Kadınlar çoğunlukla, cinsellik olmadan sevgili olur. Ama dinci olmayan laik erkeğin, cinsellik olmadan sevgili olacağını sanmıyorum. Ha kadınla evlenmek istiyorsa, başka kadınlarla cinsellik yaşayıp elinde tutabilir. Ama evlilik düşünmüyorsa, terk ediyorlar hep. Çünkü biz erkekler koyu dinci değilsek, libidomuz yüksek olduğundan ve toplumda bize dayalı baskı da olmadığından; cinsellik yaşamayı doğal olarak istiyoruz.
Kadınlar ise; çoğunun libidosu düşük olduğundan, kendilerine çoğunlukla sevmedikleri beta erkek ( özgüvensiz ve zayıf erkek ] denk geldiğinden ve toplumsal baskıdan korktuklarından , yüksek değerli erkek haricinde cinsellik yaşamak istemiyorlar. Yani genelde erkeklerin,%30 luk kesimi denk gelirse ; seks yapıyorlar.
Böylece erkeklerin çoğunlu adam gibi seks yapamadığından, abazanlık artıyor ve bir kıza 100 erkek yazıyor. Sekse ulaşmak istiyorsanız, mecbur alfa evrimi geçireceksiniz.
Şayet ben , cinsellik istemeyen kadınla sevgili olmam ama cinsellik istemeyen kızda da kesinlikle diretmem. Diretmek, yanlış olup anında bitiririm
Cinsellik benim için önemli. Çok uçuk fantezileri ve çok sık bir birliktelik olmadığı sürece cinsellik olmadan olmuyor. Herşeyi sevgililikte tüketip sıkılmak istemem, dozunda olmalı.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgili olmadan cinsellik yaşamam
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilin olacak adam çok şanslı, bana genelde karşı olanlar denk geliyor.
her şey cinsellik değil tabiki ama artık o kadar normal ki cinsellik olması gereken bişey haline geldi kızlar genellikle istemedikleri için erkekleri itiyorlar sanki
öncelikle bence burdaki birinci öenmli konu daha önce cinsellik yaşadınız mı eğer yaşamadıysanız ne kaçıracağını bilmediğiniz için bunu aramıyor olabilirsiniz ama bir kere tadına vardınız mı olmadan da olmuyor