Cinsel Yaşam Erkeklerin 7/24 aklı cinsellikte mi olur? Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Erkeklerin 7/24 aklı cinsellikte mi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu doğaya aykırı mümkün değil 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet çoğu erkeğin aklı orada olur. gerçekten seven ise aşkı düşünür 0 0 Yorumla
barisaydinn Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Hayır sadece boş zamanlarımjzda. Bi erkek ne kadar çok boşsa o kadad çok cinsellil düşünür. Mesela şu an boşum 🤣🤣 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında kadınların erkeklerden daha çok. Lakin biz yönetmesini biliyoruz. 1 2 Yorumla Guesstt +1 yıl daha kolay baskılıyorsunuz... Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Öyle de denebilir. Yorumla
Ziroolmez Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 71% +1 yıl Cinsiyet belirmeden yüzde otuz kadar insan cinselliği öncelik edinmiştir. 1 1 Yorumla emured +1 yıl cinsiyet ayrımı yapmadn cevap vermenize sevindim Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Hayır zannettiğiniz gibi sürekli seks ya da cinsellik düşünmüyoruz, en azından kendim için konuşayım 0 0 Yorumla
Ekatinnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Açsa veya uzun zamandır yaşamamışsa öyle olur 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Bizim önemli işlerimiz var size mi kafa yorucaz 7/24. 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Gwnellemek doğru değil bence ama ciddi orands bir kısım öyle bence. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Beyne zarar verici bir durum bu fizyolojik değil. 0 0 Yorumla
KralSamet23 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Evet sürekli kızların genital bölgelerini düşünürler 0 0 Yorumla
arslannn355 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Erkeğine ve kadınına göre değişir , erkek abaza iseniz evet 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Tabi ki hayır. Erkekten erkeğe göre değişen durumdur bu. 0 0 Yorumla
burakcharles Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Libidosal coşmalar bizde fazlaca 🥵Ülkemizin bayanlarına 1 yıl hatırlatma unutur zaten 😅 0 0 Yorumla
spordelisi0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Hayır erkeklerin değil kadınlarında değil azginlsrin akli cinsellikte olur 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Basit erkeklerin öyle ama kaliteli insanlar da var ama nadir. 0 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Yok öyle bişi Yorumla
SonSamuraii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır ama erkekler cinselliği sever istemiyorsan konuşacak başka konular bulmalısın. 0 0 Yorumla
bhdr4118 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik sadece erkekler için mi? Kadınlar bizden daha çok düşünüyor ama bizler daha çok dillendiriyor olabiliriz 0 0 Yorumla
burakorkii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Benim öyle ya libido sürekli tavan ve doyumsuzum dkdk 0 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. He canım başka işimiz gücümüz yok tek düşündüğümüz şey uçkurumuz tövbe tövbe 0 0 Yorumla
Fuerte Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hayır tabiki. Başka işimiz gücümüz var, hep aklımız orada mı olacak 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Uyurken bile dusunuyorlar yani 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır canim uyurken yemek yerken düşünmeyiz pek 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim öyle doyumsuz um ondsn 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genelleme yapmak doğru olmaz ama bir çoğunun öyle. 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. abaza ise hep aklında olur 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. yoo kedi severken kediyi düşünüyoruz :D 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arada yemek uyku vs çok 15.16 saat diyelim 😇 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. benimki evet canim seks 😃 0 0 Yorumla
kırmızınoktaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Cinsel açlık çekenler evet 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Günün çoğunluğu öyle birde tetiklenirse 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ne yazikki çoğu öyle abazaliktan 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evetn 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Evet öyleler 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. öyle genel 0 0 Yorumla
YineMi07 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Yooo 0 1 Yorumla YineMi07 +1 yıl Aklım sürekli cinsellikte değil ama sürekli hazırım Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. İmkansız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bu doğaya aykırı mümkün değil
Evet çoğu erkeğin aklı orada olur. gerçekten seven ise aşkı düşünür
Hayır sadece boş zamanlarımjzda. Bi erkek ne kadar çok boşsa o kadad çok cinsellil düşünür. Mesela şu an boşum 🤣🤣
Aslında kadınların erkeklerden daha çok. Lakin biz yönetmesini biliyoruz.
daha kolay baskılıyorsunuz...
Öyle de denebilir.
Cinsiyet belirmeden yüzde otuz kadar insan cinselliği öncelik edinmiştir.
cinsiyet ayrımı yapmadn cevap vermenize sevindim
Hayır zannettiğiniz gibi sürekli seks ya da cinsellik düşünmüyoruz, en azından kendim için konuşayım
Açsa veya uzun zamandır yaşamamışsa öyle olur
Bizim önemli işlerimiz var size mi kafa yorucaz 7/24.
Gwnellemek doğru değil bence ama ciddi orands bir kısım öyle bence.
Beyne zarar verici bir durum bu fizyolojik değil.
Evet sürekli kızların genital bölgelerini düşünürler
Erkeğine ve kadınına göre değişir , erkek abaza iseniz evet
Tabi ki hayır. Erkekten erkeğe göre değişen durumdur bu.
Libidosal coşmalar bizde fazlaca 🥵
Ülkemizin bayanlarına 1 yıl hatırlatma unutur zaten 😅
Hayır erkeklerin değil kadınlarında değil azginlsrin akli cinsellikte olur
Basit erkeklerin öyle ama kaliteli insanlar da var ama nadir.
Yok öyle bişi
Hayır ama erkekler cinselliği sever istemiyorsan konuşacak başka konular bulmalısın.
Cinsellik sadece erkekler için mi? Kadınlar bizden daha çok düşünüyor ama bizler daha çok dillendiriyor olabiliriz
Benim öyle ya libido sürekli tavan ve doyumsuzum dkdk
He canım başka işimiz gücümüz yok tek düşündüğümüz şey uçkurumuz tövbe tövbe
Hayır tabiki. Başka işimiz gücümüz var, hep aklımız orada mı olacak
Uyurken bile dusunuyorlar yani
Hayır canim uyurken yemek yerken düşünmeyiz pek
Yok bea nabtun çeşme mi bu
bazı zamanlar var ki hep orada
Benim öyle doyumsuz um ondsn
Genelleme yapmak doğru olmaz ama bir çoğunun öyle.
abaza ise hep aklında olur
yoo kedi severken kediyi düşünüyoruz :D
Arada yemek uyku vs çok 15.16 saat diyelim 😇
benimki evet canim seks 😃
Cinsel açlık çekenler evet
Günün çoğunluğu öyle birde tetiklenirse
Ne yazikki çoğu öyle abazaliktan
Evetn
evet
Evet
7 24
Hayır