅😅
Yapmak zorunda değilsin.
Evet zaten yapmak zorunda değilim de, merak ettiğim şey bunu tüm evli olanlar yapıyorlar mı?
Hayır herkes yapmıyor.
Çoğunluk hangi tarafta peki?
Yapanlar daha çoktur ama bunu her yapan isteyerek yapmıyor bir çok kadın eşi istediği için yapıyor.
Hmm anladım teşekkür ederim 😊
Yapabilirsin değil, yapmanız gerekir, karşılıklı.
Yapmalısın o da Sana yapsın
Karşılıklı yapabilirsin
Yap.
Yani yapsan iyi olur
Niye evlendin o zaman yapmayacaksan
Herkes yapıyor mu bunu? Tüm evli olanlar
Kocan istiyorsa yap. Yoksa sıkılır
İkinizde yapın biribirinize neden soruyorsun ki
Ne yapsın adam seviyor demekki o da sana yapsın
Yapmalısın eşin sana yapmıyor mu?
O sana yapıyor mu