Cinsel Yaşam Kaçıncı buluşmada sevişme olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Normal olan hangisi Kaçıncı buluşmada sevişme olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
ofofoyoy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Aradaki bağa bağlı anlaşmalı bana saçma ve duygusuz gelir sanki esc den randevu alır gibi anlaşmak saçma 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Bunun belli bir kuralı, doğrusu, yanlışı yok. Yeteri kadar karşılıklı cinsel çekim varsa ilk buluşmada bile seks yapılabilir. 0 0 Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Ya sen ah be bacım, niyetin varsa kaçıncı olduğunun ne önemi var? Ha sen vericem ayağına çocuğu tutmak istiyorsan başka tabi de :D 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlk buluşma da olunca daha tutkulu bir ilişki oluyor 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu soran ilk buluşmada sevişmeli, sonuçta olacaksa sayısı önemsiz 0 0 Yorumla
Şamil_31 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 1ci öpüşme 2ci oral 3cu anal 4cu vajinal 5ci mastürbasyon 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. 3 veya 4 olabilir çünkü ilk 2 buluşma tanışma buluşmasıdır 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğru zaman rakama bağlı değildir içten gelen ilk anda olur 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Daha 0 da gençler birbirini gördüğü an 10 saniye içinde yiyişmeye başlamalı ki bi anlamı olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim için fark etmez. ilk buluşmadada sevişebilirim 20 buluşmadada 0 5 Yorumla feyman00 +1 yıl Yaptın mı peki hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @feyman00 yaptım neden yapmayacakmışım istedigimi yaparım kaybedecek birşeyim yok Yorumla feyman00 +1 yıl Tabi ki istediğini yaparsın🍀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @feyman00 Yaptım , yaparım kimseyi alakadar etmez bak işine Yorumla feyman00 +1 yıl Ben bişey demedim neden bana yükseliyorsun :/ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1. 2. Buluşmada seviliyoruz genelde ama bu normal değil. Size bağlı daha uzun da sürebilir bu 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evlenmeden önce olmaz 5 2 Yorumla GGPeRSuN +1 yıl Sonunda adam akıllı cevap veren biri 👏 Yorumla Uğurr1903 +1 yıl Periiii soyadını değiştirmeye talibim Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. kendini rahat hissettiğin ve sıcaklığı hissettiğin anda sevişme olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne zaman canları isterse 6 24 Yorumla Hmm_ok +1 yıl Bırak bi evlensinler önce ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru Yorumla Hmm_ok +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Hmm_ok +1 yıl Sonradi zaten gelirr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo gelsin gelsin dkjg Yorumla Hmm_ok +1 yıl Djdj birilerinin ateşi çıkmış galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin çıkmadı mı kdkgkgg Yorumla Hmm_ok +1 yıl Benim ki ne zaman indi kinfjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayyy dkcjjdfj Yorumla Hmm_ok +1 yıl Canım yanıyor zaten ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla Hmm_ok +1 yıl Bosalamiyorum diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparsın sen dkjgjg Yorumla Hmm_ok +1 yıl Haha demesi kolay tabi 5 saat oldu djdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanında olsam kfkh Yorumla Hmm_ok +1 yıl 5 sn fjdjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaah ah Yorumla Hmm_ok +1 yıl şu an çok ağrıyor ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öperim Yorumla Hmm_ok +1 yıl Ya öpsenee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muckmuckmuck kfkgf Yorumla Hmm_ok +1 yıl Burdan olmuyor ama sen dm den öp djdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan da öperim ben fkkg Yorumla Hmm_ok +1 yıl Hahha ya 😅😅 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Ne zaman canın çeker ve arzu edersen o zaman 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kişilere göre değişir 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Evlenmeden olmamalı 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kanka sen ilk buluşmada ver kurtul 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. iki taraf aynı anda istediği zaman :D 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. İki tarafın isteğine hazır olmasına bağlı 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İlk olur 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk bulusmada 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. 82 de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Aradaki bağa bağlı anlaşmalı bana saçma ve duygusuz gelir sanki esc den randevu alır gibi anlaşmak saçma
Bunun belli bir kuralı, doğrusu, yanlışı yok. Yeteri kadar karşılıklı cinsel çekim varsa ilk buluşmada bile seks yapılabilir.
Ya sen ah be bacım, niyetin varsa kaçıncı olduğunun ne önemi var? Ha sen vericem ayağına çocuğu tutmak istiyorsan başka tabi de :D
İlk buluşma da olunca daha tutkulu bir ilişki oluyor
Bunu soran ilk buluşmada sevişmeli, sonuçta olacaksa sayısı önemsiz
1ci öpüşme 2ci oral 3cu anal 4cu vajinal 5ci mastürbasyon
3 veya 4 olabilir çünkü ilk 2 buluşma tanışma buluşmasıdır
Normali yok işin ya hazır hissetme şeysi var bi o kadar yani
Doğru zaman rakama bağlı değildir içten gelen ilk anda olur
Daha 0 da gençler birbirini gördüğü an 10 saniye içinde yiyişmeye başlamalı ki bi anlamı olsun
benim için fark etmez. ilk buluşmadada sevişebilirim 20 buluşmadada
Yaptın mı peki hiç
@feyman00 yaptım neden yapmayacakmışım istedigimi yaparım kaybedecek birşeyim yok
Tabi ki istediğini yaparsın🍀
@feyman00 Yaptım , yaparım kimseyi alakadar etmez bak işine
Ben bişey demedim neden bana yükseliyorsun :/
1. 2. Buluşmada seviliyoruz genelde ama bu normal değil. Size bağlı daha uzun da sürebilir bu
Evlenmeden önce olmaz
Sonunda adam akıllı cevap veren biri 👏
Periiii soyadını değiştirmeye talibim
kendini rahat hissettiğin ve sıcaklığı hissettiğin anda sevişme olmalı
Ne zaman canları isterse
Bırak bi evlensinler önce ya
Doğru
😅😅😅
Sonradi zaten gelirr
Oo gelsin gelsin dkjg
Djdj birilerinin ateşi çıkmış galiba
Senin çıkmadı mı kdkgkgg