yarın sevgilimle anal denicez ne yapmalıyım temizlenmek icin falan
Anal için nasıl hazırlık yapmalıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dureks in kayganlastiricilari var onu kullanin. Vazalin ile olmaz.
Sana tavsiyem ever denetecekseniz vokta tekila gibi agir ickilerden ic rahatlat. Rahatlatmaz isen acili olur
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
icki kullanmiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu seferlik kullan bence . Faydasini gorursun. Aci çekeceksin ve kendini kasacaksin daha da cok aciyacak. Alkollüyken kendini kasmazsin. Habi gozune su damlasi gelince gozlerini kisarsin ya istemsizce onun gibi, kastinmi aci cekersin . Kac yaşındasin
Soran
+1 yıl
acı cekmek cok umrumda degil aciya aliskin biriyim 23 yasindayim
Cevap sahibi
+1 yıl
Peki Ozaman 😇 kotu bir deneyim olmasin diye yazmak istemistim kolag gelsin size😬
Peki bak şu bı gerçek çok ayriycak popon haberin olsun belkide agliycan yapmiycaksin sevgilin önce güzel yaglasin sonra parmağıyla deliği genişletsin ne kadar genişlete biliyorsa sonra soksun canın kesin acir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Dureks in kayganlastiricilari var onu kullanin. Vazalin ile olmaz.
Sana tavsiyem ever denetecekseniz vokta tekila gibi agir ickilerden ic rahatlat. Rahatlatmaz isen acili olur
icki kullanmiyorum
Bu seferlik kullan bence . Faydasini gorursun. Aci çekeceksin ve kendini kasacaksin daha da cok aciyacak. Alkollüyken kendini kasmazsin. Habi gozune su damlasi gelince gozlerini kisarsin ya istemsizce onun gibi, kastinmi aci cekersin . Kac yaşındasin
acı cekmek cok umrumda degil aciya aliskin biriyim 23 yasindayim
Peki Ozaman 😇 kotu bir deneyim olmasin diye yazmak istemistim kolag gelsin size😬
Yaptıniz mi
Abi siz aklınızı mı kaçırdınız anal ne ya madem yapıyorsunuz bari oral yapın da tam olsun anal yapacaksan da illa ki vazelin kullan
jel al yoksa bi kac gün oturmakta zorlanabilirsin :)
İyi temizle jel kullanın kendini kasma
Rahat girsin afiyet olsun 😂
Def-i hacet yoluna zeker mi girer bre adem evladı
lavman yapcaksın seviggln tecurbelıyse o yapar genelde anal yaptıgıgm partöenrrımı ben hazıalıryourm önce masaj anus jel ılee
İlk defamı yapacaksın
evet
İnternette anal için hazırlık yazıları var onları oku kayganlaştırıcı bulundurun
Ömür boyu cehennemlik olursun
Hazırlık gerek yok bol kremle çok basit oluyor
Google. yaz ama. deneme derim senin icin sagkiksiz
Şaka misin mk 🤣
Bana da öğretir misiniz
Kayganlaştırıcı kullansın
Lawman yapacaksın
Sağlıkçıyım
Hijyen çok önemli
Lavnan yp
Normal ol
Lağman
Lawwmn yap
Lavöan
İlk kez mi olucak
evet
Bakire kalmak icinmi yapıyorsun analdan
hayir
O halde önden yapın daha zevkli
bunu da denemek istiyoruz
Ha sen zaten önden yaptin arkadan yapcan doğrumu?
evet öyle
Peki bak şu bı gerçek çok ayriycak popon haberin olsun belkide agliycan yapmiycaksin sevgilin önce güzel yaglasin sonra parmağıyla deliği genişletsin ne kadar genişlete biliyorsa sonra soksun canın kesin acir
acısın önemli degil
Peki