İnsan sevdiğine kıyamazsa eğer nikah kıyılınca nasıl sevdiğine kıyıyorlar?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İnsan sevdiğine kıyamazsa eğer nikah kıyılınca nasıl sevdiğine kıyıyorlar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
s*kmek senin düşündüğün gibi kıymak demek değil çünkü iki tarafın da zevk aldığı birleştirici bir eylem
O düşünce toplumun bir düşüncesi benim değil sadece merak ettim ne tepki olacak diye...
Eğer zevk veren bir şeyse neden küfrederken bak seni **kerim felan diyorlar?
yine toplumsal
İnsan asıl sevdiğiyle girer. Kaç tane sevgilim oldu ama sadece sonuncusuna ciddi anlamda aşık olup cinsellik yaşamak istedim. Nasip olmadı.
burada kıyamamak söz konusu değil zina söz konusu ya hani
Kızlar neden kıyamazsın sen bana diyor peki?
Senin sevmeye kiyamadiklarinin bogazini sıkıp s kkiyolar
biri haram biri helal
kıymak bunun neresinde?
Günaha onu alet ediyorsun. Ahiretini yakıyorsun yani. Sevdiğinin günaha girmesini mi istersin yoksa
Yanacağız ikimizde ateşte, bir kıvılcım yeter hazırım bak... :D
Evet en çok sevdiği ile
her kadınla girerim
Nefes alsın yeter diyosun yani
almasa olur
Girer :D
Ben çözemedim bu işi kızlar kıyamaz bana falan diyorlardı.. Bakalım şimdi ne diyecekler...
Dostum sevgiliyle girilmeyecekse kiminle girilecek? :D
Onu ben de çözemedim. Kızlar sen bana kıyamazsın di mi? diye soruyorlar. Sonra sen uzak durunca da "ne biçim erkeksin" diyorlar. Bu dünyanın adaletini diyesim geliyor...
İlişki kurarken cinsellik düsturuna ters bakan insanlarla ilişki kurmayacaksın :D
e o zamanda "vermiceksen uğraştırma beni " diyorum "Ay sapık mısın seeen?" diye çıkışıyorlar...
napıcaz bilemedim.
Öyle kabalama konuşmakta zaten doğru değil ama buluşunca bunu anlamakta zor değil. İkinci buluşmaya gitmezsin olur biter.
Bende her şey net... Hem cinsellik normalse eğer konuşmak neden abest? onu çözemedim.
Dostum sen bu kafayla çok sınıfta kalırsın, salla :D
İyi madem...
Evet girer
Zevkle