evet suç tecazüz bu öküzlük bu insan olan bunu yapamaz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşini zorlamam boşanmaktan öte bir taciz. O istemiyor ise düzgünce konuşup birşeyleri yoluna koyabilirsin ama zorlamak ile sadece daha fazla uzaklaştırırsın
ikinizde hatalısınız karının seni reddetmesi aç bırakması sevişmemesi de normal değil senin karını zorla ilişkiye girme düşüncende tecavüz ve normal değil
Sevişemeyeceksem evliliğin ne anlamı var diyen kişiye yazıyorum bunu. Akılınız fikriniz orada hiç karşısınızdaki kadını düşünmüyorsunuz hep bana hep bana başka bişey yok. Kadınlar cinsel bir obje değil anlayın artık şunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her şeyi bilerek evlendi niye dondurmazsin anlamıyorum ama baskasina gidersen suç senin üstüne kalıyor orası apayrı konu
evet suç tecazüz bu öküzlük bu insan olan bunu yapamaz
Eşini zorlamam boşanmaktan öte bir taciz. O istemiyor ise düzgünce konuşup birşeyleri yoluna koyabilirsin ama zorlamak ile sadece daha fazla uzaklaştırırsın
zorla yapılan şeyin adı tecavüz diye biliyorum
Adam evliyim diyo
evli olsun tecavüzü değiştirmez zorla yapılan öyledir
sevişmeyeceksek evliliğin ne anlamı var mı o zaman bende hakime kadınlık görevlerini yerine getirmiyo derim. sevişmek nefes almak gibi bir ihtiyaç
ikinizde hatalısınız
karının seni reddetmesi aç bırakması sevişmemesi de normal değil
senin karını zorla ilişkiye girme düşüncende tecavüz ve normal değil
Sevişemeyeceksem evliliğin ne anlamı var diyen kişiye yazıyorum bunu. Akılınız fikriniz orada hiç karşısınızdaki kadını düşünmüyorsunuz hep bana hep bana başka bişey yok. Kadınlar cinsel bir obje değil anlayın artık şunu
mahkeme o yüzden boşamaz ama eşi derken kadın mı sevişmek istemiyor erkek mi
O tecavüze girer ve haklı bir sebep olabilir
İstemiyorsa zorlama evet boşayabilir
Ökğz
boşayabilir
Bilemem ki.
Bosayabili