Cinsel Yaşam Bir erkeğe cinsel çekim hissetmek suç mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Çok arzuluyorum çocuğu ya çok tatlı Bir erkeğe cinsel çekim hissetmek suç mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yioo değil.. Günde kaç kez arzu hissediyoruz kim bilir 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl pedofili o**pu seni inşallah ölürsün bir çocuğa cinsel çekim duymak ne demek? siz aklınızı yitirmişsiniz bir de utanmadan buraya yazıyorsun!! 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl suç mu diye sormuş utanmaz tabiki suç Yorumla Soran +1 yıl Hay senin anlama kabiliyetine Yorumla
Sekerkek10 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Erkekler hissettiği gibi kadınlarda hissedebilir 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Suç olur mu sağlıklı kadın arzular 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğimden kaynaklanıyor bir de galiba Yorumla softpowerr +1 yıl Tabii ki her sağlıklı kadın ilgi aşk ya da sevgi duyduğu erkeği arzular Yorumla Soran +1 yıl Sevindim 😊 Yorumla softpowerr +1 yıl Genelde kadının arzulu olması ayıplandığı için kadınlarımız arzularını evliliklerinde dile getiremiyorlar. Bu hataya düşme ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Tamamm😊 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Babana göre evet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı 😂 Yorumla
Queen_Melis Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hayır tabii ki de neden ona frikik vermiyorsun 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tabii ki suç değil... 0 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Bu kişi kim sevgilin mi yakın arkadaşın mı 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Biri de bana böyle cinsel çekim duysa keşke 🥺 0 0 Yorumla
gökçe2334 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl hayır ver gitsin aşk 2 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Akrabası ya da evli biridir kesin Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Suc degil 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Akrabası ya da evli biriyse Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. suç değil o bundan rahatsız olmadıgı sürece 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Suc degil 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevglin mi 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yoo suç değil. 0 0 Yorumla
turgaykurtulus Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. hayır tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yioo değil.. Günde kaç kez arzu hissediyoruz kim bilir 😅
pedofili o**pu seni inşallah ölürsün bir çocuğa cinsel çekim duymak ne demek? siz aklınızı yitirmişsiniz bir de utanmadan buraya yazıyorsun!!
suç mu diye sormuş utanmaz tabiki suç
Hay senin anlama kabiliyetine
Erkekler hissettiği gibi kadınlarda hissedebilir
Bi pasif olarak başıma en çok gelen şey ))))
Suç olur mu sağlıklı kadın arzular
Sevdiğimden kaynaklanıyor bir de galiba
Tabii ki her sağlıklı kadın ilgi aşk ya da sevgi duyduğu erkeği arzular
Sevindim 😊
Genelde kadının arzulu olması ayıplandığı için kadınlarımız arzularını evliliklerinde dile getiremiyorlar. Bu hataya düşme ☺️
Tamamm😊
Babana göre evet
Mantıklı 😂
Hayır tabii ki de neden ona frikik vermiyorsun
Tabii ki suç değil...
Hayir degil neden suç olsun
Ortada suç yok normal olan bu
Bu kişi kim sevgilin mi yakın arkadaşın mı
Biri de bana böyle cinsel çekim duysa keşke 🥺
Hayır neden suç olsun
Evlen?
Belki oda seni arzuluyodur