+1 yılgüzel bir soru şöyle söylemek istiyorum aşk ile cinsellik farklı bir kavramdır cinsellik aşkın devamında gelişen doğal bir süreçtir dolayısıyla bu iki kavramı çok iyi ayırmak lazım ama şunu da eklemek istiyorum cinsellik canlının doğasında olan bir gerçektir hadi cinselliği hiç hayatımıza almadık diyelim belirli bir zaman sonra illaki ister istemez arada bir çekim olur dolayısıyla buna karşı koyamazsın ama yukarıda dediğim gibi aşk ile cinsellik arasındaki ince çizgiyi çok iyi anlamak lazım günümüzde cinsellik ön planda olduğu için insanlar aşkta hep kaybediyor şahsen bende olsam cinsellik olmadan olmaz derdim ama altını çiziyorum ilk planımda cinsellik değil aşk olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilerin kişiliklerine ve zevklerine bağlı bir durum bence, kişiler bunu sorun olarak görmez ise uzun sürebilir hatta evliliğe bile gidebilir. Cinsellik evlilik öncesinde bütün dinlerde yasaktır zaten kişiler dinlerine bağlı ise bu durum pek sorun yaratmaya bilir bence. Cinsellik evet sonu bitmez bir istek ama bence kişi kendini başka şeylere yönlendirirse o isteklerini dizginleye bilir bence. Uzun lafın kısası eğer öyle ve ona değer biri olursa hayatımda neden olmasın?
11 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan uzun süre idare ettiremem o ilişkiyi. Yani sevgililik sadece el ele tutuşup kırlarda koşmak mı? Asla değil. Ten uyumudur dokunuştur, bedenlerin bir olmasıdır, nefes alışların hızlanması o sıcaklığı o dokunuşu içinde tüm bedeninde hissetmektir. Yani sevgilik sekstir. Tutkulu aşk dolu bir seks
80 Yorumla
O sevgililik olmaz ki. Basit bir flört olur. Çocuklar içindir. Karakter sevgi saygı bir yere kadar yetişkinler seks ister ve bekler. Böyle bir ilişkide olamam.
102 Yorumla- +1 yıl
Kadın haklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTabi ki. önemli olan benim için sevilmek ve sevmektir.
10 Yorumla Bu. soru bakis acisiyla alakali
Kadini
Cinsel obje olarak goren bir anlayis icin cinsellik olmazsa olmaz
Ama kadini hayat
Yasam
Ask
Sevgi
Ask
Ekmek
Cikininda ki en guzel. olgu olarak olarak gören insan icin
Daha farkli anlam icerir
Ailemde cocugu olmayan ama cok mutlu insanlar var
Ben sahsen
Cinselligi ask olarak gören bir insanim
Kadini
Duygulari olan
En ozel en guzel olgu olarak goruyorum
Isin uzmanları
Ilk 3. de görüyor cinselligi
Olmali ama herseyi cinsellige indirgemek guzel degil31 YorumlaKadınların birçoğunun "Olur mu hiç ya çocuk muyuz olacak tabi ki." demesini düzenini çözmüş olmalarına ve kimsenin çıkar sağlayamadan sevmesinin mümkün olmadığı şu zamanlarda yalnız kalmaktan ölümüne korkmalarına bağlamak gerek sanırım. Yoksa insanin bu denli aşikarane bir şekilde alaycı bir dille , olacak tabi ya, demesinin başka açıklaması olamaz.
70 Yorumla
+1 yıl0-18yaş cevabı: cicekler böcekler mesajlar akıl beslarış havada romantizm vs. Sarılıp uyusak dunyalar benim aşkım.
18-25: dokunmak eğlenceli.
25-30: dokunmadan aşk olmaz. Benim demem için dokunmalıyım. Bunu belirleyemeyiz zaten kendiliğinden olur.
30+ ? Bilmiyorum henüz 🤣40 Yorumla
+1 yılBen zaten cinsellik var ise sevgili olmam cinsellikten kastım seks olarak. Sevgili olarak cinselliğin doruk noktası bence öpüşmek olmalı ilerisi olmamalı. Neden cinsellik varsa sevgili olmam dedim. Zaten birisiyle cinsel beraberlik sağlamış biriyle ben sevgili olmam benim sevgilime ise ya bir gün ayrılırsam onda kötü anılar bırakırsam o insanın hali ne olur korku ve endişesiyle olmam. Sevgiler canlar 👐
20 Yorumla
+1 yıl- Evet, olurum.
- İnancı gereği evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorsa ya da bunun ilişkimizi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsa, birbirimizle evliliğe ikimiz de sıcak bakıyorsak evet, olurum. Cinsellik yaşamamamızı gerektiren bir sağlık sorunu varsa da olurum ama bu sorunu çözmek için de elimden geleni yaparım, onun da mücadele etmesini beklerim.10 Yorumla
+1 yılNiye olunmasın asıl cinsellik varsa saçmalıktır benim için, adı üstünde sevgililik sevgililikk cinselliğin ne işi var işin içinde?
60 Yorumlaben seveceğim kadını sırf onunla güzel bir gece geçiriyim diye sevmiyorum ki yoluna yoldaş olayım diye seviyorum gecemiz olmasın gündüzlerimiz de ayrı olmasın sıkıntı yok
20 YorumlaOlunmaz elbette. Ask ayni zamanda sevdigin kisiye karsi duydugun tutku, arzudur.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmalı tabi buradaki herkes nedense yürüyen s. KS makinesi gibi davranıyor bu kadarda olmaz yani 😒🙄
60 Yorumla
+1 yılSevgiliyi diğer insanlardan ayıran özellik en şeffaf olduğumuz insanın o olmamasıdır. Birbirini seven insanlar cinselliği yaşamak ister 🌺
21 Yorumla- +1 yıl
Olmasıdır (düzeltme) 🌺
+1 yılÖnceden olmazdım cinselliğe önem verirdim ama artık biraz daha duyguya yer vermeyi düşünüyorum. Cinsellik yaşadığım zaman çok çabuk sıkılıyorum ilişkiden.
10 Yorumlaİlla yaşanacak diye bir durum yok saygı duyarım. Sevdiğim insanla aramızda bu tarz şeyleri sorun etmem.
20 YorumlaDoğru olan bu ya zaten...
Bir yari severken ona hiç bir şekilde zarar vermeden severim. Helalim olmuyan birine dokunmam!30 Yorumla
+1 yılSif Cinsellik yaşamak için bir ilişki kurulmaz, seviceksen kendisini seviceksin cinselliği deyil
30 Yorumla
+1 yılBana göre ilişkinin başlarında seks olmasa da olur ama zamanla iki taraf için de kaçınılmaz bir hal ve olması gerekende bu.
10 Yorumla
+1 yılOtarz ilişkiler den hep kazık yedim ama yinede sevsem sevgilim cinselliğe yanaşmadıkça bende ima dahi etmem açıkcası
10 Yorumlakalırım neden kalmıyım ya sevdıgım kendını buna hazır hissetmiyordur. onun kararına saygı duymam lagzım :)
10 YorumlaHayır okunmaz ama ilişkiye sırf cinselliği düşünerek başlamak yanlış. Sıfır temaz olacaksa, sevgili olmanın ne anlamı kaldı, arada yakınlaşmalar ilişkiyi daha tutkulu hale getirir
10 Yorumla
+1 yılValla sevgilimle evlenmeden cinsellik açmam ditorum herşeyi evliliğe bırakırım tabiki aşırıya kaçmak kaydıyla öpme sevisme olabilir
10 Yorumla
+1 yılNormalde benim için sorun olmaz derdim de belli bir saatten sonra olmuyor ister istemez çekim oluyor.
10 YorumlaSevgili olmak seks için değil mi seks için değilse neden güzel kadın yakışıklı erkek arayışında insanalr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cinselliğin, darılma, koklama,öpme ve okşama kısmı ile evet ondan ilerisi ile sevgili olunmaz partner olunur.
10 YorumlaSevgilime samimiyetsiz samimiyetsiz aşkım böceğim deyip, ertesi gün başkasıyla mı yiyişeyim?
Sekssiz ilişki olmaz..10 YorumlaOlunur sanıyordum ama el sürmeye kıyamadıklarıma el oğlu kaydı 😒
20 Yorumla
+1 yılZaten evlenmeden cinsellik kesinlikle yapmam hiç cinsel arzum öyle tavan yapmadı benim
20 Yorumla
+1 yılEvlenirsek evet yoksa o ilişki olmaz farkli birşey olur
10 Yorumla
+1 yılOlabilir de hani cinsellik ihtiyaç. İnsan sevdiğiyle tatmak ister o duyguyu
10 Yorumla
+1 yılSevgili olurum ama kesin cinsellik yasamiyacami nereden biliyim
Kesin yasamiyacaksam olmaz10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılOlunurda herkes beklemez belirli bir süre sonra oda olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından ona sarılmama ve onu öpmeme 1 şey demezse sorun etmem.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı.
u +1 yılVegan bir aşka varım tabi, sonra gelip ister beni o zaman et ete değer.
