Cinsel Yaşam Ne kadar sık seks yapıyorsunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Ortalama neden bu kadar düşük Ne kadar sık seks yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl her gün yapıyoruz genelde ama bir günü boş geçiyoruz haftada 6 yani 0 0 Yorumla
solmez006034 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Vibratör aldık diyerek çoğul kullanmışın. Birbirinize mi kullanıyorsunuz? 0 1 Yorumla Dunya75 +1 yıl Satis için Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. normalde haftada 1-2. Bu sıralar mecburi sebeplerden ara verdik. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eşimle aram bunaralar iyi değil 2 ayı geçti yapmayalı 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden iyi değil ara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten genel olarak cinselliğe uzak birde durduk yere kavga çıkarmaya başladı Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim eşim vermediği için ortalamayı düşürdüm 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Verir merak etme 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok vermiyo 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Eline kuvvet o zaman 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eh ne yapalım bele kuvvet olmayımca ele kuvvet oluyor 🤣🤣🤣 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. KS erkeği 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzun zamandır yok gerçekten en kötüsüne yasmak varken yasayamamak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sıfır. 32 yaşında bakir biriyim, utangacım hiç kız arkadaşım olmadı. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın. Ne ortalaması? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli değilim haftada 4 gün seks geri kalan günler mastürbasyon eğer libidom yükselirse 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben 4 yıldır evliyim haftada bir filan anca bazen bir ay bile oluyor 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Allah neden o kadar az Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimizde çalışıyoruz denk geliyor çocuk vs iste Yorumla Soran +1 yıl Ah memnun iseniz sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Degiliz aslında Yorumla Soran +1 yıl Kim şikayetçi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde ben oda arada sikayetci Yorumla Soran +1 yıl O zaman bir şeyler yapman lazım zaman ayrıp vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vibrator aldik Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah. Zaman yoksa onu nasıl kullanacaksın. Sorun zaman değil mi? Yoksa ben mi yanlış anladım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa fantezi amaçlı almıştık ilk zamanlar sonra o nobette iken filan arada kendim yapiyorum Yorumla Soran +1 yıl Eh anladım. Haberi var yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tabiki Yorumla Soran +1 yıl Anladım Ilk verdiğin cevap kafamı karıştırdı da... Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Bu ara çok az. Hakkımızda hayırlısı 😊 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Bulsam birini sürekli ister ya 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla bulsam güzel bir partner her gece yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Haftada 3-4 kez yapıyoruz. 2 8 Yorumla ssanalss +1 yıl çok iyi yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ssanalss Haftada en az 3-4 kez seks yapabilecek kadar genç, bu ortama sahip olabilecek kadar olgun. 😎😉 Yorumla ssanalss +1 yıl takdir ediyrum bazen o ortamın oluşması. burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ssanalss Seksi Maymun burcuyum ben. Yorumla ssanalss +1 yıl :))))) deli kız bak bende evliyim ama birisi var aklımdan çıkmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ssanalss Evli olup aklımda biri var falan diyenlerin şerefsizliğine çok sinirlenirim. Yorumla ssanalss +1 yıl bende söz bitmeden hakaret etmek isteyen ağzı bozuk olanlara Yorumla Board-Tennis +1 yıl Çok şanslıymış Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl 7/24/365 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boş dünyanın boş işleri gerçekten Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl 7/24/365 diyoruz ya Yorumla
lonelysmufer2 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl 31 ciyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 geçmiş olsun Yorumla lonelysmufer2 +1 yıl Eyllh😛 Yorumla
Olasılıksız_123 Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl 2 günde bir hemen hemen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evliysen normal Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haftada 5 en az 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hergun 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Belli olmuyor 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Haftada 4 sefer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Haftada bir ortalama 1 8 Yorumla ssanalss +1 yıl iki tarafta çalışıyormu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla ssanalss +1 yıl normal genelde çalışanların böyle oluyor. çocuk var mı Yorumla Soran +1 yıl @ssanalss pour ne abazalık bee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli değiliz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli olsaydık her gün yapardık Yorumla ssanalss +1 yıl yorum yok hayat senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten benim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapamıyorum ablam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırr o anlamda değil bulamıyorum yapacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
her gün yapıyoruz genelde ama bir günü boş geçiyoruz haftada 6 yani
Vibratör aldık diyerek çoğul kullanmışın. Birbirinize mi kullanıyorsunuz?
Satis için
normalde haftada 1-2. Bu sıralar mecburi sebeplerden ara verdik.
Eşimle aram bunaralar iyi değil 2 ayı geçti yapmayalı
Neden iyi değil ara
Zaten genel olarak cinselliğe uzak birde durduk yere kavga çıkarmaya başladı
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Benim eşim vermediği için ortalamayı düşürdüm 🤣🤣🤣
Verir merak etme 🤣🤣
Yok vermiyo 🤣🤣🤣
Eline kuvvet o zaman 🤣🤣
Eh ne yapalım bele kuvvet olmayımca ele kuvvet oluyor 🤣🤣🤣
KS erkeği 😂😂
Uzun zamandır yok gerçekten en kötüsüne yasmak varken yasayamamak
Sıfır. 32 yaşında bakir biriyim, utangacım hiç kız arkadaşım olmadı.
Günaydın. Ne ortalaması?
Evli değilim haftada 4 gün seks geri kalan günler mastürbasyon eğer libidom yükselirse 😅
Ben 4 yıldır evliyim haftada bir filan anca bazen bir ay bile oluyor
Allah neden o kadar az
İkimizde çalışıyoruz denk geliyor çocuk vs iste
Ah memnun iseniz sorun yok
Degiliz aslında
Kim şikayetçi
Genelde ben oda arada sikayetci
O zaman bir şeyler yapman lazım zaman ayrıp vs
Vibrator aldik
Allah Allah. Zaman yoksa onu nasıl kullanacaksın. Sorun zaman değil mi? Yoksa ben mi yanlış anladım?
Yaa fantezi amaçlı almıştık ilk zamanlar sonra o nobette iken filan arada kendim yapiyorum
Eh anladım. Haberi var yani
Evet tabiki
Anladım
Ilk verdiğin cevap kafamı karıştırdı da...
Bu ara çok az. Hakkımızda hayırlısı 😊
Bulsam birini sürekli ister ya
Valla bulsam güzel bir partner her gece yaparım
sevgılım yok yapmıyorum
Haftada 3-4 kez yapıyoruz.
çok iyi yaş kaç
@ssanalss Haftada en az 3-4 kez seks yapabilecek kadar genç, bu ortama sahip olabilecek kadar olgun. 😎😉
takdir ediyrum bazen o ortamın oluşması. burcun ne
@ssanalss Seksi Maymun burcuyum ben.
:))))) deli kız bak bende evliyim ama birisi var aklımdan çıkmıyor
@ssanalss Evli olup aklımda biri var falan diyenlerin şerefsizliğine çok sinirlenirim.
bende söz bitmeden hakaret etmek isteyen ağzı bozuk olanlara
Çok şanslıymış
Bakirim maalesef sizin yuzunuzden
7/24/365
Boş dünyanın boş işleri gerçekten
7/24/365 diyoruz ya
31 ciyim
🤣🤣🤣🤣 geçmiş olsun
Eyllh😛
2 günde bir hemen hemen
Evliysen normal
Her fırsat