Etmek suc degil ama oyle gidip durduk yere edersen döver seni sikayette eder. ilk tani bi aranizda duygu olsun oyle teklif et. Direk etme izlenimin hic iyi olmaz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygu arasaydım sevgili yapmak isterdim istediğim o değil ki hiç aşık olmadım
Yasalar senin mantığına göre konmamış. Yakının olan bir kadına teklif edildiğini düşün ve empati yap.
Ayrıca; birine cinsel ilişki teklif etmek, cinsel içerikle laf atmak cinsel taciz suçunu oluşturur. TCK 105/2 de cinsel taciz suçunun nitelikli halleri sayılmıştır. Cinsel taciz suçuna teşebbüs mümkündür.
Bu neye göre taciz olarak mantığa devredilmiş hadi evliyse tamam bekar birine mesela gittim teklif ettim kabul etti o zaman taciz olmuyor mu yani soru sormak neden ofansif olarak taciz niteliğini taşıyor Bu aile yakın olayıda bahsettiğin çok saçma o zaman evlenmeyelim afedersin sevgilimle birlikte olmayayım insanlar nasıl tanışacak herkesi ailemiz yerine koyarsak..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Etmek suc degil ama oyle gidip durduk yere edersen döver seni sikayette eder. ilk tani bi aranizda duygu olsun oyle teklif et. Direk etme izlenimin hic iyi olmaz.
Duygu arasaydım sevgili yapmak isterdim istediğim o değil ki hiç aşık olmadım
Peki tanidigin ama aranizda bisey olmadigi birinede suç degilmi teklif etmek
Değil reddetme hakkı var bunun kişiye göre absürt ya da kaba olarak algılanması neden suç haline gelsin kimine normal kimine anormal
Surekli surekli teklif nedir olacak iside bozar bnce hoş degil
Süreklilikten kastın takıntıysa zaten o insanla başka bir konuda da anlaşamazsın orası ayrı bir konu
Suç tabi. Cinsel taciz
Nasıl taciz oluyor ben ona uçuk konuşmuyorum şöyle yaparım diye veya fiziki bir müdahele
Yasalar senin mantığına göre konmamış. Yakının olan bir kadına teklif edildiğini düşün ve empati yap.
Ayrıca; birine cinsel ilişki teklif etmek, cinsel içerikle laf atmak cinsel taciz suçunu oluşturur. TCK 105/2 de cinsel taciz suçunun nitelikli halleri sayılmıştır. Cinsel taciz suçuna teşebbüs mümkündür.
Bu neye göre taciz olarak mantığa devredilmiş hadi evliyse tamam bekar birine mesela gittim teklif ettim kabul etti o zaman taciz olmuyor mu yani soru sormak neden ofansif olarak taciz niteliğini taşıyor Bu aile yakın olayıda bahsettiğin çok saçma o zaman evlenmeyelim afedersin sevgilimle birlikte olmayayım insanlar nasıl tanışacak herkesi ailemiz yerine koyarsak..
Evet bu tacizdir ve suçtur.
Nasıl suç oluyor kabul ederse taciz ve suç olmaktan çıkıyor mu
En basitinden sapık ve tacizci olursun.
Nasıl Kabul ederse de tacizci oluyor muyum
Kabul ederse hiç sorun yok.
Yani benim suçlu olup olmamam onun cevabına bağlı diyorsun ok
elbette. öyle bir teklif edersin iş olur..
Yakışıklıysan suç değil
Evet
Nasıl
Kardeş her şeyim uslubu var
Bunun üslubu nasıl oluyor peki taciz olmaması için
Kardeş yolcu yolun da güzel yolcu kendini belli eder merak etme tavrı konuşması anladın mı
Orası öyle zaten ama onlar söylediği zaman sanki taciz olmaz gibi bir vibe alıyorum sadece
Olabilir kişilik meselesi