Cinsel Yaşam Dolgun ve güzel memelere sahip kadın 1-0 önde midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Dolgun ve güzel memelere sahip kadın 1-0 önde midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Her erkek dolgun meme sever diye bir şey yok 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence evet sonuçta göğüs önemli 0 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evet memelere önem veriyorlar yorumlarda görüyoruz 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Meme beni etkilemek için %3 bile fayda etmeyen bir organ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla Master81 +1 yıl Benim önceliğim yüz güzelliği, bakışlar gülüş vsSonra karakter, zeka, genel kültürOndan da sonra şekilli güzel bir kalça. En son meme (o da ben küçük seviyorum:) Yorumla Soran +1 yıl Neden küçük seviyorsun ben de koca koca memelerden bahsetmiyorum Yorumla Master81 +1 yıl Sarkar büyük meme Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Dolgun derken olcusunude söyleseydin. Çok dolgun pek hos durmuyor. Ve çok erken sarkiyor... 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Küçük ve dik göğüsleri varsa kesinlikle 5 0 öndedir 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel yüz ifadesi, mizah zekasına ve seksepaliteye sahip kadın hükmen galiptir :)) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet kesinlikle. Hatta bir de sütun gibi pürüzsüz düzgün bacakaları varsa 2-0 öndedir.Dolgun (fazla büyük değil) şekilli kalçaları varsa 3-0 öndedir. 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Burdaki abazalara göre 10-0 da öndedir merak etmeyin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her tür fiziksel özelliğe sahip hanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin erkek isterler ben de herkese mutluluklar dilerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlar bu tarz sorular sorup da cinsellik isteyen veya büyük meme seven erkeklere abaza demeleri ne kadar ironik geliyor bana. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gerçekten seninseven birisi için dışvörünüşün 2. 3. Veya 4. Öncelik 😉 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O sevdikten sonra önemsenmiyor ya pardon da ilk önce gözüne hitap edeni seversin sonra en paspal hali bile batmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kinayeli yazışa gerek yok ama !!!Ben bı erkek olarak bu konudaki fikrimi helirttim gerisi sana kalmış.Yanlız olgun düşünen kimse memen biraz büyük veya küçük diye sırtını dönmez. Başarılar Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben sevdiğim kadının fiziğine bakmam o bir çekimdir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek o bir çekimdir fiziğine bakmam Yorumla mdrx592 +1 yıl Bazı kadınlara hayran kalırım... Onda beni çeken bir şey olur. Fiziğine bakarsın asla güzel değil ama ben ona hayranım işte. Yorumla Soran +1 yıl Ne çeker mesela? Yorumla mdrx592 +1 yıl İletişimi örneğin. Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl beyin olmadıktan sonra meme sadece cinsellik çağrıştırır 0 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl Evet her zaman önde bir de dolgun kalkık kalça olunca dayanılmaz oluyor 0 0 Yorumla
Sekerkek10 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikleeeeee. Ele avucs gelecekkkk doyuracak erkeği 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. En az C cup olursa 3-0 öndedir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence 3-0 ama duruşu güzel olöalı 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gogus onemli evet ama o kadar da degil 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Niye 1 2 olması gerekir 0 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Yok be 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Yani çok büyük anne memesi gibi değil şekilli dolgun genç kız memesi düşün Yorumla Soran +1 yıl Benim tarife gel Yorumla Apartmançapkını +1 yıl O zaman güzel olabilir ama Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. 4-0 öndedir😋 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Bence meme önemsiz 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölçüsü önemli 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görünüşü hissettirdigi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Her erkek dolgun meme sever diye bir şey yok
Bence evet sonuçta göğüs önemli
Evet memelere önem veriyorlar yorumlarda görüyoruz
Meme beni etkilemek için %3 bile fayda etmeyen bir organ
Neden ki
Benim önceliğim yüz güzelliği, bakışlar gülüş vs
Sonra karakter, zeka, genel kültür
Ondan da sonra şekilli güzel bir kalça. En son meme (o da ben küçük seviyorum:)
Neden küçük seviyorsun ben de koca koca memelerden bahsetmiyorum
Sarkar büyük meme
Dolgun derken olcusunude söyleseydin. Çok dolgun pek hos durmuyor. Ve çok erken sarkiyor...
Küçük ve dik göğüsleri varsa kesinlikle 5 0 öndedir
Güzel yüz ifadesi, mizah zekasına ve seksepaliteye sahip kadın hükmen galiptir :))
Evet kesinlikle. Hatta bir de sütun gibi pürüzsüz düzgün bacakaları varsa 2-0 öndedir.
Dolgun (fazla büyük değil) şekilli kalçaları varsa 3-0 öndedir.
Burdaki abazalara göre 10-0 da öndedir merak etmeyin
Her tür fiziksel özelliğe sahip hanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin erkek isterler ben de herkese mutluluklar dilerim.
Kadınlar bu tarz sorular sorup da cinsellik isteyen veya büyük meme seven erkeklere abaza demeleri ne kadar ironik geliyor bana.
Gerçekten seninseven birisi için dışvörünüşün 2. 3. Veya 4. Öncelik 😉
O sevdikten sonra önemsenmiyor ya pardon da ilk önce gözüne hitap edeni seversin sonra en paspal hali bile batmaz
Kinayeli yazışa gerek yok ama !!!
Ben bı erkek olarak bu konudaki fikrimi helirttim gerisi sana kalmış.
Yanlız olgun düşünen kimse memen biraz büyük veya küçük diye sırtını dönmez. Başarılar
Ben sevdiğim kadının fiziğine bakmam o bir çekimdir.
Ne demek o bir çekimdir fiziğine bakmam
Bazı kadınlara hayran kalırım... Onda beni çeken bir şey olur. Fiziğine bakarsın asla güzel değil ama ben ona hayranım işte.
Ne çeker mesela?
İletişimi örneğin.
beyin olmadıktan sonra meme sadece cinsellik çağrıştırır
Evet her zaman önde bir de dolgun kalkık kalça olunca dayanılmaz oluyor
Kesinlikleeeeee. Ele avucs gelecekkkk doyuracak erkeği
En az C cup olursa 3-0 öndedir
Bence 3-0 ama duruşu güzel olöalı
Kesinlikle evet
ve Diri ise 5-0 öndedir
dediğin tarif için evet
evvet tabi ki kaç beden
Gogus onemli evet ama o kadar da degil