AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Katılmıyorum..
İkiside insan sonuçta
Bende o fikirdeyim
Hayır. İstekli bir kadınla hiçbir erkek yarışamaz. Çünkü onların bir sınırı var ancak doyumsuz bir kadının hiçbir sınırı olmaz.
Wooow fazla iddalı geldi bana
doğru bu arada
@halimizduman_aman bana bir miktar abartılı geldi
Nesi abartı mesela? Boşaldıktan sonra devam edebilir misin aynı istekle sevişmeye?
Kadınlar da hemen devam edemiyor. Seks yapamazsın ancak sevişirsin
Hiç seks yapmadığın o kadar belli ki
hayır doğru istek tavan olduğunda gerçekten öyle olur
Konuşturma beni burada sonra şikayet edecekler:)
Kadın haklı reiiizz 😃 yanlız
Seks hayatı olan bir erkek, bir kadının orgazm olduktan sonra devam edemeyeceğini nasıl söyleyebilir? İstekli erkek ve istekli kadından bahsediyoruz bu arada. Patates çuvalı gibi yatan, zorla seks yapan, bitsin diye gözünün içine bakan bir kadından bahsetmiyorum. Onlar devam edemeyeceklerini söylüyorlar çünkü bu onların bahanesi. Ama doyumsuz bir kadını istediğin her an, istediğin kadar düt.
@halimizduman_aman boşalınca kadın da olsa hemen seks yapmaz
Yapar kanka @görüncekadamlar şahitim 😃
doyumsuzsa yapar
Kadın her şekilde seks yapmaya devam edebilir, sizinki gibi inme durumu yok kadınlarda. Siz boşalıyorsunuz ve balon gibi sönüyor. Sonra yine bizim şişirmemiz gerekiyor.
sana bahane bulup yarıda keseni gelmiş olabiir ama kız haklı
İstekli biri boşaldıktan sonra tabi ki seks yapma isteği devam eder. Boşalı boşalmaz devam etmez. Boşalır sevişir öpüşür bi süre ve sekse devam eder
@görüncekadamlar seni kurutur 😂 hala devam etmek ister
Kanka hiç seks yapmadın mı gerçekten
Diğer yorum yapan erkekten biraz bir şeyler öğrenmeni tavsiye ederim. Burası sosyal medya ama reelde falan bu saçma düşünceni birine söylersen dalga geçerler seninle.
@xpaaandaaaa tabi ister o an gözünü hiçbir şey görmek ki fkjkfnbjkn
görmez*
@halimizduman_aman size burada detay veremiyeceğim ancak gün boyu tabiki yapılır. İneni de bi zahmet kaldırın canım;)). İstekli bi kadının neler yapabileceğini gayet iyi biliyorum
Bilmiyordun, öğretmiş olduk sana
ineni kaldırmak gibi bi mecburiyetimiz yok hemen bitiyosanız boş ver çekerler zaten.
Diğer erkek de senin hayallerinden bahsediyor gibi geldi bana kızmayında:))
Seks hayatı olan her erkek benim görüşümün altına imzasını atar.
@halimizduman_aman erkeğin de gözünü hicbirşey görmüyor ama inme kalkma olayı var bizde boşaldıktan sonra en fazla 20 dk inmede bi durgunluk var hatta kişiden kişiye değişir diyelim ona
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)
Mecburiyetiniz yok ama doyumsuzsan o dakika orada mecburmuş gibi hissedersin :)
İneni kaldırmaya çalışırsın :)
hayır kadınlar da çok istekli bakmayın. İçte yaşıyolar sadece
Öyle algılanmak istemiyorlar diyelim o zaman
gibi
Çevre algısı sebebiyle o zaman
aynen. toplumda erkeklerin istemesi normal ama kadın isteyince o rsp oluyo maalesef.
Yani şu an eskisi gibi değil
hala var öyleleri
İlla vardır tabi
kismen dogru aw kadinlarda istekli oluyo ama biz sizin kadar belli etmiyoz hatta belli edemiyoz etmeyelim de zaten hepimizi bacım yaparsiniz aw abazalari nefes alsak tahrik oluyonuz zaten hepinizin aw sizin erkek=oc
Ahahhaha ne bu öfke😄
yalan mi aw 10 dk sonra tekrar giris yaptik bi lavobaya girdik Şu an 23 tane mesaj var iyi ki bikac tanesi hemcinslerimden beyinsiz herifler ya agzimi bozdurtacaksiniz siye
Mk kapat o zaman, mesaj kutunu kapatırsan gelmez, önüne gelen her erkeğe küfür etmenden iyi
Geçmiş olsun ne diyeyim millet saldırdı desene
Eşit şartlarda kadın erkekten isteklidir.
Kadını doyurmak her erkeğin harcı bişey değil
Erkek maksimum 2 boşalmadan sonra ölüyor.
Kadında böyle bir durum yok
Toplum baskısı yok ise kadınlar ın daha istekli olduğu ortada
Kadınlar daha çok istekli görüyorum ben özellikle süreçler ilerledikten sonra
Bu durumda her gün her dakika mastürbasyon yapan ben ve de değen çoğu erkeğe yükselen ben erkek oluyorum. Alakası yok. Belli etsek adımız çıkar.
Tamam tamam haklısin:)). Yaş kaç?
Kadınların erkeklerden daha istekli olduğundan zerre şüphem yok, onlar sadece belli etmemeyi başarıyorlar.
İki tarafta istekli ama biz istekli olunca pantolon üzerinden belli oluyor olay bu 😂
olur gahardaşş karılar daha isteklii sulu sulu geziyorlar etrafta hergun kilot degisiyorlsr sulanmaktan
Katılmıyorum.
Neden
Tabiki de herkes aynı değil
Hayır
Neden