Cinsel Yaşam Eşinizle/Sevgilinizle hangi pozisyonda uyumayı isterdiniz? beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Eşinizle/Sevgilinizle hangi pozisyonda uyumayı isterdiniz?#orkide Güncellemeler+1 yıl C diyorum hatta H 😅 Güncellemeler+1 yıl A ve b pozisyonda yatanlar fenalık geçirmiyor musunuz arkadaşlar hele de yazın sıcakta falan yapış yapış ayyy Eşinizle/Sevgilinizle hangi pozisyonda uyumayı isterdiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Eşim ya da sevgilim yok ama olsaydı da her pozisyonu denemek isterdim tabi ki de.. en çok da birbirimize dönüp uyumayı severdim. mesela B olabilir 0 0 Yorumla
referee10 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. A. B ve F diyenler kesin evli olmayanlar :) :) :) 1 1 Yorumla referee10 +1 yıl ahahaha gerçekçi ve tecrübeli olan belli oldu bile :) Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arkadan bana sarılmış olması çünkü onun gururunu, güvenini ve sevgisini hissederim. Erkegime sahip bir kadınım gururu. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. G demek istiyorum bu sıcaklarda popiş g*te olmanın hiç bir anlamı yok. 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. A B F diyorum 😂😂😂😂😂eşimle böyle uyumak isterdim 0 0 Yorumla
Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ABCD+ H (tartıştığımız zamanlar sadece 🥺😭) 2 6 Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl F de iyiymiş Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl G ile h arasında ki fark ne Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl @gözümKIZarıyoo G de baya bi uzaklar büyük bi tartışma olmuş ayrılık aşaması gibi ama H de popoları değiyor yani umut var xbdıxnıs Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl O kadar ince ayar oluyor mu ayrılık aşamasında gidip diğer oda da yatmaz mi Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl @gözümKIZarıyoo ya ne biliyim tahmin sadece illa ayrılacak değiller Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl Evli değilsin o zaman yorum oltak ki yapıyorsun bunları Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. C ile F pozisyonları. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. A olur yazintemas olmaz c olur 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı. Benden uzak olsun 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hepsinden biraz 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kesinlikle A kaşık pozisyonunu favorilerimdir 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Kaşık pozisyonunda 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. E tam ideal jxjssj 0 0 Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. 1 numara 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. E hariç hepsi :) 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle A 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaşık severim. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. A f iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Eşim ya da sevgilim yok ama olsaydı da her pozisyonu denemek isterdim tabi ki de.. en çok da birbirimize dönüp uyumayı severdim. mesela B olabilir
Bu pozisyonda
A. B ve F diyenler kesin evli olmayanlar :) :) :)
ahahaha gerçekçi ve tecrübeli olan belli oldu bile :)
Arkadan bana sarılmış olması çünkü onun gururunu, güvenini ve sevgisini hissederim. Erkegime sahip bir kadınım gururu.
G demek istiyorum bu sıcaklarda popiş g*te olmanın hiç bir anlamı yok.
A B F diyorum 😂😂😂😂😂eşimle böyle uyumak isterdim
ABCD+ H (tartıştığımız zamanlar sadece 🥺😭)
F de iyiymiş
G ile h arasında ki fark ne
@gözümKIZarıyoo G de baya bi uzaklar büyük bi tartışma olmuş ayrılık aşaması gibi ama H de popoları değiyor yani umut var xbdıxnıs
O kadar ince ayar oluyor mu ayrılık aşamasında gidip diğer oda da yatmaz mi
@gözümKIZarıyoo ya ne biliyim tahmin sadece illa ayrılacak değiller
Evli değilsin o zaman yorum oltak ki yapıyorsun bunları
Aaaaaa
C ile F pozisyonları.
A olur yazintemas olmaz c olur
Kaşık pozisyonu vazgeçilmezim.
Muhtemelen eşim yerde uyur 😃
Benden uzak olsun 🤣🤣🤣
hepsinden biraz
ABF çok güzel
hepsinin yeri ayrı