10 Yorumla
+1 yılNormal olan zaten cinsellik olmaması ama zamanı devrii
22 Yorumla- +1 yıl
Zaman zina devri veren verenee
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir süre kalırım sonra kalamam. Çünkü sevgili olduğum kişiyi arzularım ve beraber olmak isterim.
10 Yorumla Evlenmeden cinsel iliskiye girmeye calısan orus pudur net.. önce bir denerim girmeye yakinlasmaya calisiyorsa vururum kicina tekmeyi bana oynak kadın lazim degil namuslu kendini helaline saklıyan kadın gerek..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olurum. Kalp sevgiyi isterken beden cinselliği ister. Cinsellik sevgiye ihtiyaç duymaz ama sevgiye insan muhtaçtır.
10 Yorumla Olamam mutlaka istiyorsun ya sen ya sevgilin o yüzden belli bir sınırda cinsellik gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılkadın-erkek ilişkisi yaşamayacaksam nasıl kadın-erkek olucaz?
10 YorumlaVallah olurum diyen yalan olur bize yalan konuşuyor gençler ben kalbini Sanırsam olurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce olur, sonrasına bakarım.
20 Yorumla Görende Batı Avrupa'da falan yaşıyoruz sanacak. Cinsel ilişki olmadan sevgili olunurmuymuş. Bal gibi de olur neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılMutlu süren bir evlilikde herhangi nedenle bir tür ciddi sağlık sorunları (kaza sonucu) gibi vakıa lardan sonra olabilir... Çok zor bir durum😔😔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki olurum. Evlenmeden birlikte olmam o da beni gerçekten sevoyorsa bekler diye düşünüyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Niyet evlilik ise evet olurum.. Evlilik olmayacaksa, cinsellikte yoksa , kanka gibi takılacaksak gerek yok kank..🤔
00 Yorumla
+1 yılSırılsıklam seversem cinsellik 3. plann :D
10 YorumlaSende çok iyi biliyorsun bunu sevgili #PiLLy_BheBek
Asla ve asla cinsellik olmadan sevgililik olmaz.00 Yorumla
+1 yılolunur tabi Herşeyin sonu değil.. önemli olan neden olmadığıdır
10 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle olmam. Dert babası değilim. Testosteronum düşmemeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk zamanlar olmasa da olur ama sonrasinda bir opusme bir fantazi bile olmuyorsa o iliski cok surmez
10 Yorumla
+1 yılOlunur niye olmasın. Sen olur musun? 🤔
22 Yorumla- +1 yıl
Olurum tabi ama biraz yakınlaşmayada müsadesi olsun bacı bacı oturacaksak nasıl çift olacaz biz , asker arkadaşı gibide olamam😏
- +1 yıl
🤣🤣🤣👍
+1 yılOlurum. İlla sevgili olduk diye cinsellik yaşamamız gerekmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlunurda herkes beklemez belirli bir süre sonra oda olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurum tabi ki zaten sevgililikte çokta ileri gitme taraftarı değilim
20 Yorumlane saçma bir soru kendime orupu aramıyorum seven biri laım
10 Yorumla
+1 yılHayır herşeyi paylaşmak isterim
50 Yorumla
+1 yılYok ya. Cinselliksiz ilişki kabul etmem. İlişki olacaksa illa cinsellikte olacak.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan bir ilişki düşünemiyorum
40 Yorumlaniye olmasınki hayatta cinsellikten daha önemli unsurlarda var mesela, sırdaş yoldaş dost olabilmekte büyük bir başarı bence..😉😊
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim kişini isteği önemli benim için olsa da olmasa da önemi yok sevgi cinsellik değildir
00 YorumlaCinsellik yaşamadan olurum :) özelini bilir vermezsen mast yaparim söylerim eşşek değil ya birşeyler yapar :))
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar