sebebinin ne olduğunu sordum. Prezervatif cok his kaybı yarattı dedi. Bir de o esnada kendisinden temposunu yavaş tutmasını istiyordum ben. Bunlardan kaynakli icimdeyken inmesi normal karsilanabilir mi? Baska zamanlarda da en ufak dikkat dagitici bi seyde, ufacik bi 1-2 dklik molada, bi kötü kokan kremden bile etkilenebiliyor ve inebiliyor. Doktorluk bi sey var mi? Yoksa dikkat dagilinca normal mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıldikkatin bu kadar kolay dağılmaması lazım. sertleşme sorunudur aslında bu. evet prezervatif his kaybı yaratır. evet yavaş olması da etkendir ama biz de yavaşız ve prezervatif var. ben sertim hep
012 Yorumla
Soran+1 yılTestosteronu dusuk biraz esimin. Bu etkiler mi
- +1 yıl
Etkikemez. Sertleşmek hormondan bağımsız bir eylem. Ama eşinin cinsel isteği de az o zaman. Testesteron düşükse
Soran+1 yılEvet libido bana gore dusuk. Ve internette testosteron ereksiyonu etkiler diyor
- +1 yıl
Yok yani her yazılana inanmayın bence. Testeronu artırmakla sertlik sağlanamıyor. Böyle bi klinik çalışma okumuştum. Bendeki istek seviyesi çok fazla olunca testesteronu araştırmıştım. Doğrudan bağlantısı yok. Ama testesteron eksikliği konsantrasyon kaybına sebebp olup dolaylı yoldan etki edebilir. Zor bir evlilik içindesin :(
Soran+1 yılKonsantrasyonu cok cabuk bozuluyo krem kokusu bile bozuyo. Cesitli oyuncaklar halkalar ve jartiyer siparisleri verdim artik her yolu deniyorum
- +1 yıl
İlişki anında krem neden kullanıyosunyz
Soran+1 yılOncesinde vücudumu nemlendirmek icin kullandigim vucut kremi kokusundan bahsettm
- +1 yıl
Ooo nemlendiriciden bile etkikeniyor demek. Yani oyuncaklarla idare etmen gerekecek. Eşimde de isteksixlik var hormonal. Ben de düşünüyorum oyuncak filan
Soran+1 yılBende istek var ama cok zor orgazm olabiliyorum onda da klitoral orgazm. Bekarlikta masta alistigim icjn galiba. 10 gundr vajinal birlesme yasiyorum. Alisamamis olabilir miyi
- +1 yıl
Şöyle aslında. Kendinde bi eksiklik yok. İstediğin kadar sık mastürbasyon yap, vajinal orgazmı hemen olabilirsin. Alakasız konular. Doğru bilinen yanlışlar. Vajinal orgazm yüzde 80 erkeğin hüneridir. Senlik bir durum yok. Yeni evli misin. 10 gündür birleşme dedin de
Soran+1 yılAynen yeni
- +1 yıl
Yeni evliysen biraz sabır. Vajinal orgazm dediğimiz aslında senin vajinanı saran klitorisin etkilenmesiyle olduğun orgazm. mastürbasyon esnasında sen klitorisin başını okşuyosun. Onun bir de kolları var. O kollar dölyolunu sarıyor. Penis içine girip çıktıkça kollar etkileniyor ve vajinal orgazm oluyosun. Bu esnada klitorisin uyarılması önemli. Sadece gir çık seni asla etkilemez. Teninin erojen noktalarını önsevişme anında keşfetmek ve ilişki anında bu noktalara temas etmek gerekir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum genç yaşta olması doktorluk aslında ama doktorlar bişey yapamıyor benim başıma geldi bu durum 35 yaşlarında bir kazaya yaşadim sevdiğim birini kaybetmenin üzüntüsü den oldu sonra aktardan karışım alıp bol bol yedim tadı iğrenç olsada sonra bana bir kapsül verdiler içinde 200 adet olan ondan sonra duzeldim
00 Yorumla
+1 yılİktidarsızlık sorunu var muhtemelen. Dönemlik veya genel olabilir. Son zamanlarda stresli bir zamandan geçiyorsa normal karşılanabilir. Aksi takdirde muhtemelen testosteronu ortalamanın altında.
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet testoteronu dusuk cikmisti. Bu ereksiyonu etkiler mi ciddeen? ? Ben cocuk yaparsak önemli saniyodum. Testosteronu nasil arttirabiliriz
- +1 yıl
Testosteron erkeklerdeki birincil anabolik steroid ve seks hormonu. Penis büyüklüğü, testis büyüklüğü, sperm kalitesi, cinsel istek, ereksiyonların güçlü olması gibi faydaları var. Testosteronu ilaç olarak alabilir veya doğal yollarla arttırabilir. Kas kütlesini arttırmaya yönelik sporlar, dengeli beslenmek, stresten uzak durmak, alkol ve sigaradan uzak durmak, düzenli uyku ve ideal kiloda durmak testosteronu doğal olarak arttırma yollarıdır. Testosteron %95 anne tarafından yani dayılardan geliyor. Senin kardeşlerinin testosteronu yüksekse muhtemelen çocuğunki de yüksek olacak. Benim babamın testosteronu oldukça düşük, dayılarımın çok yüksek. Benim 16 yaşındaki sakalım babamın şu an ki sakalıyla eşit mesela (şu an 47 yaşında). Çocuk konusunda endişelenmenize gerek yok o yüzden.
Soran+1 yılErkek kardesim
Yok. Esimin libidosu bana gore cok dusum bu durum beni uzuyor. Fiziken ve hijyen olarak her sey yolunda olmasina ragmen bana oral yaparken bile iniyo onunki. :(- +1 yıl
Eşinde boy kısalığı, vücut kıllarının az olması, yüzdeki kılların az olması (sakal veya yanak tüyleri) ses inceliği, penisin ortalamadan (13 cm) küçük olması, genel hayatında depresif ruh hali ve enerji eksikliği gibi sorunları var mı?
Soran+1 yılBu saydiklarinin hicbiri yok. Sadece doktor testosteron seviyeniz dusuk demis check upta. Dogal icerikli tablet vermis pahali bi tablet. Bunu 2 kutu kullanmis. Su anki durum ne bilmiyoruz check up 6 ay onceydi
- +1 yıl
testosteronunda devasa bir azlık yoktur o zaman. Muhtemelen eşinde bir miktar kaygı da var. "Ya bu sefer de ereksiyonumu kaybedersem" falan diye.
Soran+1 yılKaygi olabilir ama tanistigimiz ilkgunden beri oral yaparken ben ona, 30 saniye dursam iniyo ve ben ilk gunler soruyodum niye iniyosun benden etkilenmiyor musun falan. Su an belki bu söylemlerim onu olumsuz etkilemis olabilir. Cesitli oyuncaklar aldim dun. Halka, vibrator geciktiricili prezervatif kayganlastirici. Hatta jartiyer siparisi bile verdim. Daha 2 hafta olmadi evleneli
- +1 yıl
Belki söylediğin o sözü kafaya takmış olabilir. (Olumsuz bir şey söylememişsin tabi) Bu arada ne zamandır düzenli olarak cinsellik yaşıyorsunuz?
Soran+1 yıl7 aydir sevisiyoruz oral vs. Ama vajinal birlesme 10 gundur yapiyoz evlendigimizden beri yani
- +1 yıl
Terapi alabilirsiniz. Eşinin cinsel konulardaki kaygıları giderse en azından eskiye nazaran daha iyi bir performans verebilir. Testosteronu da normal seviyelere gelince ereksiyon sorunu tamamen kaybolacaktır.
Soran+1 yılTerapi alirsak onu bu konuda dhaa fazla yetersiz hissettirmez miyim
- +1 yıl
Eşin zaten şuanda bunun farkında olmalı. Sadece kolaya kaçmak ve her şeyi olduğu gibi bırakmak istiyor muhtemelen. Terapi alırsanız sorunu en kısa sürede çözersiniz. Kendisini daha da yetersiz hissedip hissetmemesi ona bağlı fakat muhtemelen şu an hissettiği kadar kötü hissetmez.
Soran+1 yılTesekkutler yasiniz kac sizin? Faydali biglielr oldu
- +1 yıl
Yaşım 18. Bu konulardaki deneyimim çevremdeki insanlardan kaynaklı.
Soran+1 yılHelal olsn sag ol
- +1 yıl
Önemli değil. Umarım beraber mutlu bir hayatınız olur.
Soran+1 yılSag ol canim ins
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal. Prezervatif de olumsuz etkiler. Temposuzluk da. ama buradaki asıl sorun aranızda uyumun olmaması. Normal şartlarda ten uyumu yüksek çiftlerde böyle problemlere rastlanmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki de yoktur. Ama daha evliligimizin ilk 10 gunundeyiz. Evlenmeden once de oral sevisme vs yasanirdi belki ten uyumu konusunda yanilmisizdir
Cevap sahibi+1 yılBasit sevişmeler uyumu pek yansıtmaz. Daha erken tabii uyumsuzsunuz demek için ama şu an öyle görünüyor. Oturup bu konuyu konuşabilirseniz sorunu çözersiniz.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif, kötü koku, yeterli beslenmeme, kondisyon yetersizliği, iyi dinlenmeme, psikolojik olarak olumsuz yönde etkileyen faktörler ve daha bir çok sebep olabilir. Alkol, sigara gibi kötü alışkanlıkları var mı?
013 Yorumla
Soran+1 yılAlkol ayda 1 nargile ayda 1. testosteron biraz dusukmus doktor dedi.
Cevap sahibi+1 yılÇocuk varsa (küçük) testesteron düşer ve bu gayet normal. Kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yılEşin kaç yaşında?
Soran+1 yıl10 gunluk evliyiz 27 yasindayiz
Cevap sahibi+1 yılBu şartlarda kaçıncı birleşmede indi diye sormak gerekir 👍
Yani alkol ve nargile olayını bıraktırıp spora başlat aksi takdirde ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir.
Soran+1 yılİlk postada bile erekte olan penis 30 saniye dursam iniyo bazen icimdeyken bile iniyo dikkati
dagilmissa bazen de 20 dk gitgel yapiyo yani cok degisken
Cevap sahibi+1 yıl20 dakika git gel yapan 27 yaşinda bir erkek bu kadar değişken olamaz. Kimyasal maddelerle ilgili bir işi mi var? Ne iş yapıyor?
Soran+1 yıl20 dakikanin iyi bi surec olduguna mi parmak bastin biraz once?
Tozlu ortamda calisiyor kimyasal ortam degil
Cevap sahibi+1 yılHayır 20 dakika iyi değil 👍 27 yaşinda 10 günlük evli bir erkek ctesi pazar 48 saatin en az 10 saatinde 10 posta atmalı. Çok yorucu veya stresli bir iş aynı zamanda toz cinsel isteğini azaltıyor olabilir. Şikayetçiysen doktora gitmekte fayda var.
Soran+1 yılOff keske o kadar cok sevissek seks yapsak ama yok 2. Posta bile yok of :(
Cevap sahibi+1 yılSen istekli olduğun sürece eşinde bir sorun yoksa zamanla oda senin ostrejen hormonun sayesinde testesteron hormonunu artırır. Her zaman hazır ol hiç beklemediğin bir anda 2. Hatta 3. Posta olabilir. Alkol ve nargile keyfini sen evde yap o sırada bilinç altına bu sofradan sonra yatak odası keyfi var diye hitap et. 25~30 lu yaşlarda bir erkek için 2 posta hiç bir şey değil.
Soran+1 yılİnsallah 2. Yi hatta 3. Yu gorsek 😄 eve nargile almayi dusunuyo evet
Cevap sahibi+1 yılAlsın 👍 dışarı bırakma yavaş yavaş azaltırsın alkol olayınıda aynı şekilde softra kur. Adamın gözü dışarı kaymasın unutma sıcak ahırdan dana kaçmaz. Kocan yuvanda ve koynunda rahat ettikçe suyunu alırsın 👍 beklentin her zaman olsun ama unutma o ne zaman hazır olursa o zaman acımadan yap. 30 ila 35 li yaşlarda regl sonrası cinsellik çok daha farklı bir boyuta geçer. 10 saat 8 posta zor değil
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Esinin sana karsi olan isteği cok az bence normalde iliski esnadinda ereksiyon olan penis bosalmadan inmez eger iniyorsa sende itici birseyler var demektir
016 Yorumla
Soran+1 yıl10 gunluk evliyiz evlenmeden once birlesme olmaksizin sevisirdik. İtici bi seyler bulsa evlenmezdi heralde. Ve her firsatta bana ne kadar seksi oldugumu söyler ve oper bilmiyorum
Soran+1 yılErken bosalmiyor erken yumusuyor. Birlesme esnasinda neyden olabilir ki kuru kaldiysa olabilir mi?
Soran+1 yılHem ilk postada hem de ikincisinde oluyo ortalama 2 gunde bir yasiyoruz iliski.
Soran+1 yılEvet tekrar oral yapiyorum ama benim moralim
Bozuluyor ve istegim kaciyor sorun aramaya basliyorum kendimde. Benden etkilenmiyo musun flan diyorum bunu dememe sinirleniyor
Soran+1 yılSertlestirici bi sey aldi onu icecek
Soran+1 yılHayir ben de hic orgazm yasamadim henuz nasi bi sey oldugunu anlamadim kesifteyim vucudumu
+1 yılerken boşalma sorunu olabilir ya da senden etkilenmiyordur
06 Yorumla
Soran+1 yıl10 gunluk evliyiz evlenmeden once birlesme olmaksizin sevisirdik. İtici bi seyler bulsa evlenmezdi heralde. Ve her firsatta bana ne kadar seksi oldugumu söyler ve oper bilmiyorum
- +1 yıl
o zaman erken boşalma sorunu ve ereksiyon sorunu var
Soran+1 yılErken bosalma diyemiyorum ama inme sorunu vae
- +1 yıl
sertleştirici hap ya da sprey kullansın
Soran+1 yılSertlestirici bi sey almis onu icecek
- +1 yıl
yok sprey var ilişkiye girmeden önce 5-10 dk öncesi penisine sıkıyor
Onu o anda bişey rahatsız etmiş yelkenme filan oldu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir tirtikli prezervatif cok his kaybi yapiyo dedi
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Anlık belki ama bu daha önce de yasanmissa inmesi normal değil hatta ve hatta içinde gidip gelirken inmesi hiç normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbazen olur ki bu corona aşıları erkeklerde böyle bişi yarattı
021 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru bi noktaya bastigini düşünüyorum
- +1 yıl
toksinlerden kurtulsun doğal yöntemlerde doğal beslenmek ve psikolojik olarak terkinler işe yarıyor bende işe yaradı
Soran+1 yılPsikolojik telkin ornekler misin
- +1 yıl
çok açık konusucam kusura şimdiden bakma mesela içinde indiği zaman yanına uzan boynunu ve dudklaırnı öp eline al okşa kalkmasını sağla boşaldıını söle hani kendini bişiler zorunda hissetmesin ama elimde sertleştiğini hissetrmek hoşuma gidiyor felan de
Soran+1 yılAynisini yaptim dun. İnince boynundan optum sonra oral yaptım filan sonra devam ettk ama sozlu bi seyler soylemedim
- +1 yıl
sözlü söylediğiniz her şey onu daha da rahatlatır. bir dahakinde aynısını yaşama ihtimaliniz düşer ben bu kadına yetiyorum fikri oluşması lazım
Soran+1 yılTamam baska nasil cumleler hosunuza gider varsa aklinda
- +1 yıl
aslında burdaki mevzuu kocanın nelerin hoşuna gidebileceği onu yavas yavas çözmen lazım yemlemen lazım nasıl bir erkek olmayı istiyor onu o şekilde gördüğünü ona yansıtmalısın
Soran+1 yılİnleyerek orgazm olmami cok istiyo ama ben henuz orgazmin tadini alamadim 10 gunluk evlilik 27 senelik masturbasuon hayatim :(
- +1 yıl
o zaman geçiş yaparken geçmişten biraz faydanlanmanda bir sakınca yok bence o senin içinde iken sende klitorisini okşa eski günlerdeki gibi çift anadal aynı anda
Soran+1 yılYaptim bunu. Ama etkisi waow olmadi
- +1 yıl
hımmm daha 10 günlük bir evliliktesin yeni başlıyorsun bunlar normal çişin varken ilişkiye gir tavsiye edilir :D artı olarak kocanı tamemen sen yönet o yönettiğini sansın ama asıl fikir sende olsun onu terkin et araştır neler yapılabilir ne fanteziler var güzel giyimlere felan özen göster unutma bir ilişkinin en güzel yanı cinselliktir.
Soran+1 yılCisim varken masta bayilirdim g noktasina baski yapardi hatta elimle de kendimin g noktasina basi uygulardim. Bakalim yavas yavas orgazm olcak miyim seks oyuncaklari almak istiyorum aslinda
- +1 yıl
aslına bakılırsa sınır koymayan bir eşsin sanırım kocan çok şanslı oyuncak olarak düşüncen nedir
Soran+1 yılTitreşimli penis yuuzkleri ilgimi cekiyo cok da bilgim yok ama
- +1 yıl
penis yüzükleri geciktirmeye kardeşim artı olarak zevk verir derler ama onu sen kullanamazsın
Soran+1 yılOnu o takicak hem gec gelcek hem de git gel yaparken klitorise titresim yayacak titresimli olan cesitleri
- +1 yıl
ilk hamlede geciktir bu fikri çünkü zaten ereksiyon kaybı yaşıyorsunuz titreşimli dildolar kuıllanabilirsin ufak titreşimli klitoral uyarı verecen aletler var ekstra olarak haz veren kremler var güzel kokanlar
Soran+1 yılDure. x instense var haz verici jel. Onu denicem. Niye ertele dedin basta
- +1 yıl
erkesiyon kaybını kontrol altına almaya calsıırken sış bir erken ona engel olur
- +1 yıl
sustunuz
Dikkat dağılınca normal de bu kadarı da normal değil. Seni arzuladığından emin misin?
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet dokunsam kalkiyo. Soyunsam kalkiyo. Kalkmasina kalkiyor da hemen iniyor iste
Soran+1 yılNedir peki?
Soran+1 yılDaha 10 gunluk evliyiZ. Ben henuz vajinal orgazmin ne oldugunu kesfedemedim hep masturbasyona aliskin oldugum icin
Soran+1 yılNasil hareketlilik? Dun 20 dk en az, gitgel yapti. Zarzor bi sekilde klitorisi oksayarak gelebildim iliski esnasinda ama cok minik geldim tam olmadi o da
Soran+1 yılEn az dedim ya. Belki 40 tir saati o esnada tam takip edemiyoruz on sevismeyle birlikte toplamda en az 30 dk suruyo. 1 saat suruyo, 1 bucuk saat de suruyo degisken
Soran+1 yılEvlenmedn once sevisip oral yapardik o zamanlarda da inme sorunu vardi. Benden etkilenmiyor musun diyordum bunu dememe kizardi
Soran+1 yılSeks aktivitesi hosuma gidiyor ama su an zevk kismina henuz gelmedim. Sanki vucudumu taniyor gibiyim
Soran+1 yılBazi evli kadinlardan evliliklerinin 1. Senesinde henuz keyif almaya basladiklarini duydugumdan beri bana anormal gelmemeye basladi. Sonuc olarak vucudum 27 senedir masturbasyona ve klitoral orgazma alismis durumda. Bunu bu cizgiden cikarmam gerekecek
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence psikolojik olabilir ama sürekli olursa dr. a sormakta fayda olabilir.
00 Yorumla
+1 yıl1-2 dakika da normal ama içinde inmesi vahim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçindeyken inmesi normal değil ama senin biraz adamın üstünde baskı kurduğunu hissettim, strese sokuyor olabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil oluyor baski kurmak
Cevap sahibi+1 yılCinsellik doğal akışında gerçekleşirse keyifli olur yönlendirerek yapılırsa partnerin zevk alamamaya başlar ve bunu görev gibi görür. O zaman da istek ve arzu ortadan kalkar, penis içindeyken de iner. Yaşayacaksanız biraz doğal akışında devam etsin, eğer olmuyorsa da partnerinle uyumunuz yok demektir, yeni arayışlara girmen daha mantıklı olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet normal aşırı tutku yoksa monotonlaşan ilişkilerde bunların yaşanması çok doğal
çok sık yapmayın biraz özleyin09 Yorumla
Soran+1 yılDha 10 gunluk evliyiz
Cevap sahibi+1 yılbedenlerin birbirine alışması lazım zamanla oturur kafana takacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılama bazı şeyler var dikkat etmen gereken acaba onlar etkiliyor olabilir mi biraz mahrem buradan yazmam hoş olmaz ama istersen yazayım ya da beğeni yaptım ordan adımı gör, yaz
Soran+1 yılBurdan yaz dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılevlilik öncesi ilişkilerinden bahsettinse , regline yakın ilişkiye girdinse koku olur tiksinir adam,
ilişki esnasında bazı kadınların ten kokusu itici olabiliyor, daha çok sayabilirim ama sor cevap gitmek lazım
Soran+1 yılDunku reglime cok yakindi ama vajinami sabunla yikayp hatta memelerimi bile sabunla yikayip yanina gittim. Fakat genel hali bu onun
Soran+1 yılAcaba cidden benim genel ten kokum mu itici. Boynumu optugumde mis gibi koktugumu soyler ama belki vucut sivilarim kotu kokuyodur. Vucut losyonalri alayim ben bugun. Ve vajina kokusu icin de kokulu ped. Ne diyorsun?
Soran+1 yılNickin gö diye mi basliyo
Cevap sahibi+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan isteksiz işte iradesiz yani iktidarsız kaç yıllık evlisiniz
07 Yorumla
Soran+1 yıl10 gunluk. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya çok kötüymüş
Cevap sahibi+1 yılPeki ilişki ne kadar sürüyor toplam süre ön sevişme flan
Soran+1 yılOn sevismeyle birlikte Ortalama yarim saat ama 1 saat 1 bucuk saat falan da surdugu oluyo değişken
Cevap sahibi+1 yılİyi 1 buçuk saat flan yapıyorsa sen orgazm oluyormusun gerçek orgazma ulaşıyormusun
Soran+1 yılDaha tatmadim hayir
Cevap sahibi+1 yılUzun sürmesi iyi öyleo lması gerek ama o kadar saat olup onu tatman gerekirdi demekki yapamıyor gizli olmasan
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktira gorunmesi lazimm his kaybi prazarvatif yapmazz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yok ya bunlar gayet normal şeyler tabi kokan şeyler ve dikkat dağıtan şeyler harici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonsantrasyon problemleri buna sebep olabiliyor
010 Yorumla
Soran+1 yılCozum
Ne bulabilriiz- +1 yıl
Prezervatif kullanmayın bir süre
Kontrolün onda olacağı pozisyonlar tercih edin
Altta olduğu pozisyonlardan kaçının çünkü bu bazen ereksiyon kaybına sebep olabiliyor
Soran+1 yılAksine o altta olmayi seviyor ben ustteyksn keyif aliyo
- +1 yıl
Sevmesi ayrı konu
Bazı durumlarda ereksiyon düzeyi düşüyor
Anacak memnunsa sorun yok
Soran+1 yılPrezervatifsiz hamilelik kontrolu nasil saglicaz
- +1 yıl
Geri çekilme yöntemi ile sağlanabilir
- +1 yıl
Ya da eşinin ejekülasyonuna yakın prezervatif takabilirsiniz
Soran+1 yılZevk suyunun da icinde sperm olduğuna dair bilgiler de var
Soran+1 yılDogrulugunu arastirmadim
- +1 yıl
Evet böyle söylentiler var Ancak bugüne kadar hamilelikle ilgili bir kanıt ortaya çıkmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBişey den soğumuş veya tiksinmis olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılGenel hali boyle
- +1 yıl
Ozamn ya onu ısıt ya kıskandır ya da başkasına git hiç birini yapamazsan evde kendi kendine hallet bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisi sertleşiyor mu yoksa yumuşak mı
22 Yorumla
Soran+1 yılBasta sertlesiyor sonra dusuyor her defasında
Cevap sahibi+1 yılŞimdi cinsel fonksiyon bozukluğu var eşinde neden dersen normal sağlıklı bir erkek boşalana kadar sert kalması gerekir mesela benim sevgilimin ki ciddi anlamda o kadar sert ki bazen canım bile acıyor dayanamıyorum. Bence bi sertleşme ilacı alsın büyük ihtimalle sorunu düzelir ama o ilaçları da hep kullanmak iyi değil doktora gitmek de fayda var
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkimi insanın konsantrasyonu çabuk bozulabilir
00 Yorumla Prezervatif zaten kayıyor sıkıtılı dışarı boşalsın
00 YorumlaDikkat dağılınca iner normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmadan ve aniden mi iniyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İçinde ne kadar süre kalabiliyor normalde?
Soran+1 yılBazen bikac dk ama dun uzun kaldi 20 dk gitgel yapti ama hep pozisyon degiserek
- +1 yıl
aniden inmesi pek nromal değil aslında.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. zevk alamıyorsa belli bir zaman sonra iner.
010 Yorumla
Soran+1 yıl10 gunluk evliyiz niye zevk alamasin
- +1 yıl
senlik bir durum olmasa da eşin haz almıyordur. odaklanamıyordur. heyecanlanıyor olabilir. bir çok sorun da olabilir. bu ilk kez mi böyle yoksa her zaman mı böyle? ön sevişmeyi uzun tutmanız ve birbirinizi istemeniz arzulamanız sayesinde iyi bir ilişki yaşayabilirsiniz. artı pezervatif kullanmanız saçma.. artık eşsiniz ve birbirinizi hissedin. gerek yok.
Soran+1 yılCocuk kontrolunu nasil saglayacagiz?
Evlenmeden once de oral ve sevisme yasardik. İlk zamanlar hemen iniyypdu oralde. Sonra yapa yapa biraz duzeldi. Belki yine bi cesit alisma surecidir
Soran+1 yılOdak problemi bence. Odagi hemen etkiliyo onu. Basit bi kotu kokan krem kokusu bile etkiler ve iner.
Soran+1 yılSorunu bilsem cozum yolu bulsam :(
- +1 yıl
birlikte konuşarak çözüme ulaşacaksınız. deneyerek uygulayarak..
mesela uzun bir süre ilişkiye girmeyin sadece sen istemiyor gibi davran ve ertele.. o istesin, çıldırt tabiri caizse.. sonra iyi bir ortamı yakalayarak ve hazırlanarak onun başka şeylere gözü kaymayacak duymayacak şeylerden uzak tutarak.. ve ön sevişmeyi uzun tutarak hatta oral yaparak iyice sertleştirerek.. artık ilişki süreci oluştumu seks yaparsınız. eğer yine olumsuz bir durum olursa şayet sertleşme aniden biterse sorun bellidir demektir. buda tamamen ereksiyon problemi var demektir.
Soran+1 yıl
Mesela cok uzun sure opusuyoz ama orali ona 3dk filan yapiyom cok mu az bu- +1 yıl
merhaba.. uzun öpüşmeler sarılmalar, sürtünmeler ve ardından yapılan oral yeterince sertleşmesine olanak sağlıyor gibi görünüyor. ancak yine de oral olarak biraz daha uzatmanı öneririm. yalamayı ve içine kadar almak gibi uzunca sürdür. bakalım o zaman bir değişiklik olacak mı? eline aldığında zaten sertleşmiş olduğunu hissetmen gerek. çivi gibi sert olmalı.. ne kadar sert olursa o kadar sende daha çok zevk alırsın.. artı senin de zevk aldığını hem vajinanın sulanması hem de vücut hareketlerinle hissettirmelisin. sen ne kadar zevk alırsan erkek de o kadar daha çok zevk alır. sabit durursan ve hiç tepki vermezsen erkek için çok kötü bir durumdur. etkilenir.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Birkaç sebebi var ama çözümü de var
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik o ya da azgı degil
00 Yorumla
+1 yılErkenmi boşalıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOrta diyelim. Sorun iniyo olmasi
- +1 yıl
İnince istek gelmşyormu
Soran+1 yılOral yaparsam geri kalkiyor
- +1 yıl
Yani ozamn normal
+1 yılNormal değil kötü bidey yaaaa
10 Yorumla
+1 yılBen evli olsam sabaha kadar inmez ya :)
10 YorumlaKriko kullanin
00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor çünkü baskasiyla beraber
00 YorumlaUlan çavuş 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sorun olur
00 Yorumlavar bence
00 Yorumlaberaber okşamak isteyen var mı
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
+1 yılDemek ki ofsayt oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora bi görünsün
00 Yorumla
+1 yılPezerativ takmayin
02 Yorumla
Soran+1 yılDogum kontrolu?
- +1 yıl
Geri cekme
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Formülü uygula ona
05 Yorumla
Soran+1 yılBal pekmez filan mi 😂
Soran+1 yılBuraya yazabilirsin
Devamını Gör(23)