Kadınların çoğunda kıyıdan köşeden de olsa biseks yatkınlıkları var. Sen öyle birden bire atak yapmaman lazım. Ufak ufak mesajlar vererek yoklama yapabilirsin.
askim oncelikle hemcinsini etiketlemek istiosan cinsel yonelimini ogrenmen lazim. hetero bi kizi ne kadar etkilemeye calissanda bosa yaparmissin gibi geliyor bana bence
Erkekten hoşlanıyor. Ben zaten açıldım kendisine. Seni seviyorum senden hoşlanıyorum dedim. Olmaz dedi. Ama ben hala umutluyum. Nerden çıkıyo bu umut bilmiyorum ama hala umutluyum
Bak umut herzmaan var sadce kızlar adım atmaya çekinir hepsi biseks olarak kabul et erkeklerden hoşlanmayan lezbiyen ama her kız kadınla yatmayı düşünmüştür birincisi erkeğe göre daha çok zevk verir ikincisi sana zarar vermez umut var anını iyi yakala sadce
Ben bu konuları iyi biliyorum. Bir kız arkadaşım istese yapmayacağı yoktu kız arkadaşına. Cok aşırı yakınlaşıyorsunuz siz siniriniz yok. İstesen tavlarsın yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kadınların çoğunda kıyıdan köşeden de olsa biseks yatkınlıkları var. Sen öyle birden bire atak yapmaman lazım. Ufak ufak mesajlar vererek yoklama yapabilirsin.
frikikler ver dekolteli bisiler giy gözüne gozune sok
etkilenmiosa gaydir zaten
Etkilemeye çalıştığım kişi bir kız
neeee aaa yanlis okumusum
askim oncelikle hemcinsini etiketlemek istiosan cinsel yonelimini ogrenmen lazim. hetero bi kizi ne kadar etkilemeye calissanda bosa yaparmissin gibi geliyor bana bence
Erkekten hoşlanıyor. Ben zaten açıldım kendisine. Seni seviyorum senden hoşlanıyorum dedim. Olmaz dedi. Ama ben hala umutluyum. Nerden çıkıyo bu umut bilmiyorum ama hala umutluyum
Uzgunum ama bosa umutlaniyorsun maalesef kiz heteroysa yapbilcegin hicbi sey yok vazgec bencr sana kiz mi yok
Hiç başkasını aramadım ki aklım hep onda
Sen neden çıkarsan oda ondan
Ben lezbiyenim ama. Etkilemeye çalıştığım hetero biri
Bak senin lezbiyen olduğunu anladım hetora kiz yoktur sence ön sevisme sevmeyen kız var mı
Umut var diyorsun yani. Ama hetero olduğunu biliyorum erkek sevgilisi vardı yıllar önce. Şimdi yok ama.
Bak umut herzmaan var sadce kızlar adım atmaya çekinir hepsi biseks olarak kabul et erkeklerden hoşlanmayan lezbiyen ama her kız kadınla yatmayı düşünmüştür birincisi erkeğe göre daha çok zevk verir ikincisi sana zarar vermez umut var anını iyi yakala sadce
Ben açıldım ama. Söyledim ondan hoşlandığımı. Şimdi hiç yaklaşmaz bana. Niyetimi biliyor çünkü
Yaklasmadi mi şu an mi soyledin
Hayır yani açıldıgımdan beri konuşmadık hiç. Zaten yaklaşmaz artık bana.
Ne dedin ki
Seni seviyorum dedim
O ne dedi
Olmaz dedi
Seviyorum demissin
Seviselim dmedin ki
N3ye olmaz eedi
Dediiii
Seni istiyorum da demiştim. İşte senin istediklerin hiç bir zaman olmaz demişti
Seni seksi bulmuyor ozman
Nude ya da fetişi varsa onu kullan.
Yok ki
Her insanın takrik olduğu bir zaafı vardır. Kiminde yoğun kiminde kısmendir.
Ya hiç belli etmiyorsa? Kapalı kutu gibi
Stalklama yeteneği diye bir güç vardır.
Normal günlük fotoğraflarını paylaşıyor o kadar
Bence cok basit ya. İsteseniz yapamayacağınız yok
Basit değil ki basit olsa şu an tavlamış olurdum
Ben bu konuları iyi biliyorum. Bir kız arkadaşım istese yapmayacağı yoktu kız arkadaşına. Cok aşırı yakınlaşıyorsunuz siz siniriniz yok. İstesen tavlarsın yani
biseksler ne kadar da çoğalmış
önünde eğil dkdhjdjx
Çıkardıktan sonra gezdir 😂🤦
Asla o tür çabalara girmiyorum
Soruyu karşı cinsi diye anlamak peki 😂
😂😂😂
Lezmisin
Evet
Ne anlıyorsunuz kız kıza
Uzmanlık alanım 😏😂
Taktik verir misin? Ben açıldım hayır dedi. Ama ben umutluyum hala😂
Zamanla yakinlasman lazım bianda ters tepio 😂 kusuyolar