Kadın dekolte giyim ile gözümden düşer, değerini aşağılara indirir, zekâ ve davranış noktasında bozuklukları olduğunu düşündürür.
İster tesettürlü olsun, ister olmasın usturuplu giyim her kadını benim gözümde değerli kılar.
Çünkü kadına bedeninden dolayı değer veren erkeklerin çoğaldığı bu zamanda benim gibi kadının kabiliyet ve hasletlerine değer vermeye devam eden az da olsa erkek var.
Kadın benim döl arkadaşım değildir, yol arkadaşımdır...
Erkeklerin çok garip takıntıları var. Kimisi bacak takıntılı kimisi göğüs :))) Hava çok sıcak ne yapmamızı bekliyorsun, Kimse için giyinmiyoruz ayrıca. Bende metrobüs kullanıyorum her sabah akşam öküz gibi bakıyorlar umrumdamı değil banane bakarsa baksın onun için giyinmiyorum.
Valla ben hiç bir kadından "gömleginin 4 dügmesini açıp dekolte veren bir erkek gordüm öfff beee adamda ne meme vardı hemde köşeliii tam tırmalamalık" dediğine şahit olmadım 🤷♀️😂 neyse siz kendinizi avutun 🤣
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadınların erkeklere karşı en büyük kozu göğüs dekoltesi midir? Güzel göğüslere sahip kadınlar 1-0 önde mi olurlar?