Iki insan sürekli sevişirse bağlanır mı devamlılık erkekte bağımlılık duygusu yaratır mı o kız ondan gitse bile sır bu nedenden bağlandığından mı peşinden koşar her seferinde kestirip atsanız bile
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
erkek milleti sürekli seviştiği birine bağlanır ama tamamen cinsel açıdan..eğer onu sevmeden seks yapmaya başlamışsa sonradan sevmesi mümkün değil bil bunu...Çünkü baştan itibaren onu sadece bir tatmin aracı olarak görür, siz kadınlarda değişebilir durum zamanla, hoşlanma duygusal bağlanma olur seviştiğin erkeğe karşı..ama erkek çok daha düzdürrrr, başta ne ise sonda da öyledirr.En başından sadece seks olarak arzuladığı bir kadına duygusal bakamazzz.doğasına aykırı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılne bu ya televizyonun fişini tak geri çek üç dakkalık bir bağ hergün tekrarlansa bile bir yılda 1095 dakka gün olarak hesaplarsak 18 saat internet bile daha fazla bağlı kalıyor ama senin zevkin seni nasıl mutlu ediyorsa öyle yasa gerisi teferruattır sevgilerimle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmeden sevişirse hiçbişi olmaz. sevmenin ödülü sevişme olursa bağlanma olur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
22Cevap
aynısı başıma gelmişti senin davrandığın şekilde davranıldı sevdiğimden olmuştu ve olduğu içinde o sorumlulugu hissettim kendimde sevmeseydimde severdim ona dokunduğum icin sorumluydum ama gitmeyı tercih etti cok bekledım denedım ıstedım olmadı bıraktım artık sen o değilsin inşallah :=)
00 YorumlaO sırada karşılacagın davranış önemli ama bence kesinlikle bağlanma olur. Neticede o noktaya gelmişse durum karşılıklı bişiler hissediliyordur.
00 Yorumla
+1 yılKişiden Kişiye Değişir Kiminin Bağı Cinsel İhtiyaçlarını Kopmaması İçin Peşinden Koşanlar'da Var..!
00 Yorumlaçok mantıklı cevaplar alabilirsin bu soru karşısında ama unutma ki herkes kendi deneyimini yazacaktır.Kullanılmamak çok önemli.sevişmek erkek için çok önemli...sen karar ver bence
00 Yorumla
+1 yılkurar ben bağlanırım hazır bir ekmek kapısı bulmuşuz kaybetmeyek diye düşünürüm çünkü
11 Yorumlaetkilidir tabii, ama erkeğin tecrübesi felan varsa bayağı zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yokk
+1 yılaynen bağ kurulur hele ki cinsel ilişkide hep onu özlersin yani uzun süre sevişiyorsanız ayrılmanız zor
00 YorumlaErkek yenisini bulana kadar sevişir bulduğu zaman başkasına gider. ama sende farklı birşey varsa bağımlılık yapar
00 YorumlaEğer sunduklarin onu doğurup onu tamin diyosan emin ol gidemez ama ve de zamanla sikilacaktir başka ariyack ama her dusdugnde soluğu sende alicktir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok. sevmedğin insanla zevk için sevişirisn.
10 YorumlaBag elbet kopuyor , cinsellik bir yere kadar goturur erkegi
00 Yorumlahakkını verirse bağ kurar tabi burada erkeğe cok büyük görev düşüyoo :D
00 Yorumlainsan keyif aldığı şeylere bağlanır
00 Yorumla
+1 yılArtık sıkılmaya başlar ve bırakır. :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsekste uyum çok önemli <3
00 Yorumla Yazık senden başka takılacak hatunu yok demek ki.
00 YorumlaTam aksi de olabilir.
00 YorumlaKişilik veya onun an ki ruh haline göre değişir
00 Yorumlaverip vermeme arasındasın sanki :D
00 Yorumla
+1 yılhımmm sen başka yoldan bağladın yani
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır beni sevdiğini düşünüyorum bir yandanda bilöiyorum
- +1 yıl
birlikte oldun mu
hayır kurmaz
00 Yorumla
+1 yılOlabilir.