Cinsel Yaşam Erkekler, Hamile bir kadınla cinsellik yaşar mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yani bu size çekici gelirmi Güncellemeler+1 yıl ıyy kötü iğrenç yazanlar ne yaşıyor? Sizin annenizde bu durumu yaşadı iğrenç olan ne anlamadım düzgünce soru sordum Erkekler, Hamile bir kadınla cinsellik yaşar mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Aramızda çekim, ilgi, arzu varsa yaşanabilir. 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Merhaba, gebelik özellikli bir durumdur, vücudundaki değişimler aşırı çekici gelir bana, kesinlikle yaşarım ilişki 0 0 Yorumla
lonelysmufer Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tabi ki yaşarım. Hamileliğin zarar vermeyecek şiddette tabi ki. Ayrıca hamile kadın daha çok istekli olur 0 0 Yorumla
Zortlayan_Ketçap Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu erkeklere neden çekici geliyor bilimsel açıklaması var mı? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Zortlayan_Ketçap +1 yıl Muhtemelen hamile kadının salgıladığı hormonlar ile alakalı. Bu da erkeği tahrik ediyor. Yorumla Soran +1 yıl Evet daha kadınsı geliyor olabilir Yorumla Zortlayan_Ketçap +1 yıl Ama zararı var mı bu konuda bilgim yok Yorumla Soran +1 yıl Belirli aya kadar yok Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bana çekici geliyor, x sosyal medyasında öyle yerleri takip ediyorum 1 0 Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Hamile kadin normal kadindan daha cok zevk verir 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok daha arzulu oluyor kadınlar hamileyken. Tercih sebebidir 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. yaşarsın tabii evliyken yapmıcan mı karın hamile diye 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok merak ediyorum bu hissi.. bence güzel bir deneyim olurdu. 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Erkekler esi hamile iken yaşadıklarını unutamazlar ayrı bir yeri vardır 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Neden yaşanmasın ki hormonları daha da artıyor o dönemde kadınların 0 0 Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet yaşarım. Kadin kendine baktığı ve temiz olduğu sürece hep çekici geliyor bana 0 4 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Ama tabi her pozisyonda olmaz galiba Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Kucakta olmaz mesela yani tehlikeli olur gibi. doggy pozisyonda olur. misyoner olur mu bilmiyorum Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Kaç aylık hamilelik ama Yorumla
_38BURAK38_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Neden olmasın versin yeterki acımadan sertçe eze eze yaparım onun her yerini her yerde 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çocuk benimse olur xjahahhs 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşadım evet değişikdi👍 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Olabilir önemli olan gen uyumu 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Çekici gelen varbelli evreye kadar da yapilir 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hamilelik çekici gelmez ki ama seks yaşanır 0 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kocan birlikte olmuyo mu seninle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kocam yok Yorumla hasanhceylan +1 yıl Ee hamile sorusu durduk yere gelmez herhalde Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla hasanhceylan +1 yıl Kocan nerde sen hamilesin yükseldin sanırım Yorumla Soran +1 yıl Kocam yok diyorum knk anlamadınmı Yorumla hasanhceylan +1 yıl Gel konuşalım o zaman Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Aramızda çekim, ilgi, arzu varsa yaşanabilir.
Merhaba, gebelik özellikli bir durumdur, vücudundaki değişimler aşırı çekici gelir bana, kesinlikle yaşarım ilişki
Tabi ki yaşarım. Hamileliğin zarar vermeyecek şiddette tabi ki. Ayrıca hamile kadın daha çok istekli olur
Bu erkeklere neden çekici geliyor bilimsel açıklaması var mı?
Bilmem
Muhtemelen hamile kadının salgıladığı hormonlar ile alakalı. Bu da erkeği tahrik ediyor.
Evet daha kadınsı geliyor olabilir
Ama zararı var mı bu konuda bilgim yok
Belirli aya kadar yok
Bana çekici geliyor, x sosyal medyasında öyle yerleri takip ediyorum
Hamile kadin normal kadindan daha cok zevk verir
Çok daha arzulu oluyor kadınlar hamileyken. Tercih sebebidir
yaşarsın tabii evliyken yapmıcan mı karın hamile diye
çok merak ediyorum bu hissi.. bence güzel bir deneyim olurdu.
Erkekler esi hamile iken yaşadıklarını unutamazlar ayrı bir yeri vardır
Neden yaşanmasın ki hormonları daha da artıyor o dönemde kadınların
O duruma kilidini bağlımtemizlik dikkatsizlik önemli
Hormonları tavan oluyor ateşli olurdu isterdim
Evet yaşarım. Kadin kendine baktığı ve temiz olduğu sürece hep çekici geliyor bana
Ama tabi her pozisyonda olmaz galiba
Neden
Kucakta olmaz mesela yani tehlikeli olur gibi. doggy pozisyonda olur. misyoner olur mu bilmiyorum
Kaç aylık hamilelik ama
Neden olmasın versin yeterki acımadan sertçe eze eze yaparım onun her yerini her yerde
Çocuk benimse olur xjahahhs
Yaşadım evet değişikdi👍
Olabilir önemli olan gen uyumu
Çekici gelen varbelli evreye kadar da yapilir
Yaşadım farklı
Hamilelik çekici gelmez ki ama seks yaşanır
Kocan birlikte olmuyo mu seninle
Kocam yok
Ee hamile sorusu durduk yere gelmez herhalde
Anlamadım
Kocan nerde sen hamilesin yükseldin sanırım
Kocam yok diyorum knk anlamadınmı
Gel konuşalım o zaman
Evet yaşamak isterdim bana çekici gelirdi.
Benim fantazilerimden biri de o.
Hiç tecrübe etmediğim için bilmiyorum
Kim olduğuna bağlı normal şartlarda olur
Hamile bir kadınla cinsellik derken eşi olarak mi
Çok geleceğini sanmam
Denemedim hiç
Evet