Seks sırasında iniyor sönüyor. Kalkması uzun sürüyor ben tatmin olmadan kalıyorum öylece. Bir sevgilim vardı o mesela erken boşalıyordu ama 2 3 kere yapabiliyordu. Her erkek mi böyle acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon kaybı birkaç nedenden olabilir.
Birisi kardiyovasküler nedenle olabilir, venöz kaçak olabilir. Bir diğeri psikolojik olabilir. Bir diğeri kronik şeker hastalığı olabilir. Bunun tespiti ve çözüm yolu ise bir üroloji uzmanına muayene olup tedavi olmaktan geçer.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun 3 sebebi olabilir.
1- Eşin çok sık mastürbasyon yapıyorsa vajina görünce heyecanlanmıyordur.
2- Ciddi Vitamin eksikliği vardır. Üroloji doktoruna gidip erkeklere özel Multi- Vitamin hapları var yazdırabilir.
3- Diğer sebebi aklımdaydı unuttum 😅00 Yorumla
+1 yılErkekten yana senin şansın yokmuş. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
Erkek arkadaşın düzenli olarak sexe alışkın değilse ilk zamanlarda yaşanabilir aradan uzun süre geçmesine rağmen bu devam ediyorsa bi üroloji doktoruna gözükmekte fayda var duruma göre biyolojik veya psikolojik sorunlara göre oradan gerekli destek verilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
32Cevap
+1 yılKisiden kisiye degisie bende iliski sirasinda guzel bir on sevisme varsa ilk birlesmede 10 dakka felan suruyod ikincisi yarimsaat 45 dakka civarini buluyorum uc icin 15 20 dkka dinlemdikten sonra oralla sertlestirilirsem tekrar devam ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılHerkeste değişkenlik gösterir eşinizi iyi tatmin edemediğiniz için o şekilde oluyordur farklı fantezi heyecanlar deneyin bir çok çözüm var belki de sorun sizde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpüşmeye birlikte kalkıyor yarim saat oral ve ön sevismesen sonra yarimsaat içinde kalırız yetmezmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yıl2 defa gelsem bile hala ayakta dimdik inmek bilmiyor beslenme ile de alakalı sigara alkol kullanmıyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon sorunu ve erken boşalma sorunu genellikle psikolojik sebeplere bağlı olarak görülür ve terapi ile tedavisi mümkündür.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil her kadın gibi ve bunlar düzeltilebilir şeyler eğer erkek tedaviz olmayı kabul ederse
01 Yorumla- +1 yıl
Konustun mu bunu hiç eşinle
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen mesela zor boşalıyorum saatlerce yapabilirim sen tatmin olursun defalarca
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazen 1 saat bazen 5 dk. içerde kalıyorum , 2 veya 3 kez birleşme yaşatiyorum kısmet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılvay be sende tam şanssızmışsın çölün ortasındaki kutup ayısı misali :D
00 Yorumla Kanka orgazmdan sorna iner. Ama orgazm olmadan iniyorsa sorun var. Zevk alamıyor
00 Yorumla
+1 yılBen birkaç kez boşalıyorum. Uzun süre de tutabiliyorum. Hiç mi tatmin olmuyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok değil. Benimki ufak bir temasla ve öpüşmeyle dimdik oluyor. Boşalma sürem ilk posta için 20-30 dk arası. Deneyimlemek istersen her zaman burdayım 😄
00 Yorumla
+1 yılDeğil ve bu bir problem. Bir uzmana görünsün onun adına da iyi bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsinin cinsel sorunu olabilir ondan dolayı sertleşmeme sorunu vardir. Sen hep yarida kalıyorsun herhalde zevk almadan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeneli öyle ya ama psikolojik olarak öyle genelde tabi içki sigara flanda varsa
00 Yorumla
+1 yılHer erkek öyle değil. Ben saatlerce inmemesinden şikayetçiyim mesela.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalkması uzun sürerken sen napiyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılOral
- +1 yıl
Eee büyümüyor mu o sırada
Soran+1 yılBüyüyor 5 dk * sonra iniyor boşalmadan daha
- +1 yıl
O zaman sertleşme problemi var ya da tam anlamıyla zevk veremiyordu
- +1 yıl
*veremiyorsun
+1 yılSevişirken niye iniyor içine sokmuyor mu
00 Yorumla
+1 yılElinde sorun var maalesef
00 Yorumla
+1 yılTakviye ilaç alın yoksa senin gözün dışarı kayar
00 YorumlaKişiden kişiye değişir tabi.
00 Yorumla
+1 yılPerformansı çok düşükmüş senin için üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılYaşı kaç şeker hastalığı var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYazık senin gibi hatuna
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mutlaka düşünce yoğunluğu vardır odaklanamıyordur
00 YorumlaÇoğu erkek böyle erken boşalma sıkıntısı var
00 Yorumla
+1 yılyani erken bosalma sorunun cogu erkek yasıyo
00 Yorumlaistersen ben tatmin ederim
00 Yorumla
+1 yılOrgan yetmezliği geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılŞansın yok hiç sevgilin yokmu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkende bosalır o
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana lazım olan şey tecrübeli uzun iliskinadami