- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşme gibi fiziksel yakınlaşma, her ilişkide farklı zamanlarda gerçekleşebilir ve her iki tarafın da rahat hissettiği bir zamanda gerçekleşmelidir. İdeal olan, bu tür fiziksel teması zorlamadan ve doğal bir şekilde gerçekleştirmektir. İşte bu konuda dikkate alabileceğiniz bazı faktörler:
Karşılıklı İlişki Durumu: Her iki tarafın da ilişki durumunu ve beklentilerini anlamak önemlidir. Karşılıklı olarak hissedilen romantik bağ ve yakınlaşma isteği, öpüşmeyi gerçekleştirmek için doğru zamanı belirler.
İletişim: Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir. Öpüşmeyi gerçekleştirmek için ne zaman hazır olduğunuzu ve ne hissettiğinizi paylaşmak, karşılıklı rahatlık ve güvenin sağlanmasına yardımcı olabilir.
Buluşma Sayısı: İlk buluşmanın ardından birkaç buluşma yaparak birbirinizi daha iyi tanımak ve bağ kurmak önemlidir. Ancak, kaçıncı buluşmada öpüşme gerçekleşmeli sorusu tamamen kişisel tercihlere dayalıdır.
Doğal Akış: Fiziksel temasın gerçekleşmesi, buluşmalarınızın doğal akışı içinde gerçekleşmelidir. Zorlama veya yapay bir şekilde gerçekleşen fiziksel temas, karşı tarafta rahatsızlık yaratabilir.
Kişisel Sınırlar: Her iki tarafın da kişisel sınırlarını ve rahatlık seviyelerini anlamak önemlidir. Partnerinizin rahat hissettiği zamanı ve şartları göz önünde bulundurarak hareket etmek önemlidir.
Sonuç olarak, öpüşme gibi fiziksel temasın gerçekleşmesi tamamen size ve partnerinize bağlıdır. Önemli olan karşılıklı rahatlık, saygı ve iletişimdir. Eğer her iki taraf da hazır hissediyorsa ve doğru zaman geldiğinde, öpüşme gibi fiziksel yakınlaşmayı gerçekleştirebilirsiniz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılBiran önce öpüşmek mi istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ama soruyorum yani ne zaman uygun sağlıklı bir ilişki istediğim için
- +1 yıl
Ne kadar geç olursa o kadar iyi ama zaten bir süre sonra zamanı geldiğini hissedersiniz
Ciddi ilişki olmadan olmamalı
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman çok beklemek gerekmez mi
Soran+1 yılYa ahshqj öyle değil ciddi istiyorum bende ama
Soran+1 yılCiddi ilişki yani 1 2 ay falan gecmesi lazim imkansiz değil mi sence de
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 69. Buluşma deseler cidden bekleyebilecek misin?
00 Yorumla
+1 yıl17. Buluşmadan sonra öpüşmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Partnere bağlı ilkte olur 99da
00 Yorumla
+1 yılİlkte öpüşürüm ben iki de yatak
00 Yorumla
+1 yılYedinci buluşmadır ideal
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmek basit artık. Seks olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşmada neler yaptım ben ne öpmesi
00 Yorumla
+1 yılEn Fazla iki üç çünkü insan istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki karşımdaki beni kolay görür mü 2 3 de yapsam
- +1 yıl
Şöyle opusmeden ileriye gitme sakın basit olursun
Soran+1 yılMesela ne kadar ileri yani mesela elleme vs yaparsa ve izin verirsem yine mi basit görünürüm
- +1 yıl
Yaa eleme şöyle yanlış anlama ben erkek olaraak diyim elletme olur ilaki ama ilerisini yapma sen ilişki yaşamak için hevesli gorunursen ona o zaman seni basite alır
Soran+1 yılYani illaki eller mi diyosunuz ilk öpüşme de olsa
- +1 yıl
Oda onun nefsine kalmış olur mu olur yani yaparsa izin veririmisn cevabı sende bence bunun
NişanlanıncA
10 Yorumla
+1 yıl10 olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. hazır hissedince
00 Yorumlaİşk buluşma uygun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım