Öyle midir
tecrübe olsun olmasın
mesela oral yapmak istememe durumu onlarda daha fazladır ya içi almaz ya günah der çok düşkün değildir
Öyle midir
tecrübe olsun olmasın
mesela oral yapmak istememe durumu onlarda daha fazladır ya içi almaz ya günah der çok düşkün değildir
sen hiç aç bir insanın yemeğe nasıl saldırdığını gördün mü?
ya da bir parça kemiği sonuna kadar kemirdiğini?
ülkemizdeki tüm görüşler bu görüşlerini sadece görüntü olarak yaşarlar. Hiç biri gerçek görüşlerini yaşamaz. muhafazakar görünen pek çok insanın muhafazakarlığı reklamdan ibarettir.
Aslında evet çok haklısınız ve örnek tam yerinde olmuş
kapalı birisi nasıl istediğiyle ilişki yaşayabiliyorsa erkek de aynı şekilde ayrıca dinen haram falan diye düşünen erkek bence saçmalıyordur ben oral yaptırmaktan ziyade yapmayı severim ama sivilde hiç bir kız cinsellik muhabbetine gireceğimi veya her şeyi normal karşılamama anlam veremez abaza gibi sağa sola saldırmadığım için diye düşünüyorum
Oral seks dinen caiz değil. Yani dindar, muhafazakar erkek sen istesen de yalamayabilir. Bu durumda sen o zevkten mahrum kalırsın. Muhafazakar erkeğin zihninde cinsellik konusunda dinin koyduğu engeller vardır. Doya doya sevişemezsin.
Katılmıyorum aksine yapılan araştırmalar çok daha iyi olduklarını gösteriyor Ayrıca eğitim seviyesi düştükçe seks performansının arttığı tespit edilmiş
Hayvan gibi yaptıklarındandır
Hayvan gibi derken, üzerime alındım 😉
Alıjabilirsin
Çünkü haklısın 😉
Cevap
22Cevap
İnan hiç ilgisi yok, kimse göründüğü gibi değildir bu konuda. Hiç beklemediğin çok efendi ya da çok hanımefendi gördüğün biri yatakta bambaşka bir insana dönüşebiliyor.
Aslında haklısın evet de bazı insanları hiç öyle düşünemiyorum ama bilemiyoruz tabi
Muhafazakar erkeklerin cinsel hayatı diğerlerinin gibi ortada olmadığı için ancak hanımları bilir lakin böyle genelllem yapmayalım. Ben çok çekingen olduğu için bir iki hafta gerdeğe giremeyen, anal meraklısı olduğu için karısının boşandığı, herşeyi adan zye yapan bir imam, anal hariç haramdır çünkü. p*rno bağımlısı bir hoca örneği biliyorum. Erkek her halükarda erkektir yani 🙂hanımıyla anal hariç dilediğini yapabilir. Günah falan değil yani. Yanlış bir algı.
Çok mantıklı bir yorum olmuş haklısınız
Ben bu konularda istisnalatdan olabilirim kadını rahatlatmak gerek zevkin nirvanasina cikarmwk gerek bence
Niye biz kapalı kadınlara öyle mi bakalım bu kişiden kişiye değişir
Libidosu yüksek birinin herhangi bir ön yargısı olmaz. Yalar, yer, yutarr.
kesınlıkle bayanları oyle mesela deneyımın oldumu boyle benım oldu
Katılmıyorum bu bünye ile alakalı muhafazakarlıkla hiç alakası yok
Ama oral yapma ya da biraz daha renklendirme durumu zevk almayı bilenlerin işi düz yapayım geçeyim değil
Dindar olanlar pek düşkün değil gibi
Zevk almayı bilmek işte mesele bu bir insan dindar da olsa o vizyon varsa her şeyi yapar ama mesela aşırı titiz biri ise dindar olmasa bile tam yükseldiğin anda ya ben yapamıycam galiba diyebilir böyle sünepe erkekler de var yani direk dindar olmakla bağlantılı olamaz bu konu
Aslında evet doğru
Teşekkür ederim
seks olunca konu belli olmaz sessiz dersin içinden canavar çıkar, kadınlar da aynı şekilde
Muhafazakar erkekle birlikte olma zaten. Olursan aklından şüphe duyarım
Kendi dinşni yaşayabilir bu sorun değil benim için ama yobaz olmamalı
Bana da muhafazakar kızlar daha istekli olur gibi geliyor yaşayamadığı için
O yanlış bir algı. Açık insanların hepsi yaşıyor ya da kapalı insanların hiçbiri yaşamıyor diye bir şey yok yani
O da doğru tabii ama genelde öyle oluyor gibi
Hepsi için geçerli değildir bence
İçinden canava rçıkabilir bilemezsin
Bence kısmen doğru
Tam tersi oluyor
Sanmıyorum
Ben muhafazakar kadınlardan yola çıkarak varsayım yaptım
Bence kimse orala karşı koyamaz
Midesi bulananlae oluyor
Onu diyen tatmadigindan diyordur bende tatmadım ama o suyu içmeyi o kadar istiyorumki
Ya görüntüsünden bile tiksinenler olabiliyor bi de pis diyorlar idrar yeri diye ne kadar hijyen olsa da
boş ver onları sen idrar ordan geliyor diye yutmazmisin
Uyudunmu
Neden dindar birisiyle sevgili olmak istiyorsunuz?
Öyle bir şey mi yazıyor soruda?
Yanlıs anladım herhalde. Öyle birisi hayatınızda var sandım. Dindarlikla alakası yok insanın bünyesiyle alakalı. Bazılarının midesi bulanıyor. Ben sadece bunu 1 kisiyle yaparım mesela
Hayatınızdaki insanla sanırım
Aynen öyle. Şu an yalnızım ve hiç seks yapmadım. Yapacagım kisiylede evlenmek istiyorum
Evlendikten sonra yapmak da mantıklı aslında
Güveniyorumsa ve evlenecegime inanıyorumsa yaparım. Arada aşk olmalıki sanli krem şanti yalıyorsun gibi aşkla yalayasın. Sarılıp sonra kadınının kokusun icine cekesin. Aşktan kalbin yerinden cika
O da doğru
Olur çıktım
Bekliyorum
Bilemedim belli olmaz
İş bilmezler
Saçma
Bence de
Muhafazakar erkekler kadinlarda asiri kuduruklar
tahminim erken boşalırlar
Dogru
Çok yanlış
Ne alaka