arkadaşlar cidiyim yani beyinleri başka bişeş neden düşünmüyor normal mi bu durum aklım almıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNormal tabi ki bizim yaratilisimiz bunun için. Erken var olduğundan beri seks için yaşar. İlkel toplumlarda erkek kadınını etkilemek için avlanır kadini için savaşır kadini için yuvasını kurar. Modern toplum içinde olsakda yaratılışı değişmez insanın. Kadın da erkeğinin onu istemesi için çabalar. Erkegi onu beğensin ve eşi olsun ki onu koruyabilsin zor yaşaması için uygun ortam oluştursun. Günümüze bakacak olursak kadınlar neden zengin erkek ister işte bu yüzden rahat güvenlikli yaşamak için. Erkekler de kadını elde etmek için para kazanır güzel giyinir vücut yapar falan. Kadın erkeğin gücüne muhtaçtır erkek de kadına muhtaçtır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKişiden kişiye değişir, benre bu söylediğin kısma giriyorum, benim fikrim hayatta tek gerçek ve güzel olan şey bu, dertli misin seks yap, canın mı sıkkın seks yap, insanın kafası dağılıyor,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılsapıklar çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılya kimle konuşsam konuyu oraya çekiyor bıktım
+1 yılBu biraz libido meselesi ve doyumla ilgili erkeğini doyurursan o 7 24 cinsellik yerine seni düşünmeye başlar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılBence konu böyle değil ya tamamen insanlarla alakalı bir durum. Beyniyle düşünenler ve diğerleri
02 Yorumla
Soran+1 yılbeyniyle düşünen erkem görmedim
- +1 yıl
Sen denk gelmemişsin 😇
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHormonlardan dolayı ve istemzix çalışan bi organ kalp gibi düşün
08 Yorumla
Soran+1 yılyönetemiyormusun ne saçma irade yokmi
- +1 yıl
Sana istemsizce çalışan bir orhan diyorum kalp gibi bana gelmiş yönetemşyormusun diyo kalbini yönetmeyi denermisin
Soran+1 yılikisi bir değel ozaman aldatmayıda normal sayalım işte anlık ğelşiti yönetemedim tacizleri tecavüzleride normal mi sayıyorsun ğerçekteh şaka gibisin
- +1 yıl
Orada ki mevzu iradeye giriyor aynı şey degil ki bazıları kontrol edebiliyor bazıları edwmiyoer aldstma mevzusu karışık
Soran+1 yılsen belli aldatırsın
- +1 yıl
:) nerden anladın xhsgagah
Soran+1 yılanlarım mjmömöm
- +1 yıl
Helal valla 😂 ne diyim
+1 yılKadınlar neden 24 saat dırdır ettikleri halde hiç çeneleri yorulmazla ayni durum. .
01 Yorumla
Soran+1 yılama ikisi farklı konu keşke sizce sadece konuşsanızda bunu konuşmasanıs
Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Yanılıyorsun tüm gün onu düşünmüyoruz kızların önyargısı
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya hep onu düşünüyosunuz başka bişe yok
Soran+1 yılhayret farklı bir şey düşünen erkek
Soran+1 yılbenim karşımamı hep abaza çıkıyor ozaman
Soran+1 yılee nerden bulcaz farklı düşünen erkeği artık seks konuşmalarından bıktım çünkü
+1 yılBu soruyu kendime çok sordum sorarken bi de ne fark ettim o an bile mastürbasyon yapıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uyumayiz yemeyiz icmeyiz gündelik ugraslarimiz yoktur tek derdimiz kadınlardır sekstir bizi cozmussun
05 Yorumla
Soran+1 yılişte neden tek o başka bişeş yok ben zeki erkeklerdenhoşlanıom ama yokkk
Soran+1 yılzor kimseye aşık olamıyorum çünkü işin sonu ya yatak. ya da başka bişey boş zaman en iyisi evde oturmak
Soran+1 yılayn valla
- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılTek derdim alttan ders kalmasın para ve araba
00 Yorumla Benim derdim bana yeter ne seksi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKuduruk kedi oldukları için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle bir şey yok en azından benim için
06 Yorumla
Soran+1 yılhayret farklı düşünen erkek
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibi 7/24 bunu düşünmek fiziksel olarak pek mümkün değil zaten
Soran+1 yılöylelarine denk ğeldim bence arkadaş çevrendere vardın bu tipler
Cevap sahibi+1 yılAslında kadınlar da düşünüyor ama erkekler biraz daha fazla dile getirildiği için
Soran+1 yıltamam ama biz ne arkadaş ortamında konuşuruz nede erkeklenle çat diye süreklide asla düşünmeyez sizde öylezdeğil direk bir yerlerinizi atıyorsunuz utanmada yok
Cevap sahibi+1 yılHiii o evett durup duruken nude atmak biraz saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılVarda sen denk gelmemissin
00 YorumlaYoo az önce düşünmemiştim
00 Yorumla
+1 yılDoymuyoruz verseniz de kurtulsak bu kıtlıktan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Öyleler
00 YorumlaHahah normal
00 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu da öyle
00 Yorumla
+1 yılBen para düşünüyom
00 Yorumla