Bir ilişkim vardı ancak sürekli cinsellikten bahsettiği için bitirme kararı aldım çünkü beni sevmediğini düşündüm ama şimdi bana geri dön benim ol diye yalvarıyor gerçekten seviyor mudur yoksa istediği şey cinsellik mi? Ayrıca cinsellik konuşmak istemesi normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl22 yıllık eşim 27 yıllık sevgilimle ben de ilk başta dediğiniz gibiydim. Ne zaman uygun olsak eve götürüp sevişmek isterdim. Deli gibi de seviyordum ve hala da seviyorum. Cinsellik istemekle sevmemenin ne alakası var. İnsan sevdiği ile sevişmek ister hem de deli gibi.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada onu hala ilk günkü kadar istiyorum. Gündüz mesai saatinde fırsat bulunca yine eve kaçırıyorum :)
Soran+1 yılYani aslında erkek arkadaşım da beni seviyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun ne?
Soran+1 yılSorun ben pek cinselliği sevmiyorum o da çok istiyor ve uyuşmuyoruz
- +1 yıl
Abi ilişkinizi böyle taze tutmak için napıyosunuz ya? Maşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni anlıyorum haklısın doğru ama insan sevdiğini arzular ve o an nedense kendini çekemiyorsun fakat her defasında, her yerde, hergun cinsellik düşünür seni sıkarsa olmaz. O zaman bu sevgi değil cinsel sevgi olur. Sen tavrını koy baştan herseyi söyle. Evet kadınlar öpülmekten hoşlanır ama olay cinselliğe gitsin istemez...
Sen tavrını koy durumu anlat dostum.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliniz, sizi sevip, okşayıp güzel sözler söylemiyorsa , romantik bir akşam yemeğine götürmüyorsa, kısacası size kendinizi özel hissettirmiyorsa, sadece s*x yapmak istiyorsa, sadece fantezi dünyasını size anlatıyorsa haklısınız, o ilişkiden uzak durunuz. Ama size kendinizi özel hissettirip , yanında da cinsellik varsa ideal ilişki
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani zaten ilişkinin normal akışında cinsellik de bir süre sonra konuşulur ya da yaşanır ama normal konulardan bahsetmeyip sadece cinselliğe fokuslanıyorsa sorun var demektir zaten.. O ilişki sadece cinsellik temelli olur.. Keyifli günler..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hep değil bir günün 23 saati ister sjjsjs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşünür insan sevdiğini her zaman arzular ve ister ama sadece buysa hayır, diğer şeylerle birlikte cinsellikte olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHem evet hem hayır
Genelde sevmek sadece cinselikte değil başka şeyleri yaşanma yaşanmalisiniz.
De
Eğer senle cinselik konusunda ve yaşamaya senle ederken seni kayb etmeye korkuyor o yüzden onnla seni sevişme ister
Bi laf vardı, kadını mütlü etmek istiyorsan onu güldür ve bol bol seviştir senle
Onun yerinde olsaydım her 3 haftada 1 senle sevişirdim ki seni mutlu bide bana tutkunu ve sevgini bana aşık ve başkasiyle sevişmeyecegini emin oluyorum00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstekler yüksek ise konuşur ama buna sen engel olabilirsin tepkini sınırını koyarsan kim nerede duracağını bilir
16 Yorumla
Soran+1 yılYa ben istemiyorum diye bu konuyu başka kızlar ile konuşursa
- +1 yıl
Ooo ozaman bu muhabbet uzar eğer seni gerçekten seven isteyen bunu zaten yapmaz sen bu düşünceye düşüyorsan bi güvensizlik var demektir libido bu asla doymaz hep ister sürekli ister ama onu zaptetmek senin elinde
Soran+1 yılBen ondan ayrıldım başka kızlar ile konuşmuş (cinsellik olarak) utanmadan bir de diyor geri dön diye
- +1 yıl
Bence sen bunu unut gitsin yani cinsel açlık çok kötü birsey sadık kalamassan tabiki her insan aynı olmuyor nefs önemli buna sahip çıkmak daha önemli bugün sana bunu yapan yarin kime neler yapmaz
Soran+1 yılEe yani doğrusu uzak olmak
- +1 yıl
Aynen öyle yapmak böyle. insanlarla vaktini öldürme gerek yok consellik dediğin yaşanılır ama her saniyede insanı uzaklaştırır
Senin kişiliğine, ruhuna, düşünce yapına ve duruşuna önem veren kişi seviyordur. Cinsellik hiçbir zaman sevgi değildir, olamaz.
10 Yorumla
+1 yılSeni arzuladığı ve sevdiği için cinsellik ister lakin sürekli dilinden düşürmezse de bu insanı sıkar. Başka konun mu yok hacım. Belki ben senin o seksi zekana hayran kalıp verecem ne biliyorsun. Erkekler bunu anlamıyor işte.
00 Yorumla
+1 yılSeven insan sürekli bu saçmalığı düşünmez bırak dönme geri şu cinsellikten doymayan adama
10 Yorumla
+1 yılSeven erkek cinselliği sevdiği kadınla düşünmez. Birinci planında cinsellik yoktur.
10 YorumlaBana göre çok iyi duran bir ilişkide
O ilişkinin içinde olan biri cinselliğe 10 üzerinden 8 vermişti
Demek değişebilen bir şey puanı ama onlar için 8 miş01 Yorumla
+1 yılElbette düşünür, bunda anormal bir şey yok ki? Her dakka başı cinsellik konuşuyorsa orada sıkıntı var zaten tabi.. Ama eğer normal ve arada konuşuyorsa bir sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSürekli sürekli cinsellik konusuyorsanız ve neredeyse başka konularda bi iletişiminiz yoksa amacı odur zaten. Ben de ayrılırdım
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık ama başka kızlar varken hala benim peşimde kafam çok karışık gerçekten seviyor mu yoksa amaç başka bir şey mi bilemiyorum
- +1 yıl
Amaç başka emin ol. Gerçekten sevse hal hatır sorar sohbet eder normal sekilde
Soran+1 yılHal hatır soruyor ama ondan sonra konu cinselliğe geliyor
- +1 yıl
Amaç farklı demek kii
Soran+1 yılPeki neden ille de beni istiyor yani yakışıklı da başkasını istese hemen bulur
- +1 yıl
Diğerlerine de sana olduğu gibi olmadığını nereden biliyorsun
Soran+1 yılTabi bilemem ama günlerce peşinden koşacak değil illa öyle bir şey varsa yedekleri vardır benimle mi ugrasacak
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Sürekli ön planda olmaz. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Arzulayabilirsin ama sürekli sürekli belirtmrz ya da hissettirmezsin.
00 YorumlaCinsellik konuşmak istemesi normal değil. Çünkü kızlarla sevgili olan erkekler genelde gey oldukları için bir kız ile takılırken cinsellikten tamamen uzak olurlar hiç bahsetmezler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYeni moda da bu seni sevip baskasiyla mi yasasin baban anneni sevmiyormu ozaman senin soylemine gore
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılır ayrılmaz başka kızlar ile cinsellik konuşan kendisi ama
+1 yılDüşünmesi normal de, sürekli sana yansıtması çok kötü, ayrılmak ile iyi yapmışsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik konuşmak ne yahu bence isabetli bir karar vermişsin ciddi bir erkek asla cinsellik konuşmaz cinseliği Yaşar uzak dur ondan ve boş boş konuşandan
00 YorumlaEtkilendiği sevdiği bir kişi varsa ara ara bahsi i açar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTek derdi cinsellik. Seven adam içinde cinsel isteği olsa bile hemen belli etmez veya israr etmez. Evlilik niyeti oldugunu hissettirrir hemen söz vs evlenme yoluna girmeye çalışır
00 YorumlaGenelde konuşulur ilişkiler bir aşamadaysa cinsellik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cinsellik ile sevmek apayrı şeyler. Sevende sevmeyende cinsellik düşünür. Anlayın şunu artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ettiği ilgi duyduğu konu cinsellik belki ilk senle yaşamak istiyor o duyguyu veya sapık orasını bilemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki normal, böyle bir saçmalık olur mu. Adam sevgilin kimi arzulasın komşuyumu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik hormonal ve içgüdüsel olduğundan kişinin elinde değil genel olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik konusmak istemesi normal ama her dakka konusuyorsa anormal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüşünenide var ama düşünmiyenide. aslında seven erkeğin kişiliği ile akalaı bi durum bu.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik istemesi normal ama bu konuyuda çözmen çok kolay aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte istemediğimi söylesem başka kızlar ile konuşur mu onu düşünüyorum
- +1 yıl
Konuşur tabi, ama bu sorunu kökünden çözmenin çok kolay yolu var dilersen detaylı konuşalım bu konuyu
Evet düşünür. Düşünmezse anormaldır.
00 Yorumla
+1 yılSürekli cinsellıkten bahsetse bende ayar olurum
00 Yorumla
+1 yılDüşünür ne alaka evlenince eşinle yapmayacak mısın
00 Yorumla
+1 yılKqc yasindasjn abim sen
00 Yorumla
+1 yılHala ona inanmak istediğin sorundan belli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılDaha normal bi şey yok.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum cidden Karisik mevzular
00 YorumlaYeri geldiğinde, fazlası abazalığa kaçar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer an da cinsellik konusulmaz. B*kunu cıkarmayın
10 Yorumla
+1 yılErkek her zaman cinsellik düşünür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli olması normal bir durum degil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmazsa yürümez o ilişki
00 Yorumla Olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaDüşünür.
00 YorumlaDüşünür
00 Yorumla
+1 yılDüşünür
00 Yorumla
+1 yılHayir dusunmez
00 Yorumla
+1 yılŞart değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünmez
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünr knka :D
00 Yorumla
+1 yılEvetttt🤣🤣🤣
00 Yorumlaseks çıkmaz aklımdan
00 YorumlaBilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi