Anal seks deneyeniniz var mı çok mu acıyor zevkli mi ve öncesinde nasıl hazırlanmak gerekli?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKardeşim delikanlılık dönemimde bir çok kız ardaşım ile bir çok kez yaptım tüm yönleri ile çözmüş bir kimseyim anlat dersen tüm yönlerini yazarım profesyonel boyutta çözdüm yaz dersen en başından son aşamasına kadar yazarım fakat sorduğun kadarını şimdi cevaplıyorum
bir acı boyutu anal yapmaya gitmeden önce orana eczanede satılan her hangi bir yanık acısı gideren krem sür ucuz bir şey dir 40 dakika önce sür sorasında bir kayganlaştırcı al hem erkek arkadaşın hemde sen süreceksin ve sevgilin veya sen o oraya girmeden önce biraz mesaj olmalı anlayacağın iki parmak rahatça girmeli öncesinde yavaş yapılmalı başta sonra hız kazanılabilir
2 zevk boyutu kızlar için çok zevkli değildir benim anal yaptığım kızlar ordusundan ben aman aman zevk aldım diyen duymadım görmedim anal bakire kızın merakı bakire olan kızın erkek arkadaşının bitmek tükenmek bilmeyen cinsel ihtiyacı gidermekten başka bir şey değil durum bu bir bakire kız normal ilişkiye girdikten sonra orgazm olayını çözüp anladıktan ve yaşadıktan sonra asla anal yapmak istemez eskiden yaptığım anallar boş işmiştir der dediğim gibi tüm yönlerini yaz dersen yazarım kardeşim kal sağlıcakla50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilin tecrübesiz ise evet acıyor, hatta Analfissür bile gelir başına..
*1. Kendi ihtiyaçlarınızı öğrenin
Anal macera deneyiminiz yoksa, önce anüs ile oyunu kendi başınıza keşfedin ve neyi sevdiğinizi bulun. Vücudunuzu tanıyın ve ileriye doğru yolunuzu nazikçe hissedin. Neyi sevip neyi sevmediğini ve anal oyunun sizin için bir şey olup olmadığını öğrenmenin tek yolu budur...
*2. Anal sekse hazırlık olarak anüsün önceden gerilmesi
Anüs öncelikle seks için tasarlanmamıştır, bunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle, anal sekse hazırlanmak için bölgenin nazikçe seksten önce gerilmesi gerekir. Ön germe en iyi şekilde parmakla veya anal oyuncakla yapılır. Yeni başlayanlar için uygun bir anal oyuncak seçiminizi doğru yapın.
*3. Anal seks sırasında hijyen - temizlik önemlidir
Anal seks sırasında yeterli hijyen için genellikle önceden kısa bir duş almak ve anüs çevresindeki alanı temizlemek yeterlidir. Bu, hoş olmayan kokuları ve diğer sürprizleri önler. Anüs tuvalete gitme dürtüsü hissetmediğiniz sürece genellikle nispeten temizdir. Tuvaleti son kullandığınızdan bu yana sadece 2 ila 3 saat geçtiyse, temizlik için biraz duş veya banyo yeterli olmalıdır.. Analduşuda kullanabilirsiniz..
*4. Kayganlaştırıcıyu unutmayın
Kayganlaştırıcı anal seks için bir zorunluluktur! Anüsün vajinanın aksine nemlenme özelliğine sahip olmadığı bilinmektedir. Bu yüzden onu idareli kullanmayın! Su bazlı kayganlaştırıcılar, cilt ve mukoza zarları üzerinde nazik oldukları için en iyisidir. Oyuncaklar ve lateks prezervatiflerle de kullanılabilirler. Ayrıca özel formülü ile daha uzun süre nem sağlayan özel anal kayganlaştırıcı jelleri de bulunmaktadır..
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın analdan Zevk almaz
kadın için işkence erkek için zevktir
çünkü dar ve sıkıdır eğer ilk giriyorsa ilk girer girmez boşalır
ilk yaparken yavaş olmak gerekir
temizlik iyi olması gerekir
alıştırmak gerekir
Vajina göğüsler uyarılırsa acı hafifler zevk aldığını hissediyor
aksi halde analın pek cezbedici bir tarafı yok
ve tabiki dini boyutu unutmak gerekir yaparken00 Yorumla
Umarım partnerinle zevk alırsınız, anal ilişkiye girmeden önce mutlaka lavman yapmanı tavsiye ederim hem senin için hem de partnerin için hoş olmayan görüntülerden kaçınmış olursunuz... İyi eğlenceler şimdiden
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
38Cevap
Selamlar
Anal seks ciddi bir hazırlık gerektirir- Mutlaka prezervatif bulundurun. Korunmasız anal seks enfeksiyon riski içerir
- Anüs, vajina gibi kendi kayganlaştırıcısını salgılamaz. Mutlaka kayganlaştırıcı alın ve bol kullanın. OKEY Nirvana jel tavsiye ediyorum
- Anal duş yapman şart. Satılan aparatlarla ya da kendin bunu yapabilirsin
- Anal seks öncesi bit kaç gün lifli gıdalar tüket ağır yeme. Bağırsaklarını boşaltmanı sağlayacak bir diyet yap
- Pozisyon önemli. Sakın ilk seferde doggy yapmayın. Bacak omza pozisyonunda inan daha rahat edersin.
- Ne kadar nazik ve yavaş olunursa o kadar iyi. Anal yırtıklar oluşabilir ciddi bir sorundur. Zorlamayın
- Acıyı azaltmak için sakın uyuşturucu krem kullanmayın. Bir yırtılma olursa hissetmezsin ve durum hastanelik noktaya gelebilir
60 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnal sekse tamamen hazır olduğunu hissetmelisin rahat olman gerekir kendini kasmaman lazım. Anal temizleyici ürünler veya lavman kullanabilirsin. Lavman 6 ayda 1 uygula diğerleri istediğin kadar. İlişki öncesi tuvalet ihtiyacı giderilmesi çok önemli temizlik yapılarak.
Temizlik yapınca kokulu ıslak mendiller ile temizlemeli ve mis gibi kokmalısın mümkünse banyo da yap.
Partnetin o bölgeyi yalamalı, ayrıca tükürmeli veya kayganlaştırıcı bir şey sürmeli. Yavaşça alıştırarak yapmalı mümkünse başta parmaklara alıştırmak sonra yavaşça sokmalı.90 Yorumla
+1 yılAnal son derece zararlı pis ve ahlak dışı ilişkidir
Sapıklıktır bir nevi bunu yapmak yaptırmak büyük hatadır haramdır günahtır209 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar karşıtsınız ya
- +1 yıl
Düşüncem bu
Soran+1 yılAnladım 😊
- +1 yıl
@Salih03tr adillik bu ihanet
- +1 yıl
Anlamsız, dokunmanın verdiği heyecanla yapılan saçma sapan gereksiz ve hijyen diye bir kavramın olmadığı ilişki türü , bu açıklamalar karşıt olmamız için yeterli geldimi sayın soru soran
- +1 yıl
@Anlarım3005 boş ver belli ki o bizim gibi düşünmüyor
- +1 yıl
@hhislerinsonnu haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen denedim bi kere. Bir iki kere girip çiktiğinda kanadı. İki gn yürümekte zorlandım (0 yalan). Hiç zevk almadim hemde hiç çok fazla ağrıdı ağladim bile. Tövbe ettim anal sekse...
Ama illa yapıcam dersen ki temizliği p*rno starları gibi yapmadim. Tertemiz duş aldım. Ağda yaptırım ön arkaya. Duş başliği ile popomun o kısmına su tuttum iyice yıkadım. Prezervatif mutlaka taksın ama bi de sen yibe de bişey yeme tuvalete çıkma derim o andan bir iki saat kadar önce...77 Yorumla
Soran+1 yılYaaa parmak vs çok acıyor ama zaten önümden parmak atıldığında da acıyor penis girince o acı YÖK umarım arkamda da aynı olur temizlik çok önemliymiş sanırım küçük düşmek istemem o an ve bol kayganlaştırıcı da umarım hoşuma gider
Cevap sahibi+1 yılAma ön vajinal kısım yaradılış şekline göre zaten elastik bi yapıya sahip istersen yumruğunu soksun bişw olmaz ki bebek kafası çikıyor. Arka kaslar çok fazla sıkı aprı yapar. Şöyle düşün kabız iken tuvaletinde zorlanırson ya bu onun gibi. Hele ki ilişki bittikten sonrw iki gün tuvalate çikamadom ben belki de üç gün. Dediğm gibi bi daha yapmam diye tövbe ettim ama sen bilirsin yine de diyeceğim bu yani
Soran+1 yılAy korkmaya başladım şu an
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi canım ben bunları yaşadım herkeste farklı aynı olır mu bilemem deneyimi mi anlattım gerisi sana kalmış.
Soran+1 yılYarın deneyip deneyimlerimi yazıcam tatlım 😊
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin :) iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler 😊
Herkesin zevk aldığı herkesin normalleştirdiği herkesin int üzeri p*rno izlediği saçma sapan ilişki sen kendini o duruma düşüreceksen ve öyle bir ilişkinin sadece karşındaki insana zevk vereceğini bilmelisin sana acıdan başka birsey vermeyecek çünkü normal olarak görme ve araştır bu ilişkiyi nekadar günah olduğunu bilmelisin. Amacım sana edebiyat veya dindarlık yapmak değil ama bunu anla ve vücuduna saygı duy
50 YorumlaBanyo duş başlığını dondererek çıkar hafif popona getirerek suyu aç lavman almana gerek yok. Bebe yagini veya kremde olur popona sur. Iliskiye girecegin partnerinde sürsün. Ben anal iliskide ustte olurum ilk basta ben yonlendiririm. Alişinca gerisini ona birakirım sanada ilk kontrolun sende olmasinı oneririm
14 Yorumla
+1 yılAnal temizliğini iyice yap bunun içim temizlik aparatları var. Kaliteli bir kayganlaştırıcı kullanın ve asla acele etmeyin
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrayı güzelce yumuşattıktan sonra ilişkiye girerseniz daha kolay ve acısız olur afedersin ama hayvan gibi direk girmeye çalışırsa zaten acır.
68 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tatlım benim oturmaya çalışmam daha iyi olur sanırım
Cevap sahibi+1 yılDomalarak denerseniz ilk daha rahat olur alıştıktan sonra oturabilirsin
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle yapmışlığımız var o yüzden söyledim
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sonralardan zevk almaya başladım hoşuma gidiyor ama sağlık açısından pek yapmıyorum. Temizliğini çok iyi yapmalısın
718 Yorumla- +1 yıl
Anal yaparken klitorisi okşuyor musun?
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik Evet bazen
- +1 yıl
Peki anal seks için pozisyon önemli mi rahat girmesi için
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik Evet evet önemli özellikle ilklerde çok önemli
- +1 yıl
Nasıl olmalı o zaman hangi pozisyon seçmek lazım
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik Bence doggy
Bayılıyorum- +1 yıl
Daha rahat alıyor kadın dimi DOGGY de
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik Evett ve de çok haz veriyor bence
- +1 yıl
Erkek için de öyle kadın öyle durunca çok güzel bir görüntü oluşuyor 😍
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik Tahmin edebiliyorum😂
- +1 yıl
😂😂😂 ama çok hoş ne yapayım o iki delik bir araya filan geliyor 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik çok hoş bir görüntü dimi😂
- +1 yıl
Hemde nasıl o an bitiyorum ben ya 😂 kalp atisim hızlanıyor heyecandan 😂
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik Yani farklı bir konumda olsamda benimde öyle oluyor😂
- +1 yıl
Peki başka hangi pozisyonlar seçmek lazım anal için 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@By_Sarkastik Kötü örnek olmayalım şimdi😂😂
- +1 yıl
😂😂 burda sorun oluyor evet istersen diğer tarafa gecelim

Bence hiç yapmayın Çünkü günah ve de çok pis kokuyor
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkin olacağı için mutlaka kayganlaştırıcı kullanmanızı öneririm. Çok zorlamayın problem yaşayabilirsiniz. En önemli değerlerden biri de mutlaka hijyenik olun.
10 Yorumla Kanka yapmadan önce elinle büyült deligi aç yoksa kaslara zarar verir dar ya acıtırkendin tek parmak iki parmak üç parmak yap büyült kayganlaştırıcıyla yavaş yavaş
10 Yorumlaahh sizin şu hazırlıklarınız beni öldürecek yaa :) ben daha çok giyim konusunda yorum yapmak isterim. kadınlarda giyim hoşuma gidiyor anal hazırlık değil..
00 Yorumla
+1 yılBen denedim aynı anda 3 kişiyle çok güzel biraz internette araştır KizlarSoruyor olmayan bir yerde
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkek iicn zevkli kadin domalir ilk once bebe yagi var ya da su bazli kayganlastirici en guzelidir anal seks zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılPislik iğrenç bi şey, sadece birilerini elde tutmak için acı çekmek ve hatta sağlığını bozmaya değmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Tebrik ediyorum bu yorumunuzdan dolayı. Genelde böyle ilişkiyi kizliklari bozulmasın diye bakireler tercih ediyor.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla yapıpta zevk alyon diyen kadın sayısı %1-%2 dir anca. Anüs hem cok dar cogu kadın kap kalın penisi o kadar dar yerden alınca kitlenyo. Anüsde penisi kitleyen kadınlar bile var hastaneye kaldırılyolar penis ckmıyo anüsden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbetteki acı olacak. ve öncesindeki hazırlık için videoyu izlemeni öneririm.
https://www.youtube.com/watch?v=YRbUA9UuUqk&t=69s00 Yorumla
+1 yılIlk sexin acılı olur lakin partnerin biliyorsa az acili olur 2. de zevk almaya başlarsin😊
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu acıyacak ya
- +1 yıl
Alıştırmazsa çok acır 😊
Soran+1 yılUfff alıştırmayı nasıl yapıcak peki
- +1 yıl
Bunlar ozel burda hesp kapnir ya 😊
- +1 yıl
Yapcnmi😊
acısını geç temizliğini yapmalısın önce yoksa poh gibi😅kokar o yaaa ıyyy.. istemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Korku olcak ama kendını sıkma karsındakı insan işi biliyosa analda yapmasını bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen acıharicinde zevk almıycan kesin krem al ve preverzatif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin hazırlanmanı gerektirecek hiç bir şey yok. Partnerinin tecrübesi ve sabrı önemli işini biliyor ise fazlası ile zevk alırsın. Ama acemi olursa partnerin o zaman zevk yerini acı ve ağrıya bırakır.
00 Yorumlaİnsan işi değil onu seven ilerde bir sürü hastalık çıkar yapma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖldürseler anal yapmam sende yapma yıllar sonra bkunu tutamıcan olan sana olcak erkekler zevk alcak diye sağlığınızdan olmayın kızım
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncesinden anal temizlik konusunu bir araştır ve yap. mümkünse öncesinden butt plug kullan ki alışmanı kolaylaştırsın.
00 Yorumlahazırlıkları tam yapar ve alıştırma yaparsan az acı zevke dönüşür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kızla anal yaptım bilmiyorum hepsi ağladı bence yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya o kadar mu acılı
Cevap sahibi+1 yılEvet kim ne derse desin 3cmlik kalınlığında deliğe 10 cm kalınlık giriyor
Soran+1 yılOf düşüncesi bile korkuttu şu an 😂
Cevap sahibi+1 yılBence deneme evleneceğim kızla yapmam ama tek gecelik kızla yaparım ben çünkü benim için önemsizdir o
Soran+1 yılİşte erkekler busunuz.
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldeneyimim yok ama lağman denen şeyi yapman lazım diye biliyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunu senden önce partnerin düşünmeli acı olmuyor demek yanlış olur ama iyi bir başlangıç ve kesinlikle soft giriş
00 Yorumla
+1 yılbenim öyle deneyimim olmadı onun için bilemiyorum zevk alır mısınız yoksa acıtır mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana bi arkadaşım iğrenç bi arkadaşım çok güzrl demişti. Başlarda bende iğreniceğimi sanmıştım ama keşke ölene kadar yapılsa.. iyi bi temizlenmen gerekir sadece yeterli
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten seven kız var mı yaaa?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılTelefonun acil aramaya acık olsun ambulans vs
40 Yorumla Yeminle midem bulandı kusacak gibi oldum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw canınız da mı yanmiyor
31 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak diye soruyorum işte önden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZevki alan erkek ama sen bilirsin 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden acıyı çeken biz zevk alan sizsiniz
- +1 yıl
😂 orasini bilemem
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. ne yaptınız. denedinizmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. ilk analda bayanlar zorlanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğreniyorum valla bu soruları görunce
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerede bu anal seks istekli kizlar
00 Yorumla
+1 yıl3 gün poponun üstüne oturamıyorsun
00 YorumlaKayginlastirici al mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok acır yaa yapma bence
42 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle denemek istiyoruz tadını merak ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Lavman şart ve sekstede bol kayganlaştırıcı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilinçli olmak çok önemli
00 Yorumla yüzüne sıçma yeter
10 YorumlaJel al
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIgrenc.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılÇok özel bir konu
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapma
00 Yorumla
+1 yılYapma ufaklık
10 Yorumladenemede yarar vardir cahil kalmiyasin diye
00 YorumlaAğlamasan iyi
10 Yorumlazevkli değil
10 Yorumla
+1 yılGereksiz birşey
00 Yorumla
Devamını Gör(41)