Sizin hiç bitsede kurtulsam dediğiniz bir cinsel ilişkiniz oldu mu?

Hayır ya böyle bir şey olacağını zannetmiyorum gerçekten ten uyumu hissetmediğim birisiyle cinsel bir şey yaşamam gerçekten sevmiyorsan cinsel bir şey yaşamam bunu diyen insan genelde büyük ihtimalle tek gecelik ilişki yaşıyordur yani işte tek gecelik yaşıyordur ve diyordur ki bundan memnun kalmadım olsa da bitse gitsek diye böyle bir şey diyeceğini zannetmiyorum ben gerçekten sevmeden ilişki yaşamak ve gerçekten benim sevdiğim adamın beni tatmin etmeme gibi bir riski yok
Hızlı karar alıp anlık tensel doyumlarda zevk arayan insanların daha çok yaşayacağı bir durum olduğunu düşünüyorum. Tanımadan doğru zamanı belirlemeden bu konuda konuşup cinsel kimliği fantezileri iç dünyasının keşfedilmediği her yakınlaşma bir sürprizdir ve sonu pişmanlık getirebilir.
Pişmanlık duygusu bana göre değil.
❤
Tek gecelik ilişkilerde yaşanılma olasılığı çok yüksek. Mesela bir ortamda tanışıp gece evine gidiyorsunuz ve seks ya da kişi istediğiniz gibi çıkmıyor. Bazen nezaketten dolayı sabaha kadar sürdürebiliyorsunuz gece bitse de eve gitsem diyorsunuz.
Merhaba😇
Hayır olmadı. İstemediğim bir cinsel ilişki yaşamadım şimdiye kadar.
Teşekkürler😇
🖤
Cevap
8Cevap
Genelde bu durum tek gecelik ilişkilerde yaşanmaktadır
Hayat işte bazan oluyor. Çünkü cinsel arzusu yüksek kadın çok az
Oldu. Kokuyordu çünkü.
olmaz mı? oldu elbette maalesef
Maelesef oldu
Hayır olmadı hiç
Ama uzak olsunlar.
Evet oldu