2aylık evliyim sevgililik dönemi de 2sene sürdü eşim yay burcu ve fantezi dünyası renkli bir karakter fakat saygılı anlayışlı merhametli kendinden çok beni düşünür yani yemekte herşeyde yardımcı olur sen dınlen uzan der ki benden on kat yoruluyor farkındayım işten geliyor yemeğe yardım iftar sonra spora gıdıyor gelıyor beni gezdrıyor her şey mükk ama arkadaşlar ilişkiye girince midem bulanıyor üstelik seviyorum da onu ve temiz bakımlı bir adam anlatabildim mi? Gerçekten çok üzgünüm ama midem bulanıyor birleşme olunca ve boşaldıgını düşününce bazen bi saat çıkmıyorum banyodan neden olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Toplumda cinselligin ayıp şey olduğu bilinç altına istenince cinsellik yaşayınca yıllarca kutu olduğu anlatilan işi yapmış oluyorsun buda sende mide bulantısı yıkadıktan çıkmayan bir leke gibi görünüyor. Oysaki insanlığın devamı için yapılması gereken ilişki türüdür
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani Bununla ilgili bir psikoloğa gitmelisin bilinçaltı temizlik yapılmalı
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Çünkü rahatsız eden bir şey yok Anladığım kadarıyla değil mi bir koku bir tat ya da yaşanan değişik fanteziler yok
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
Daha önce hiç bir erkekle beraber oldun mu peki olduysan onlar da böyle bir sorun oluyor muydu
Soran+1 yılKimseyle olmadım baby
- +1 yıl
Bence bu işi çözmelisin madem bu kadar her şeyi seks konusunda çok önemli bir ilişkide Zamanla o da soğur senden
Soran+1 yılPaikolog son çare
- +1 yıl
Hem hangi şehirde yaşıyorsun İstersen yardımcı olabilirim
Soran+1 yılOlma saol
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa cinsellikle biri pskolojik bir poroblemin var ya da ten uyumu uz yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman lazım adapte olamamışsın daha. Bekarken de fazla baskılandıysan ondan da olur
07 Yorumla
Soran+1 yılHiç baskılanmadım ama biraz beklemekte fayda var
Cevap sahibi+1 yılDuygusal bağın güçlü eşine. Fiziksel uyum fazla zaman almaz öyle olunca
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılBeraber olurken de aynı sorun mu yoksa tek sorun boşalması mı
Soran+1 yılBoşalınca görmem sorun ve içime boşalması yoksa boşalmadan öncesi her şey iyi güzel
Cevap sahibi+1 yılSpermin pis olmadığına ikna olman gerek ki gerçekte de öyle. Pis değildir
Soran+1 yılPsikoloğa gıdicem zaten saol
+1 yılSadece ona karşımı böyle düşünüyorsun yoksa herkes için mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes için genel olarak birleşme ve içime sıvı girmesi düşüncesi midemi bulandırıyor görünce bile midem ağzıma geliyor.
- +1 yıl
Garipp
+1 yılNeden bulanıyor miden anlamadım
017 Yorumla
Soran+1 yılSpermden
- +1 yıl
Neden ağzına mı boşalıyor? Yoksa üstüne falan mı
Soran+1 yılNe agzıma ne üstüme içime duş alınca elime gelmesi yetiyor saatlerce çokmıyorum duştan kirli gibi hşsedıyorum manyadım bence valla
- +1 yıl
Hahha kokusu evet kendisi de mide bulandırabilir ama sonuçta zevk alıyorsun öyle değil mii yenisin daha bizim gibi bi eski de olmaz😂
Soran+1 yılUmarım 😆
- +1 yıl
Geçer geçerr dur daha 2 aylık hevesinizi bi alında😂
Soran+1 yılAlalım bakalm hiç sanmıyorum ama bide yay burcu yani üstelik geçmişi de hareketli bûn konulara hakım kım yeterli kim yetersiz anlar yani belkide çok sevdıgı için katlanıyor bana
- +1 yıl
Karısısın sonuçta Katlanacak tabi kii tebrübeliyse sana yarar bu 😂
Soran+1 yılAşırı tecrübeli ve ben çekimser bi tipim o değil hem yatakta hem hayatta beni yuceltmeyi yükseltmeyi seviyor bazen okadar çok övüyor ki acaba diyorum ben ezikmiyim de beni değiştirmeye mi calışıyor ona göre ben daha asosyalim onun sosyal zekası benim analitik zekam yüksek
- +1 yıl
Öyle düşünme ya yüceltiyor demek ki
Soran+1 yılBilmiyorum ama çok zorlanıyorum aşırı farklıyız ona ayak uyduramıyorum hayırlısı
- +1 yıl
Olur olurr sıkıntı yapma senn dm gelsene 2 dk
Soran+1 yılGelemem kusura bakma
- +1 yıl
YOK ne kusuru problem değil
Soran+1 yılSaol
- +1 yıl
Bende bir iki olay anlayacaktım da sen gizlisin ben açık ifşa olmayayım diye dedim😂 problem yok
Soran+1 yılEvlimisiniz siz
İlginç bir durum ilkkez duyuyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de ilginç ki söylesem üzülür kendınde sorun arar öyle bir karakter
Soran+1 yılEvet görünce de ki istemesemde görüyorum midem ağzıma geliyor noldu dıyor yediğim dokundu vs yapıyorum
Soran+1 yılEvet teklif ettim gerek yok dıyor çünkü herseye hakim yani çocuk
Soran+1 yılOf soru bumu ya korunsam da boşalacak yıne yıkanınca görücem
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakıre mı evlendın oncesınde hıc mı sevısmedın
012 Yorumla
Soran+1 yılBakire evlendim nedeni bu mu
Cevap sahibi+1 yılzevk almıyo musun
Soran+1 yılAlıyorum ama sperm düşüncesi fikri beni etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılnerene bosalıyorkı
kondomla bosalsın gormezsın
oralda agzına falan mı kacırdı neden tıksındın
Soran+1 yılHayır genel olarak görüntüsü gözmde canlanıyor tiksiniyorum
Cevap sahibi+1 yılbı sure kondomla gırsın alısırsın zamanla cok dogal bı sıvı
Soran+1 yılUmarım teşekürler nedenini söylesem kırılmaz mı önceden Red etmişti kondomu
Cevap sahibi+1 yılnerene bosalıyor? bı sure boyle yapabılır ne var ya da dısarı bosalsın o da mı etkılıyo senı
Soran+1 yılGörmesem sorun yok ama vücuduma da boşalınca midem kalkıyo hemen banyoyaa gidip çıkmıyorum ıyımısın vs yapyo nblm ya belkide evlilik bana göre değil bunalıma gırdım artık bende bu konu yuzunden
Cevap sahibi+1 yılsoylemelısın ben tıksınıyorum dıye
aama zararlı bı sıvı degıl merak etme
ayrıca ozellıkle ustume bosal der genelde kadınlar sen bıraz garıpsemıssın
Soran+1 yılOlabilr haklısın
Cevap sahibi+1 yılzamanla alısırsın takma bu konuya
+1 yılNiye bulanıyo
05 Yorumla
Soran+1 yılSpermden
- +1 yıl
Prezarvatif taktır kafasına
- +1 yıl
Oral yapıyor musunuz
Soran+1 yılO çok severek yapıyor ya diyorm ya içine sokası geliyor beni benim sevmediğimi sıcak bakmadıgımı bildiği için zamanla düzelir diyor hep ben yapmıyorum yani
- +1 yıl
Prezarvatif taksa bulanır mı yine midem orgaz oluyor musun keyif alıyor musun
Dr gidin
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet düşünüyorum
Soran+1 yılAslında ten uyumu var bizde sorun birleşme
Soran+1 yılAnladım ben alışıcam o zmn çünkü eşimde her şey normal yani çokta mutlu
Soran+1 yılBipolarlık yokta titizlik var
- +1 yıl
Gecmiyo gibi tanıdıgım evli kadında eşinin ondan bulandıgınu söyluyordu en sonunda boşandılar , kocası psikolojik sorunları vardı asırı titiz temiz , kadın banyo yapsa dahi oral yaptıramıyordu adam da kadına karsı tiksinti olustu sonuc mutsuzluk psikolojik hap kullandı cok değişmedi
Soran+1 yılAnladm umarım bizimki düzelir dıyelim o zmn
Soran+1 yılNedenini sorar midem mi bulanıyor diym
Soran+1 yılDenerim saol
+1 yılOna karşı anne şefkati bekliyorsun çünkü
010 Yorumla
Soran+1 yılŞefkatli zaten yani ne istesem yapıyor
- +1 yıl
Esin olarak görmüyorsun maalesef
Soran+1 yılGörüyorum
- +1 yıl
Tatlim cok sevdiğin biri abin ablan annen çocuğuna nasıl bakıyorsan ona da öyle bakiyoruzn
Soran+1 yılBundan mı yani
- +1 yıl
Evet maalesef ki.
Soran+1 yılYaşadın mı peki böyle bişey emin konuşuyorsun da
- +1 yıl
Konusalim istersen?
Soran+1 yılHayır saol
- +1 yıl
Peki iyi geceler
+1 yılNiye ilişkide miden bulaniyor ki
00 YorumlaTen uyumu yok
02 Yorumla
Soran+1 yılVar vallahi var ön sevişme vs aşırı iyi bazen 2saat vs anlatanılıyormuyum ikimizde zevk alıyoruz sperm rengi vucuduma bulaşma hisai sorun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne