Evet diyeceksiniz ki Belki böyle şeyleri şu an sormak bile hata yani sorusu bile tartışılmaz kabul ediyorum ama ben yine de görüşleri almak istiyorum sadece

Evet diyeceksiniz ki Belki böyle şeyleri şu an sormak bile hata yani sorusu bile tartışılmaz kabul ediyorum ama ben yine de görüşleri almak istiyorum sadece
Adamın geçmişi beni ilgilendirmez şeyine sağlık derim de biter umursamam yani benden öncesinden bana ne benim de geçmişim çok temiz değil
Cevap
8Cevap
Evet olurdum tabi ki
deneyimsiz biriyle asla olmam diyelim, cevap orada zaten.
e iyide kimse anasının karnında öğnemyiyor ki :D
mesela yaşı büyük olgun erkekler normalde cinselliği yalayıp yutan insanlardır ama kızlarda bu sefer yaş takıntısı ediyor :D
Evet sorun olmaz benim için. Birlikte olurken de normal zamanlarda da aklında sadece ben oluyorsam hiçbir sıkıntı yok.
Beraber olmam için evlenmem lazım ama bakire olmayanla evlenmem yani cevabım hayır.
Ben istemezdim almayım sağ ol Allahta beni bununla sınamasın
Ne şekilde yaşadığı önemli eğer helalinden nikahlı bir şekilde cinsel hayatı olduysa tabii ki bunu sıkıntı etmem ama nikahsız bir şekilde haram yollarla cinsellik yaşamış bir kişi beni çok uzunca düşündürür
Asla niye yani ben yaşamamışsam oda öyle olacak diye niye önceden başka biriyle yaşayanla olayım ki.
Herkes annesinin karnında öğrenmiyor
Yaşamayan kalmamıştır bence
Var tabi
Seks için birlikte olurum
Olunuyor sorun yok zihniyet meselesi
Çok fazla geçmişi yoksa olurum.
Yaşamayan kalmış mıdır
Var tabi
Olurdum sanrm
Sende olduğun için mi
Evet ciftls
Olmam