Cinsel Yaşam Cinsel ilişki yaşayacağınız gün partneriniz sizi ekti mi? Aspirin_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yarın partnerimle buluşcam umarım bahane uydurmaz hevesiniz kursağınızda kaldımı bahaneler yüzünden? Güncellemeler+1 yıl Nsldşdneşeğ Güncellemeler+1 yıl Snleşeke Cinsel ilişki yaşayacağınız gün partneriniz sizi ekti mi? Cevapla İlişki Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yaşamadım hiç 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ektiği zaman bir daha beni bulamaz gadası 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Plansız olduğu için ekme durumları olmuyor.. 1 5 Yorumla Aspirin_ +1 yıl Bizim ki planlı olacak Yorumla igdonducakss +1 yıl Daha önce görüşmediğin biriyse ekebilir Yorumla Aspirin_ +1 yıl Görüşüyorum ayda bir kaç gün muhabbetimiz iyidir Yorumla igdonducakss +1 yıl Ekmez o zaman.. Rahat olun Yorumla Aspirin_ +1 yıl Umarım Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl kaç kere başıma geldi acayip sinir olduğum bir şey şimdiki sevgilim ilk buluşmadan vermişti o yüzden seviyorum kızı 1 0 Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yok. Çünkü kimseyle görüşmüyorum 1 1 Yorumla Aspirin_ +1 yıl En iyisi valla Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Bu dediğine evlilik deniyor 🤣🤣🤣 0 1 Yorumla Aspirin_ +1 yıl Alla alla öylemiymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yaşamadım hiç
Ektiği zaman bir daha beni bulamaz gadası
Plansız olduğu için ekme durumları olmuyor..
Bizim ki planlı olacak
Daha önce görüşmediğin biriyse ekebilir
Görüşüyorum ayda bir kaç gün muhabbetimiz iyidir
Ekmez o zaman.. Rahat olun
Umarım
kaç kere başıma geldi acayip sinir olduğum bir şey şimdiki sevgilim ilk buluşmadan vermişti o yüzden seviyorum kızı
Yok. Çünkü kimseyle görüşmüyorum
En iyisi valla
Bu dediğine evlilik deniyor 🤣🤣🤣
Alla alla öylemiymiş