Sadece seninle konuştuğunu anlayamassın ki o konuları normal konuşması ise seni o konu hakkında fazla sıkmamak amacında konuyu değiştirir ama sonunu hep o konuya bağlar
İşte bak sadece senle konuşması imkansız %75 olasıklık başkasıylada konuşuyordur mutlaks başka bi kıza yazdığında cevap gelirse bisüre normal konuşma ilerleyen zamanlarda ise o konuyu açmaya calışır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır alakası yok
Neden yok
sürekli konular cinselliğe geliyorsa ruhun için değil bedenin içindir
Aynı şeyleri tekrar tekrar konuşuyorsa seni sadece bendeni için seviyordur
Pki sadece benimle konusuyor ve normalde konuşuyorsa seviyor mu
Sadece seninle konuştuğunu anlayamassın ki o konuları normal konuşması ise seni o konu hakkında fazla sıkmamak amacında konuyu değiştirir ama sonunu hep o konuya bağlar
Bir ara hesabi bendeyken benle konuşuyordu sadece Şu an ayrıldık hala yaziyo ama. bilmiyorum konuşuyormu konuşmuyormu
İşte bak sadece senle konuşması imkansız %75 olasıklık başkasıylada konuşuyordur mutlaks başka bi kıza yazdığında cevap gelirse bisüre normal konuşma ilerleyen zamanlarda ise o konuyu açmaya calışır
Ya konusuyo aslinda banada soyledi ama bende konusyorum ama yine ikimiz beraber daha cok konusuyoruz geceleri felan sürekli benimle
İstğimi kabul edermisin daha rahat oluruz uygun olursa senin için
Tamam
Konuyu cinselliğe bağlamaya çalışır sürekli
Ama normal konustugu zamanlarda var kafam cok karisik seviyor mu sevmiyormy
Konu mikmeye fikse olur
Erkekleri kullanıyorum ben
Nasil oluyormus
Kesinliği yok
Niye ki sevendemi konuşur
Belki. Karışık orası demek istediğim bu
Anladim
Evet
Yok daha neler
Ne oldu
Sürekli konuşamaz ya :)
Surekli degil zaten arada diyorum
O kadar kaldırıyosa helal olsun:)
Oyle yani ama sevip sevmediğinden emin degilim kestiremiyorum
Yazsana bi
Evet amacı o çünkü
Pki ya hem normal hem cinsellik konusuyorsa surekli benimle konusuyor ise seviyormudur🙄
Tamam
Arada konuşur hep değil
Evettt