insanlar aşkı unutmuş be birini seversen sevgili olursun sevişmek için değil sevgi bu değil daha özel bir şey bir insanı gerçekten seversen dokunmaya kıyamassın
E tabii ki ya şahsen ben bekarete inanmıyorum ama karşıdakinin de inançlarına ve seçimlerini saygı duyuyorum Eski sevgilim de öyleydik sonra bir gün sevişirken Seni daha yakından hissetmek istiyorum dedi bende daha sıkı sarıldım hayır öyle değil şapşik içimde istiyorum dedi emin misin dedim evet dedim oldu sonra olanlar ayrılma konumuz cinsellikten bağımsız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
insanlar aşkı unutmuş be birini seversen sevgili olursun sevişmek için değil sevgi bu değil daha özel bir şey bir insanı gerçekten seversen dokunmaya kıyamassın
Cinsellik ön planda olmamalı.
Ön planda sevgi olmalı ama sevgiyle birliktede karşındaki insana karşı arzu hissediyor insan.
Cinsellik kaçınılmaz.
Öyle bir mantık yok. Sevgili olmak demek zaten cinsellik yaşamak demektir. Amg el ele tutuşunca sevgili olunmuyor. Flört o dediğin.
sizin soru şuna benziyor
"bir lokantada sevmediğiniz bir yemeği sipariş verir misiniz"
Olmaz. Meme sıkmayacaksam, boşalmayacaksam nşye sevgili olayım. Giderim köpek alırım
Ben olmuyorum kaç yaşına gelmişim turşusunu mu kurcan ilkokul 3 aşkı gibi xhahagwhha
Agam, Bacım, Kardeşim, Biraderim, Dostum, Yaverim, Ağabeyim
Olurum da insan arıyor ya
Sevişme yetmezmi
Ön sevişme varsa okey sarılır uyurum
Ön sevişme ne
seks öncesi yapılan sevişme ilişki hariç her şey oluyor içinde oral falan dahil
Aynen onu kastediyorum bende
Öyleyse olur ya neden olmasın elimden dilimden geldiğince hatunu tatmin eder evliliği beklerim
Ya bazı erkekler sevişen kızla bile evlenmiyomuş, yok büyüsü bozuluyomuş sevişincede😅Bişey yaşamadan dayanılmaz ki evliliğe kadar
E tabii ki ya şahsen ben bekarete inanmıyorum ama karşıdakinin de inançlarına ve seçimlerini saygı duyuyorum
Eski sevgilim de öyleydik sonra bir gün sevişirken Seni daha yakından hissetmek istiyorum dedi bende daha sıkı sarıldım hayır öyle değil şapşik içimde istiyorum dedi emin misin dedim evet dedim oldu sonra olanlar ayrılma konumuz cinsellikten bağımsız
Onun adı arkadaşlık.
Bayıldım cevabına 👏👏👏👏
Oldum geçmişe dönsem olmam
Oldum olurum aklımız orada değil çok şükür
En güzel sevgidir net ❤️
oldururuz😄
ilişkı isteyen erkek sevmiyordur
sevgili olmam
Hayır, olmam.
Olurum ama öyle devam etse olmam
Hayır
Olmam