Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiden tiksiniyorum, midem bulanıyor. Normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Güncellemeler+1 yıl Bu yuzden evlilik fobisi olustu bende Cinsel ilişkiden tiksiniyorum, midem bulanıyor. Normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Jjkkoooh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kendini 11. kattan atmak istersen benim ev müsait 😂 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Hakanesk +1 yıl Vajinismus var kesin Yorumla Jjkkoooh +1 yıl @Hakanesk ya o ya şerefsizin teki denk geldi kızı soğuttu bilemezsin Yorumla Soran +1 yıl @Hakanesk o sperm kokusu istifra etmeme neden oluyor her firsatta kadina hakaret etmeyi birakin Yorumla Hakanesk +1 yıl @jjkkoooh olabilir kötü şeyler yaşanıyor Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl kavga etmeyin Yorumla Jjkkoooh +1 yıl @_WhitESharK_ kim kavga ediyor tövbe bismillah 😂 Yorumla Hakanesk +1 yıl Hakaret değil yanlış anladın. Haklı yönlerinde vardır mutlaka Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gecmis olsun. Sanirim doğru kişi ile yaşamadın. Gönülsüz yapılan hiç bir şey zevk vermez. 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. peki buradaki soru nedir tam olarak? bize neden ilgilendirsin midenin bulanması şu aşamada? 0 1 Yorumla Besthee_ +1 yıl Bu platformda ne işin var o zaman birader😃 Yorumla
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aseksüel olabilirsin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilemem erkeklerin organlari cok kotu kokuyor bide sperm kokusu berbat Yorumla
_WhitESharK_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl olabilir insanlık hali herkesin kendine göre hayatı var 0 1 Yorumla _WhitESharK_ +1 yıl allah bilir başına ne geldi de bu olay başına geldi Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aseksüelsin demek ki. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bilemem ama midem asiri bulaniyor evlilikten nefret eder oldum Yorumla DutchConnection +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Bosandim iki ay evli kaldik sperm kokusu midemi bulandiriyor bide organ asiri kotu kokuyor Yorumla DutchConnection +1 yıl Peki neden evlenmiştin? mantık evliliğimiydi. Yorumla Soran +1 yıl Evet mutlu olabilecegimi sandim Yorumla DutchConnection +1 yıl Tamam işte sorun buymuş. Sevmediğin biriyle evlenmek. Biraz da bahtın kara galiba. Bir talihsizlik gelmiş başına. Yorumla Soran +1 yıl Sperm kokusu cok kotu bide organdan kotu koku geliyor bide orala mecbur kilininca kucuk dile degiyor istifrag etmemek icin zor tutuyorum Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapma o zaman 0 0 Yorumla
normalolmynbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Neden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sperm kokusu midemi bulandiriyor bide organ asiri kotu kokuyor Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herkes sevmek zorunda değil knk 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal değil 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yani neden 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. İmş evlenmezsin abla 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Psikolojik olabilir 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapma o zaman 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sacmaliyosn 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendini 11. kattan atmak istersen benim ev müsait 😂
Ne alaka
Vajinismus var kesin
@Hakanesk ya o ya şerefsizin teki denk geldi kızı soğuttu bilemezsin
@Hakanesk o sperm kokusu istifra etmeme neden oluyor her firsatta kadina hakaret etmeyi birakin
@jjkkoooh olabilir kötü şeyler yaşanıyor
kavga etmeyin
@_WhitESharK_ kim kavga ediyor tövbe bismillah 😂
Hakaret değil yanlış anladın. Haklı yönlerinde vardır mutlaka
Gecmis olsun. Sanirim doğru kişi ile yaşamadın. Gönülsüz yapılan hiç bir şey zevk vermez.
peki buradaki soru nedir tam olarak? bize neden ilgilendirsin midenin bulanması şu aşamada?
Bu platformda ne işin var o zaman birader😃
Aseksüel olabilirsin.
Bilemem erkeklerin organlari cok kotu kokuyor bide sperm kokusu berbat
olabilir insanlık hali herkesin kendine göre hayatı var
allah bilir başına ne geldi de bu olay başına geldi
Aseksüelsin demek ki.
Bilemem ama midem asiri bulaniyor evlilikten nefret eder oldum
Evli misin
Bosandim iki ay evli kaldik sperm kokusu midemi bulandiriyor bide organ asiri kotu kokuyor
Peki neden evlenmiştin? mantık evliliğimiydi.
Evet mutlu olabilecegimi sandim
Tamam işte sorun buymuş. Sevmediğin biriyle evlenmek. Biraz da bahtın kara galiba. Bir talihsizlik gelmiş başına.
Sperm kokusu cok kotu bide organdan kotu koku geliyor bide orala mecbur kilininca kucuk dile degiyor istifrag etmemek icin zor tutuyorum
Normal değil hiç değil hemde
Evlimisin şu an
Yapma o zaman
Neden
Sperm kokusu midemi bulandiriyor bide organ asiri kotu kokuyor
Herkes sevmek zorunda değil knk
Normal değil
Yani neden
İmş evlenmezsin abla
Psikolojik olabilir
Yapma o zaman
Sacmaliyosn