Ben görmeyeceğim için sorun yok 😂😂 ama yapacak kişi görmesin tabiki 😂 bunun içinde seni o olaya gelmeden konuşup sana anlayış ilgi gösterip seni asla ama asla bazı konularda zorlamamasi ve senin rahatlığıni düşünmesi gerek içindeki istekli kadını ortaya çıkarması gerek aynı şekilde de sende buna izin vereceksin utangaç çocuklar gibi ya banane ya falan diye kendini kasarsan bir adım dahi gitmez bu korkularda sende vajinismusa sebebiyet verebilir
Her erkek bir değil ama dediğim gibi evlenecek kadar geldiysem onunla zaten güvendiğim ve sevdiğim değer verdiğim bir kadındır yani onunla konuşmayacam da kiminle konuşacam birde ilk gece ki karı koca olmuşuz sonuçta ne yapacam ya iyi ağla zirla diyip yatağıma geçip yarında ananın evine git diyemem
Evlenmeden yapalım demem saygı duyuyorum yanlış değil doğru bir şey ama ilişki içinde de sarılma yanaktan dudaktan opme mutlaka olur yani onuda evliliğe saklarsan yuzunede peçe tak evlenince yüzünü goruyum derim yani 😂😂
Komik değil de çok kendini kasman çok komik bunları herkes ister ve arzular yani bu kadar kendini savunmaya alırsan erkekler çok seninle zaman gecirmek istemez
Zinadan bu kadar çok korkacak bir insan topluluğu kalmadı olsaydı daha kaç sene evvel torunu olarak doğan çocuk yaşlı adamın kızı çıkmaz üstüne o küçük kıza tecavuz eden o yaşlı adamlar gibi insanlar turemezdi olaya ben zina yasak haram günah olarak bakmayı çoktan bıraktım kişiler nasıl bir hayat istiyorsa zaten çiziyorlar kişiler nasıl mutlu oluyorsa oluyor ne yapmak istiyorsa yapıyor
yine de cinselliğe toptan karşı değilsin sanırım. sadece görüntü olarak zevk vermiyor sana değil mi. bu bir hastalık değil. sen de aşırı normalsin bence.
Cidden mi 😍 İnanmayacaksın belki ama ben de aynı senin gibiyim bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya 😓
Senin gibi benim de bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte, ve kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak o şanslı kıza saklıyorum ne dersin birbirmizin ilki ilk aşkı olalım mı var mısın 🙈😍❤️❤️
Ilk zamanlar utangaçlık sonra açılır görerek isterler gorduklerin sekilsin demekki yoksa benimkini görüp beğenmeyen olmadi özellikle başı çok güzel derler alisirsin sende zamana açılırsın eminim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ne boyutta olduğuna bağlı, tamamen soğuksan bu duruma normal değil muhtemelen psikolojik bir sebebi vardır.
Görüntü olarak hoşlanmıyorum kadın cinsel organı da birebir öyle görmek biraz mide bulandırıcı benve
seninki çok tatlı olur
Bence aşılabilecek bir şey, gözünde büyütmene gerek yok.
Eger bu durum ilerlerse evliliginde problem yasarsin.
Evlenmedim
Uzmandan yardim alabilirsin eger tabi bu durumu degistirmek istiyorsan.
Yo şimdilik bir problem yok evlenmedim sevgilim de yok
Zamanla guvenevegin ve seni bu konuda düzeltecek destek verecek birine ihtiyacın var
Gerdekte bayılırsam görürsün shbxbx
Ben görmeyeceğim için sorun yok 😂😂 ama yapacak kişi görmesin tabiki 😂 bunun içinde seni o olaya gelmeden konuşup sana anlayış ilgi gösterip seni asla ama asla bazı konularda zorlamamasi ve senin rahatlığıni düşünmesi gerek içindeki istekli kadını ortaya çıkarması gerek aynı şekilde de sende buna izin vereceksin utangaç çocuklar gibi ya banane ya falan diye kendini kasarsan bir adım dahi gitmez bu korkularda sende vajinismusa sebebiyet verebilir
Ben evlenmeden konuşmak istemiyorum öyle şeyleri
Evlenene kadar bekle gerdek gecesi soyunurken bayil soluğu hastanede alirsin o zaman 😂
Bayılmasam bile bi ağlama krizine girerim gibi, sen ne yaparsın böyle bir şey olsa
Oldukça rahatlamasını sağlar önceliği cinsellige vermem ama o gün çıplak oluruz ve konuşarak yavaş yavas tatmin etmeye çalışırım
Kimse uğraşmaz bence bunla
Her erkek bir değil ama dediğim gibi evlenecek kadar geldiysem onunla zaten güvendiğim ve sevdiğim değer verdiğim bir kadındır yani onunla konuşmayacam da kiminle konuşacam birde ilk gece ki karı koca olmuşuz sonuçta ne yapacam ya iyi ağla zirla diyip yatağıma geçip yarında ananın evine git diyemem
İyi de ben evlenmeden olmaz diyenlerdenşm ama sen şey dersin evlenmeden yapalım
Evlenmeden yapalım demem saygı duyuyorum yanlış değil doğru bir şey ama ilişki içinde de sarılma yanaktan dudaktan opme mutlaka olur yani onuda evliliğe saklarsan yuzunede peçe tak evlenince yüzünü goruyum derim yani 😂😂
Dudaktan olmasın ya
Hahahahshs
Komik mi yani
Komik değil de çok kendini kasman çok komik bunları herkes ister ve arzular yani bu kadar kendini savunmaya alırsan erkekler çok seninle zaman gecirmek istemez
İşte zina diye bir şey varya hani
Zinadan bu kadar çok korkacak bir insan topluluğu kalmadı olsaydı daha kaç sene evvel torunu olarak doğan çocuk yaşlı adamın kızı çıkmaz üstüne o küçük kıza tecavuz eden o yaşlı adamlar gibi insanlar turemezdi olaya ben zina yasak haram günah olarak bakmayı çoktan bıraktım kişiler nasıl bir hayat istiyorsa zaten çiziyorlar kişiler nasıl mutlu oluyorsa oluyor ne yapmak istiyorsa yapıyor
Tamam da bana ne onlardan benim için zina
O zaman biraz zor
Çoğu kızda var bu düşününce mide bulandırıcı ama hayatın gerçekleri 😂😂
Gerçekten var mı tek bende sanıyordum
Böyle direk o şekilde bakmak pek doğru olmayabilir ama çoğu zaman istek olmadığı bi gerçek
@bilmişkızz00 oh iyi bari tek değilmişim
Ya aslında kendi kendime öyle değilim ama sevgilim olduğu zaman isteksiz oluyorum
Yavaş yavaş alıştıra alıştıra gidilirse sana çok zevk vereceğinin garantisini veririm
Ama görüntü olarak görmek kötü
görüntü şart mı görüntüye gerek yok önemli olan hayal gücün
Ama seks sırasında görmek zorunda kalıcam
peşin hüküm verme. hisler tavan yapınca yok mu erkek diye aranırsın. hormonların yavaş çalışıyor olabilir.
Hayır hormonlarım var ama prno daki penis resimleri çok kötü
o konuda haklısın et pazarı gibi. hislerinin olduğu birinin ki gözüne güzel görünür ama merak etme.
Öyle mi olur bilmiyorum
Sevgilin oldu mu daha once.
Olmadı
Sadece erkeklerinki mi gozune cirkin.
Kadın da
yine de cinselliğe toptan karşı değilsin sanırım. sadece görüntü olarak zevk vermiyor sana değil mi. bu bir hastalık değil. sen de aşırı normalsin bence.
Evet karşı değilim
e ozaman gözüne güzel görünene kadar bakışlarını onlardan uzak tutacaksın. softpğrn var. organları göstermez. onlarla boşalabilirsin gün içinde.
Yaşadığın bir olaydan dolayı mı böyle düşünüyorsun yoksa hep böyle miydin
Bir birliktelik yaşamadım henüz
Zamana bırak bu bir sorun değil geçici olduğunu düşünüyorum
Evlenince sorun olursa
Birine karşı duygu beslemeye başladığında geçecektir
zencilerinkide mi gitmiyor yalan söyleme şimdi
haklısın hemde cok haklısın kimse seni anlamadı ama ben anladım.. sevginin merhametin olmadıgı sevişme iğrençliktir..
Hayır ya öyle değil
Normal değil psikolojik destek almalısınız ileri derecede bir problem varsa.
Alışırsın tadını alınca
Görüntü estetik değil
O zaman estetikde gelir 😝
Hayır yani görmek çok istemem normal değil mi bu
çok açık olmuş
Bende aynıyım gereksiz bir olay
Hiç sevgilin oldu mı
Evet 2 tane oldu
İğrenç aseksüel seni, höğk 🤢🤮 boşuna yaşıyorsun
sanada selam libidosuz sanada :D
Normal değil :D Sorunların var belliki :D
Sen evlenmezsin de o zaman 😃🙃
Hiç sevgilim olmadı mesela
Cidden mi 😍
İnanmayacaksın belki ama ben de aynı senin gibiyim bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya 😓
Evlensen de ilişkiye girmek istemez misin acaba onu soruyorum aslında
Yani istiyorum da görüntü biraz kötü
Hmm anladım eğer istersen tanışmak isterim
Senin gibi benim de bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte, ve kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak o şanslı kıza saklıyorum ne dersin birbirmizin ilki ilk aşkı olalım mı var mısın 🙈😍❤️❤️
Hayır
Neden ya 🙃
Alışkın değilsin demekki görmeden girsin icine
Alışkın değilim de normal mi yani
Normal çoğu kadın erkek görmekten hoşlanmaz bendede tam tersi yiycem gelir öpüp koklamaya doyamam içine alınca hoşuna gidiyor ama degilmi
Hiç yaşamadım ama evet benve o güzel ama birebir görmek hoşuma gitmiyor. O yüzden mi karanlıkta yapılıyor Genelde seks
Ilk zamanlar utangaçlık sonra açılır görerek isterler gorduklerin sekilsin demekki yoksa benimkini görüp beğenmeyen olmadi özellikle başı çok güzel derler alisirsin sende zamana açılırsın eminim
yaşamadığından
İnternette pns görüntüsü iğrenç ama
dokundunmu hiç sevdinmi
Ay aman hazır değilim ona
korkarmısın
Evet dedim ya
karanlıkta yap sen de
Sen bozuksun bence
Alışırsın
Ok bye
Benim de iştahımı kabartıyor
Kapa gözlerini sende
Hâlâ aynı mısın?
Aynı
Yazacam yarım saate
Uzun olacak. Baştan sorayım rahatlık için buradan mı konuşalım diğer yerden mi?
Burdan
Zor olacak ama sen bilirsin. Biraz kendini tanıtır mısın? Yaşın ilişki durumun vs
orada mısın?
Yavrum orada mısın?
Libidon düşük mü
Çok düşük değil aslında
Temiz bakımlı biri denk geldi mi hiç
Hiç olmadı sevgilim
Sanalda vs oldu mu peki
Olmadı
Gelsene bı kanka
Daha anlaşılır olur
Yapma o zaman