Gizli Üye(36-45)+1 yılDuş başlığını sok ılık su ayarla çok tazyikli olmasın 2 3 defa popona su doldur biraz ama çok değil sonra tuvaletini yapar gibi yap 2 3 defa yap zaten temizlendiğini anlarsın sonra biraz sıcak suya otur kasların yumusasin daha sonra mutlaka kayganlastirici kullan ve kendini kasma ilk başta da yüz üstü yat en rahat o pozisyonda alırsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer yakın zamanda büyük tuvaletini yaptıysan sadece duşa gir ve su tutarak elinle parmaklarınla giriş kısmını iyice temizle. Amaaa eğer bir gündn fazla tuvalete çıkmadıysan muhtemelen ilişki esnasında bok gelecek
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmez kanks ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İğrenç.. demek anal olmasa öyle geziyorsun.. kusacam
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle derken knk cok temizimdir ben
+1 yılİlişkiye girmeden hemen önce bir daha yıka iyice sonra ilişkiye gir.
00 Yorumla
+1 yılYa anal yapmayın hem günah hem de sağlık açısından tehlikeli
00 YorumlaBilmedigine gore ilk yapican vajinal varken neden anal
01 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Delikten içeri piril sık sonra su ile yıks
02 Yorumla
Soran+1 yılYok tuzruhuyla yikamayi dusunuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bence temizle internetten öğrenebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
anal seks konusunda titizlik önemlidir. seksten önce lavabo ihtiyacı giderilmelidir. daha sonra eczaneden alınmış bir lavman kullanılmalıdır. veya duş hortumundan uygun ısıda ve tazyikte akan su ile anüs ağzından su yutturulup atılmalıdır. daha sonra şampuan ile anüs yıkanmalıdır. bu durumda herhangi bir kötü hususla karşılaşılmaz.
ikinci aşamada erkek birey kadının kalçalarını okşayarak tokatlamalıdır. tokat, anüs halkalarının açılması için kolaylaştırıcıdır. ikinci hususta erkek dili ile anüs çemberine baskı yaparak ve daireler çizerek masaj yapmalıdır. bu 10-15 dakika sürmelidir. daha sonra dilini birim birim ileri itip çekerek anüse dil ile girmelidir. bu esnada kadın ise vajinasını ve klitorisini okşayarak anal hazza yönelmelidir. dil rahatça girip çıkacak hale geldikten sonra erkek birey serçe parmağı ile serçe parmağına sürmüş olduğu yağ bazlı jeli hafif hafif anüs içerisine sokarak yedirmelidir. serçe parmağının ilk boğumu sokulup çıkarılmalı, sonra ikinci boğuma kadar sokulup çıkarılmalı, bu şekilde jel yedirilmelidir. daha sonra isi baş parmak ile aynı jel anüs çeperine yedirilmelidir. son olarakta penisine bolca sürmeli ve giriş esnasında açılan halkalarıda kaplaması için anüs ağzına bir miktar fazlaca sürülmelidir.
Yap tabi ki temizlik yoksa mide bulundurur
00 YorumlaBüyük tuvaleti mutlaka yap ilişkiden önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHak yolu varken b. k yolu mu😀 iğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ayn
Gizli Üye(36-45)+1 yılwc da fazla kal
yeterli bence02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkararlı mısın
Cevap sahibi+1 yıldalinsiz olmaz
+1 yılTemizliğe gerek yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılVar bence
- +1 yıl
Sonuçta anal sekste bazı şeyler olabilir anal yapacak olan bunu baştan göze almalı. Her anal için lavman vs yapacak halin yok herhalde. Ayrıca bugüne kadar öyle kötü bir durum da denk gelmedi bana hiç
+1 yılVajina varken neden anal ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. lavman yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz ama temiz olsan iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Temizlik yap
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu tak
00 Yorumla
+1 yılBakayım temiz mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi