Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. etsinler şahsen beylere özellikle söylüyorum, kadınların hormanları hamileleikte tavan yapabiliyor ve emin olun sırf kocası yanaşmıyor diye o dönemde kocasını aldatabiliyor
135 Yorumla
Soran+1 yılYook canim karninda cocugu varken ne aldatmasi
Soran+1 yıl😕😕😕
Soran+1 yılYa ne kadar ince dusunceli ama cocugu dusunuyo ne guzel kadininda aldatmasi mi laizm
Soran+1 yılPeki o kadin napmis senle mi aldatti kocasini hamileyken
Soran+1 yılBoyle bir rezillige sen niye alet oldun ki senin esinde sana bu yaps ne hissederdin kimse empati yapmiyo ya
Soran+1 yılHormonlar bahane olsaydii😂😂bende bekarim ama gordugun gibi evli adamin yeirne koydum kendimi empati yaptim sonra o kadinla daha seks yaptin mi hamileliginden sonra
Soran+1 yılHalada gorusuyosunuz yani
Soran+1 yılSimdi kadin adamla bisey olmamis gibi devam ediyo yani
Soran+1 yılNe rezil ne asagilik kadinmis ya adama kocasina yazik 😕
Soran+1 yılYa niye evlenmiski kocasini sevmiyo mu arzulamiyo mu cinsel anlamda kadinin ruhu fahise olmus olaya gel krakter yoksunuymus insan karninda bebegi varkende mi aldatir arkadas o kadar mi gozun dondu
- +1 yıl
en doğru söz ruhu fahişe, çünkü ne kocasından ayrılmak istiyor ne de başka erkeklerle yatmaktan, kavgamızda o yüzdendi zaten kocasının arkadaşıyla işyerinde baş başa gördüm ikisini, kocanın arkadaşının dükkanında ne işin var normal mi? dedim, gayet normal senin için fesat dedi
Soran+1 yılKocasi ne is yapiyodu bu kadin bu kadar basi bos kalmis
Soran+1 yılO kadin bunkarin hesabini nasil verecek ya kocasindan nasil helallik isteyecek hangi yuzle cocugunun yuzune bakacak pislik kadin ya tiksindim yemin ederim
Soran+1 yılUmarim ilerde esim beni aldatmaz ben dayanamam sanki ya
Soran+1 yılAldatirsin sen inan bana baslarda cok sadik olsanda zamanla aldatmaya meyillisin sende😕bana aldatmaya asiri kotu bakan bir erkek lazim
Soran+1 yılNeyse gonlune gore biri ciksr ins😊
Soran+1 yıl(Ruhu bile duymadi.)😂😂
Soran+1 yılLafa gelince herkes anlarim diyoda gercekte anlayan bir elin parmaginu gecmiyo ne hikmetse
Soran+1 yılPekii✋
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel bir hamilelik geçirdik. çok istedim eşimi tatmin etmeyi ama kendi istemedi. rahat bıraktım.
1227 Yorumla
Soran+1 yılKendi niye istemediki
Cevap sahibi+1 yıl9 ay boyunca tatmin olmadı. şu an da 6 aylık bebeğimiz var. hala tatmin olmadı. nasıl yapıyor bunu bilmiyorum. 15 aydır ilişkiden uzağız. o dayanabiliyor.
Soran+1 yılCinsel istegi asiri az sanirim
Cevap sahibi+1 yılbana da öyle geliyor. hani hamileyken kendisini kötü hissetmesin diye hep güzel olduğunu söyledim iltifatlar ettim. ama ilişki başlatmak istediğimde olmadı. isteği az. zor.
Soran+1 yılHamilelikten oncede boyleyse eger sorun yok
Cevap sahibi+1 yılnası desem... hamilelikten önce ayda 2-3 defa cinsel ilişkimiz vardı. bebeğe karar verdiğimizde 2 günde 1 ilişkiye girdik ama hiçbiri onun orgazmıyla sonuçlanmadı. evlendiğimizden bu yana da 5-6 defa anca orgazm olmuştur. içime sinmiyo ama tatmin etmemi istemiyo.
Soran+1 yıl2 3 ayda bir mi😱asiri az degil mi ya ayrica orgazm olamiyosa kadin seks yapmak falan istemez o da hakli bence
Cevap sahibi+1 yılOlamıyor değil. Elimle tatmin etmemi bile istemiyor. Evet çok az :(
Soran+1 yılElinle niye istemiyo anlamadim ona oral seks yapsan dilinle falan kendinden gecirsen onu
Cevap sahibi+1 yılyani dokununca böyle kendini çekiyor. oral sadece 1 defa yaptım hoşuna gitti. ama kendinden geçmiyor. hemen girmemi istiyor ve boşalıp işi bitirmemi istiyor. çok ilginç dimi
Soran+1 yılcidden cok tuhaf
Cevap sahibi+1 yılki ben ön sevişmeyi uzun tutuyorum hassas davranıyorum ruhunu okşamak için :(
Soran+1 yılya biraz ozel olacak ama ayda 2-3 kere bı erkek olarak sana yetıyo mu yoksa mast falan mı yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılya yetmiyor malesef :( mast yapıyorum
Soran+1 yılaldatma falan karını asla mastla ıdare et demekkı böyle bı donemden gecıyo o da sende yanında ol destek ol cocugunuzu yetıstırırken ona
Cevap sahibi+1 yıl15 aydır mast yapıyorum. bu saatten sonra da aldatmam zaten. bazen ona rica ediyorum bana mast yapıyor ama genelde kendim.
Soran+1 yılevlendıgınızde bakıre mıydı o ya da sen bakır mıydın
Cevap sahibi+1 yılo bakireydi ama malesef ben bakir değildim :( ama çok da kirli geçmişim yoktu. herşeyi anlattım ona kabul etti. ilk gecede filan hiç zorlamadım zaten onu
Soran+1 yılanladım ıyı yapmışsın zorlamamakla onu
Cevap sahibi+1 yıldedim ne zaman hazırsan söyle o zaman yapalım. öyle yaptık. sen evli misin
Soran+1 yılyok değilim daha evlilik o bu işlere cok var benim ama anlayışlı olamnı cok takdır ettım esın sanslı bı bayanmış umarım mutlu olursunuz hep :)
Cevap sahibi+1 yılumarım. yani onu mutlu etmek için kendimden fedakarlık ederim. o yüzden çok nazik davranırım ona karşı. ama içimden bazen geçiriyorum. acaba utancını yenemeyip kendi başına mast yapıyo mudur diye
Soran+1 yılya kac yıllık evlısınız bılmıyorum ama utanma falan kalmamıştır sımdıye ya mast yaptıgınıda sanmam cunku ısteklı bırı degılmıs pek çoğu kız mast falan yapmaz ıstegı yoktur oyle
Cevap sahibi+1 yılhadi yaa. ben çoğu kız mast yapıyor diye düşünmüştüm
Soran+1 yılyok yahu cogu kız mastı sadece erkekler yapar kız yapamaz falan dıye bılıyo ve hiç denememıs o kadar cok kız varkı bı de turk kadınları genel anlamda bı ısteksız bence cınsellıge bununda etkısı vardır mast yapmamaya
Cevap sahibi+1 yılneden sence türk kadınlarındaki isteksizlik. herkes aynı yaratılıyor
Soran+1 yılya toplumda kadınları cok bastırıyolar basta cınsellık olmak uzere bıcok konuda maleseff ve bunun sorumlusu ınan yıne turk erkeklerı yanı bı nevı kendı geleceklerını yakıyolar turk erkeklerı
Cevap sahibi+1 yılevet türk erkekleri malesef böyle her yere saldırınca kadın da kendini korumaya almak istiyor. ve o işi hiç merak edip ilgilenmiyor olabilir. bu konuda haklısın.
Soran+1 yılaynn oyle böyle olmamak ıcınde kadının dogustan ıcınde cıddı bı ıstek olması lazım cınsellıge yoksa böyle ayda 2-3 yetıyo kadın ıstemıyo alısmamıs cunku
Cevap sahibi+1 yıleşimle konuştum. ben cinsel ilişki istediğimi söyledim. o da mahcup olduğunu söyledi bana karşı. üzme canını dedim ama tabi ben üzülüyom içten içe. ona karşı dik dursam da.
Soran+1 yılaşık olarak mı evlendınız
Cevap sahibi+1 yıltabi yaa. sevgiliyken de kıyafetle filan sevişirdik. artık detaya girdik ama burda okuyan yoktur inş :)
Soran+1 yılyoktur sımdı okuyan zaten gızlıyız ıkımızde o zaman ısteklıydı evlenince mı gıttı ıstegı
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle. o zaman mast yapıyor muydu bilmiyorum ama sonrasında bu hale geldik.
Soran+1 yılduzelır belkı ıstegı tekrr gelır
Cevap sahibi+1 yılyani evlendiğimizden beri istek yok. bakalım bekliyorum. acaba ilişki değil de el ile mi orgazm istiyo demiştim. şu anda onu da istemiyor. sabırla bekliyorum. yalnız ben gizli de olsa kimseye anlatmamıştım bunları. şu an çok ilginç geldi :)
Soran+1 yıl:D ya çalısıyomu ıste bılmıyorum ama belkı cok yoruludur ıs yerınde oyuzdendır
Cevap sahibi+1 yılçalışıyordu çocuk olana kadar. belki de ondandır. ben de akıl yürütmeye çalışıyorum. neyse şimdi çıkıcam ama aklıma sorular takıldıkça burdan sorsam olur mu?
Soran+1 yıltabi olur burdan yaz donerım ben gerı
Cevap sahibi+1 yıltamam sağol :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ler eig için;)
Soran+1 yılNe demek😊
Cevap sahibi+1 yılNasılsın iyi misin
Soran+1 yılIyiyim sen
Cevap sahibi+1 yılİyi ben de. Bebekle eşimi annesine gönderdim. Takılıyorum
Soran+1 yılNiye oyleisne mi kotu bisey yoktur ins
Cevap sahibi+1 yılBaya yoruldu çocukla uğraşmakla. Ben de çalıştığımdan ona çok yardmcı olamıyorm. Gidiyim mi dedi git dedim
Soran+1 yılAyni ilde misiniz annesiyle
Cevap sahibi+1 yılYok bir hafta gelmicekler. Farkli ildeyiz biz ist anneleri balıkesir
Soran+1 yılAnladim iyi yapmissinz😊
Cevap sahibi+1 yılSen napiyosun okul mu iş güç mü
Soran+1 yılOkuyorum ben matematik ogretmenligi İstanbul'da bir uni de
Cevap sahibi+1 yılAa kolay gelsin. Sevdiğim bölümdür ;)
Soran+1 yılTesekkur ederim😊 sen ne is yapiyosun
Cevap sahibi+1 yılMühendisim ben de bir özel yazılım şirketinde ;)
Soran+1 yılEsinde mi muhendis
Cevap sahibi+1 yılO öğretmen özelde
Soran+1 yılBebeginiz kiz mi erkek mi😀
Cevap sahibi+1 yılErkek anneye düşkün ;)
Soran+1 yılErkek mi istiyodunuz kiz mi😀
Cevap sahibi+1 yılKız isterdim ben aslında ama erkek olunca da iyi. Büyüyünce anlaşırız ;)
Soran+1 yılGunumuzde erkeklerde bir kiz cocugu sevgisi basladi garip
Cevap sahibi+1 yılÇok laf biliyo kızlar bir de babacı oluyorlar :) erkek bodoslama
Soran+1 yılDemi demi😅 2. yi dusunurseniz belki o kiz olur oda babaya duskun olur😀
Cevap sahibi+1 yılBen istiyom ilinciyi bakalım :) eşim biraz çekimser
Soran+1 yılCok yoruldugu icin mi
Cevap sahibi+1 yılEwt şu an buna anca yetişiyorum diyor. Birqz büyüsün bakalım da. Tekrar bir bebek sevesi gelir belki
Soran+1 yılHakli ya bir kadin olarak hayirlisi olsun hakkinizda ins😊
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin sizlere işiniz zor :)
Soran+1 yılBencede oyle gibi ama evlenince hemenncocuk yapmam herlde bikac sene beklerim ben evliligik tadini cikarmak icin fkaan
Cevap sahibi+1 yılDoğru düşünüyosun. Kesinlikle başbaşa birbirinize doyun ki sonra içinizde uhde kalmasın
Soran+1 yılBencede cunkunevlilige doymadan her anlamda tabi hemen cocuk flaann olursa tam zamaninda ve zevkine olmaz bence once birbirimize alisalim cocuk zamani gelince olur guzelde olur
Cevap sahibi+1 yılBunu ideali de 2-3 yıl arasıdır. 2 den önce olmasın. 3. seneyi de geçirmemeye çalışın ;)
Soran+1 yılBencede bende tam olarak 2 ya da 3 dusunuyodum bu sue zarfi iyi olur hemde doyulmaya baslanmis our artik
Cevap sahibi+1 yılAynen. Bol bol gezin. Cinselliği de doyasıya yaşayın. Sonra da evin neşesi gelsin :)
Soran+1 yılAyy demi yaa aynn😅😍
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle 😄 O değil de sen bu soruyu nerden buldun ;)
Soran+1 yılCok sacma demi alakam yok aslinda bu tarz bir soruyla😂 ya bir film izlemistim ordann aklima takildi bir sorayim bakayim siteye dedim sordum
Cevap sahibi+1 yılSaçma değil öyle deme ;) bu bir ihtiyaç ama erkeklerin çoğu anlamaz kadının halinden
Soran+1 yılBazi kadinlarda istemiyomus ama baksana
Cevap sahibi+1 yılÇok azı böyleymiş. Yni benimki gibi. Ben araştırdım bu konuyu. Genelde istekli olmakla birlikte erkek kendini kadına karşı koruyo. Kadın bunu yanlış anlayıp artık kendini beğenmediğini düşünüyor
Soran+1 yılBen dahada istekli olurdum sanirim
Cevap sahibi+1 yılNormalde istek seviyen nasıl
Soran+1 yılBakireyim ondan mi bilmiyorum ama istekliyim cogu turk kizina gore istekliyim ciddi ciddi
Cevap sahibi+1 yılBakire olmakla y da olmamakla alakası yok aslında. Akrep ya da boğa burcuyum deme :)
Soran+1 yılYok basagim ama cidden cok istekliyim niye bilmiyorum ama bekliyorum evliligi iste o zamana kadar yapamma
Cevap sahibi+1 yılYok sakın yapma zaten evlenmeden. Haftda kaç kez mast yapıosun mesela
Soran+1 yıl3 falan aslinda daha cokta yaparim ama yapmamaya calisiyorim
Cevap sahibi+1 yılGüzel bişey yaa bravo sana. Kocan şanslı olacak. Aslında her gece aklına geliodur ama iradeli olmak adına tutuyosun kendini
Soran+1 yılHer gece geliyo tabi dedimya basak burcum ama cidden cok istekliyim kendimi tutuyorum iste
Cevap sahibi+1 yılİyisin yaa. Kaç yaşımdam beri yapıyosun
Soran+1 yılGec basladim 17 Şu an 20 yim iste ama 17 deye kadar surekli ruyamda oluyodum garpti hep. istek vardi icimde yani
Cevap sahibi+1 yılRuyalanan kız nadirdir. Sen 17 yaşında içinde penis mi hissediodun
Soran+1 yılEvett ya ben bayagi ruyalandim falan bilmiyorum niye boyle istekliyim ama kendimi tutuyorum temiz kalmak icin esime dusun opusmeidm bile bunkadar istegime ragmen iradem kuvvetli
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun. Mast bu konuda güzel bişey yaa çekinmeden yap. Adet günlerinde daha azgın olmak diye bişey var mı sende
Soran+1 yılAdet gunelrinde asiri agrim oluyo istek dusunemiyorum ama adet oncesi olan bir hafta olum gibi istegim zaten cok o gunkerde 3 katina falan cikiyo asiri zor dayaniyorum ama yapiyorum dayaniyorum iste
Cevap sahibi+1 yıl1 günde 3defa yapmışlığın var mı
Soran+1 yılVar ama bir kez sadece yapmistim bir daha ayni gunde 3 kere yapmadim asla
Soran+1 yılHaftada 3 e indirmem. iyi bile yani
Cevap sahibi+1 yılEskiden her gün yapar mıydın
Soran+1 yılIlk mast a basladigim sene evet sonra baktim boyle olmaz azalttim sonn senedir de boyleym ama aklimda ki haftada 1 e falanndusurmek evlenince naparim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenince kocana bırak. Erkekler her zaman ister zaten ;)
Soran+1 yılIstemesede ben istettiririm kiyafet sozler tavir flaan😂
Cevap sahibi+1 yılKadın dediğin az işveli cilveli olacak zaten :)
Soran+1 yılDemi bencede ben odun gibi olmam zaten ya
Cevap sahibi+1 yılOdun gibi olma ki kocan akşam koşa koşa gelsin eve ;)
Soran+1 yılMesela gunduz o isteyken ona bazi mesajlar atsam ya da bazi fotolarimi cekip atsam eve kosa kosa gekse super olur ya😂
Cevap sahibi+1 yılEvet işi biliyosıun. Ben de yapıyodum 😉
Soran+1 yılNe yapiyosun
Cevap sahibi+1 yılMesajlar atardım fotolar isterdim. Akşam da eve gelince açlik filan hikaye. Direk yatağa götürürdüm :)
Soran+1 yılBunkar bittinmi simdi evlenince bikac ay sonra bitiyo mu heyecan ya
Cevap sahibi+1 yılYoo bitmez. Benimkinde cinsel isteksizlik var ondan böyle. Yoksa o heyecan hiç bitmez
Soran+1 yılUmarim ya ondan korkuyorum ben
Cevap sahibi+1 yılYok yok korkma. Neyse devam ederiz. Ben şimdi uyucam. Erken kalkmam lazım. Canlı evlilik için taktiklerim var anlatırım 😉😉
Soran+1 yılPeki iyi gecekeer😊
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler ☺️
Cevap sahibi+1 yılNaber ;)
Soran+1 yılIyi senden
Cevap sahibi+1 yılİyi benden de. Yorgunluk atıyorm
Soran+1 yılSimdi mi bitti is
Cevap sahibi+1 yılİş bitti eve anca geldim çayımı yaptım
Soran+1 yılOo afiyett olsun😀
Cevap sahibi+1 yılSağolasın gel beraber olsun :)
Soran+1 yılPek cay sevmem ben ya 😅 ama tesekkur ederim icmis kadar oldum😀
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun o zaman. Off yorulmuşum uzanmak iyi geldi vala
Soran+1 yılOzlemedin mi ya karini cocugunu ev sessizdir simdi😀
Cevap sahibi+1 yılDün ilk gecemdi yalnız. Çok garipti. Ama şu an alıştım sanki. Tek başıma kalmak biraz iyi geldi. Bacaklarımı uzatıp sadece kendimi düşünmek filan ;)
Soran+1 yılHadiya o da iyiymis😅
Cevap sahibi+1 yılGeldim hemen pijamalarımı çektim oooh mis. 2 3 güne iyice özlerim zaten onları. Şimdiden kafa dinliyim biraz
Soran+1 yılYemek isi falan yapabiliyomusun kendin evde
Cevap sahibi+1 yılAa mutfaktan anlarım bak ;)
Soran+1 yılHadiya uni hayatindan dolayi falanmi😀
Cevap sahibi+1 yılAynen :) iş başa düştü yaptık. Bulaşık yemek... bekar hayatı yaşamaya alışkınım
Soran+1 yılEn iyisi ya yoksa diger turlu cok zorlanirdin😀
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen sudan çıkmış balık gbi olurdum şimdi. Sen napıyon bakalım uzanıyon mu
Soran+1 yılAynn ya yorucuydu dersler falan yurda geldim kendimi yataga attim iste
Cevap sahibi+1 yılKaç kişisiniz odada
Soran+1 yıl4 ama 3 ksii kaliyoruz benim ustumdeki yatak bos
Cevap sahibi+1 yılİyi rahat ne güzel. Kolay mı yaa öyle ortamda mast yapmak :)
Soran+1 yılPek degil zaten olunca anca banyoda falann oluyo ya
Cevap sahibi+1 yılMeşhur Duş başlığı metodu mu
Soran+1 yılYok ya elimle yine dus basligi falan yapmiyorum be
Cevap sahibi+1 yılEtkileyici mi bulmuyosun
Soran+1 yılAynn cok etkilemiyo beni
Cevap sahibi+1 yılAyakta orgazm olmak zor değil mi yaa :)
Soran+1 yılYok bizim dus oyle degil kenarda oturulacak bir yer var oraya oturp yapiyorum yoksa ayakta zor yani😅😅
Cevap sahibi+1 yılHaa iyi bari duş inşa edilirken bu durumlar düşünülmüş :)
Soran+1 yılAhaha ondan mi dersin😀
Cevap sahibi+1 yılE kızlar yaşayacak. Cinsel istekleri olacak. Odada yapamazlar. Şuraya bir oturcak yer yapalım ;)
Soran+1 yılBizim yurt o kadar ince dusnmemistir ama neyse😅
Cevap sahibi+1 yılBenim kaldığım yurtta duşlarda perde vardı. bir kere duştayken perde pat diye düştü :)
Soran+1 yılHadiya😀😀
Cevap sahibi+1 yılİşin kötüsü mast yapıyodum :)
Soran+1 yılRezillik ya yemin ederim😀ee naptin o an
Cevap sahibi+1 yılNapabilirimki elimde penis. Saklayamazsın da büyümüş :) kaldırın lan perdeyi ne gülüyonuz diye bağırmıştım ordakilere :) rezillik
Soran+1 yılDevam mi ettim yani mast a o zman😅
Soran+1 yılEttin
Cevap sahibi+1 yılYaa boşalmama az kalmıştı. Devam ettim 😂
Soran+1 yılYok artik😂
Cevap sahibi+1 yılPerdeyi kaldrdılar 30 sn sonra boşalıyodum :) öyle gezilir mi mermi ağızdayken😂
Soran+1 yılAhaha ben orgazma bir sn bile kalmis olsa o rezillikten sonra daha da bir sure yapmazdim bisey😂
Cevap sahibi+1 yılErkek fıtratı daha hoyrat işte :)
Soran+1 yılBelli😂
Cevap sahibi+1 yılAma sonraları korktum. bir daha yapmadım duşta 😂
Soran+1 yılE yani dogal olarak😂 siz baska nerde yapiyodunuz yurtta
Cevap sahibi+1 yılWc de yapanlar oluyodu iğrenç. Ben yatağa sürtünürdüm sessiz sessiz :) alt ranzada perde sistemim vardı. Çekerdim tamamen onu. Gece 2 3 gbi faaliyet :)
Soran+1 yılSurtunerek nasil oluyodu erkekler ya
Cevap sahibi+1 yılBöyle yüzüstü yatıyoruz. Penisin başını yatağa sürttükçe keyfe geliyoruz. Klitorisle penis başı aynı şey Zaten
Soran+1 yılHadiya bilmiyodum ben sadece kizlar surtunur saniyodum
Cevap sahibi+1 yılYastığa sürtünme gibi sizdeki. Çok gaza gelip sürtünmeyi hızlı yapımca peniste yara olur :)
Soran+1 yılOldu mi sende hic😅
Cevap sahibi+1 yılTabi canım bana oldu ordan biliom :) evlendikten sonra hiç olmadı da. Ondan önce 4-5 kez harcadım kendimi :)
Soran+1 yılEvlendikten sonra mast yapar mi erkekler
Cevap sahibi+1 yılNormalde yapmazlar. İstediği zaman eşine yanaşır ama benimki istemediği için mast yapıyorum
Soran+1 yılCok mu yapiyosun mast bir evliye gore peki
Cevap sahibi+1 yılAdet döneminde evlilerden yapanlar var
Cevap sahibi+1 yılYaa çok garip ama isteğim çok fazla ve çok yapıyorm mast
Soran+1 yılBu kadar istege ragmen keske karin seni geri cevirmese ya cok ama cok zor olsa gerek
Cevap sahibi+1 yılKeşke sevse cinsel ilişkiyi. Baya doyururdum onu. Gecede 4kere filan yapardım
Soran+1 yılYaa bende sizin gibi olmak istemiyorum ilerdee napicam yaa😭😭
Soran+1 yılGerizekali bir erkek olmasin kocam yaa
Cevap sahibi+1 yılBak erkeğini istemeyen kadın normal. Ama karısını doyuramayan erkek, adam değildir bana göre. erkek kadını doyursun diye vardır yani
Cevap sahibi+1 yılİstekli bir adamdan korkma iyi bişeydir. Ona höre kocanı seç
Soran+1 yılBakir biriyle evlenmek istiyorum zaten ya da en fazla bikac kez seks yapmis olsun sence onlar cok istekli olmazmi evlenince
Cevap sahibi+1 yılBakirden mi bahsediyosun az deneyimliden mi?
Soran+1 yılHaz etme derken bakir onceligimdir temiz olsun benim gibi ilki ben olayim ama olaki seks yapmissada biri ikiyi gecmesin onune gekenke yatmis olmasin
Cevap sahibi+1 yılBahsediyosun demiştim haz değil :) isteğin bakirlikle alakası yok. Ben 3 kızla yarmış şekilde evlendim eşimle. Bakirken de istekliydim az tevrübeliyken de
Soran+1 yılYa ben kiskancim benden onceki kizlari asiri kiskanirim herseyin ilkini benimle yasasin
Cevap sahibi+1 yılEşim de öyleydi. Ben ona demiştim eğer problemse beni kabul etme diye. Ama kabul etti. Şu an baya mutluyuz. Ama arkadaş gibi işte :) bekarken baya hayallerim vardı aslında
Soran+1 yılNasil hayaller mesela
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim haftada 4 5 gece seks. Her gece olmasa da bazı geceler 2 defa filan. Mutfakta ayrı. Salonda ayrı. O üstte ben altta. Doggy pozisyonunda. Ona oral yaparak onu kudurtmak filan
Soran+1 yılBenim dusuncemde hafta da 5 ya da 6 evin heryerinde her saatinde hatta bazi geceker onu uyandirip yapmak falan ama sen boyle deyince ya benimkilerde gerceklesmezse diyirum ya
Cevap sahibi+1 yılSen kizsin şanslısın. İsteksiz erkek çok zor bulunur. Oralla uyndırmak ister misin mesela
Soran+1 yılIsteksiz olsada kiyafetle sozlerimle falan artik istekli hale getiririm onu bilmem yaopabilirim belki
Cevap sahibi+1 yılİstediği kadar isteksiz olsun. bir tane pileli etekle gezersin evin içinde. Altına külot filan da giymezsin. bir frikikle işi bitirirsin :) ben oral yaparak uyandırıyorum eşimi bazen :)
Soran+1 yılE hosuna gidiyor mu cok esinin
Cevap sahibi+1 yılGidiyor sever bu işleri ama ıslanamadığı için ilşki boyutuna geçmeyi sevmiyor. Yani bunu belli etmese de anlıyorum
Soran+1 yılYeterince tahrik mi edemiyosun niye islanamasinki
Cevap sahibi+1 yılBen yarım saat hiç nefes almadan seviştiğimi bilirim. Islansın diye öpmek okşamak güzel sözler söylemek. Sıcal nefesimi vücudunda gezdirmek. Bacak iç taraflarını öpmek. Ne varsa. Ona rağmen tamam hazırım diyor. Daha tam giremeden kurumaya başlıyor
Soran+1 yılYahi bunlarin jelleri yok mu onlari kullanin islanamiyo diye seks yapmamk sacma
Cevap sahibi+1 yılYapınca jelle yapıyoz zaten ama düşğnsene hep isteyen taraf benim. Seks esnasında zevk alan bir ifadesi yok. Benim boşalmamı bekliyor. bir kere de o isticek mi diye bekliyorum yok. Öyle geçio günler
Soran+1 yılYa varya erkek olsam istemezdim asla kiz halimle bile boyleysem ben erkekleri bilemedim keske istekli olsa azgin olsa yatakta o islanma olayini falann kapatir ama senin bosalmani bekliyo olmasi zevki 0 a indiryo
Cevap sahibi+1 yılOdf dün gece uyuyakaldım senle yazışırken yatkta :)
Soran+1 yılOlsun onemli degil😀
Cevap sahibi+1 yılSen naptın geç mi yattın :)
Soran+1 yılAynn gec yattim ya
Cevap sahibi+1 yılNeyse yalniz birakmasaydım keşke seni ;) bu akşam burdayım ama dinç şekilde
Soran+1 yılBakalim. ins ben uyuyakalmam😀
Cevap sahibi+1 yılUykusuz musun yorgun musun ;)
Soran+1 yılBiraz uykum var gibi ama 12 den once uyumam tabi
Cevap sahibi+1 yılTamam gittiği yere kadar o zaman ;)
Soran+1 yılTamamdir😀 ee bugun nasil gecti
Cevap sahibi+1 yılDüne göre daha iyiydi. Sakindi. Gerçi şimdi geldim eve ama iyiydi. Senin nasıldı
Soran+1 yılDersim azdi arkadaslarimla takildim yurda geldim yeni sayilir oyle iste
Cevap sahibi+1 yılGüzel. Burdan böyle yorum kısmında ilk defa böyle yazışıyorm :)
Soran+1 yılHadiya bu sitede cok takilmaz miisn😀
Cevap sahibi+1 yılTakılırım ama mesaj kısmından yazışırdım genelde :)
Cevap sahibi+1 yılYAni öyle aman aman da yazıştığım yok. Biriyle bu kadar uzun yazışmıştım. Sen ikinci ;)
Soran+1 yılYa bisey sorsam sonucta evli bir erkeksin burasi bekar kayniyo bu sitede niye takiliyosunki bu siteye neden uye oldun ya da
Soran+1 yılO uzun yazistigin kizla konsuuuuyomusun hala
Cevap sahibi+1 yılYok konuşmuyorum. Burda takılma amacım da sporda siyasette konu varsa yazıyorum. bir de böyle eşli sorular varsa takılıyorm sorulara
Soran+1 yılNe zamandir bu sitedesin
Cevap sahibi+1 yılÖayıstan bu yana. Sen?
Soran+1 yılEylulde kayit olmustum bnei gormussundur bu sitede buyuk ihtimalle bence sorularda falan
Cevap sahibi+1 yılGörmüşümdür o zaman :) merak ettim şimdi takip et yaw beni nolcak
Soran+1 yılProfilini ac simdi mesaj atayim sana
Cevap sahibi+1 yılAçtım bakalım ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılelbette çalışırdım hem bunda müthiş bir haz alarak buna çalışmayan erkek bende adam değildir...
113 Yorumla
Soran+1 yılNeden haz alarak yapardinki o kocmaan karniyla seks yapmak haz vermez bence
- +1 yıl
hayr bunun ayları vardır hiç okumuyormusun hem o istiyecek neden ben bunu reddedeyım kı o eş sonucta o benı reddedıyormu kı ben reddedeyım onu olursa reddetmem..
Soran+1 yılYa aylari derken atiyorum 8. ayda karbi burnunda ama cok istekli o zaman o karniyla seks yapar misin ya da rahatlatir misin onu
- +1 yıl
o zaman tehlıelı oldugunu soylerdım onunla konusur opüşür kısmen rahatlatır ve duşa alırdım herhalde erken doğum yaptırmaya da riske almazdım
Soran+1 yılErken dogum ne alaka anlamadim
- +1 yıl
Allahım :( 8 aydan sonra ilişki tehlikelidir kadın kendini kastığı için orgazm erken doğumu beraberinde getirebilir.. oyuzden tehlıkelıdır... kendimi bir an haydar dümen ya da jınekolog olarak hissettim :)
Soran+1 yılYa iyide 8 aydan sonra cokta erken dogum sayilmaz bence 7 ay falan erken ya ama bilmiyorum bazi kadinlar asiri istekli oluyomus esleride tatmin etmeyince hamileyken kadinlar aldatmaya basliyomus kafam karisti
- +1 yıl
kafan karışmasın tatmın etmenın o kadar cok yolu var kı :)
Soran+1 yılel ya da oral olur sadece hamıle kadını başka nasıl tatmın edeceksın
Soran+1 yılduygu kısmı kolay ya
- +1 yıl
peki bu konuda istenen tam olarak ne ya da anlaşılması gereken
Soran+1 yılılgı ılgı ılgı ya başka sey degıl hamıle kadın sureklı güzel seyler duymak ıster cırkın hisseder oyle hıssettırmeyecek erkek ıster
- +1 yıl
şimdi kadar aksi bir şey ifade etmedim ki herşey seks değil ilgi duygularına tercüman olucak çünkü hamile bir kadın psikolojik olarak ve bedensel olarak hormonlar alt üst olmaktadır... bu vesi ile kadına yaklaşım her zamankınden daha yakın ve sıcak olmak zorundadır..
o isterse birşeyler yaparım ama ben istemem hamileyken arzulamam yazık kadına yav :(
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendisi istiyorsa yapardım ama istemezse yanaşmazdım çünkü zor durumda zaten
30 Yorumla
+1 yılisterse olabilir eşimin mutluluğu benim mutluluğum tabi sağlık açısından uygun olduğu sürece
10 Yorumlahamilelik doneminde kadinlar cinsellik hormonu tavan yapiyomus o yuzden tatmin ederdim
10 Yorumlahamile olsa korkardım bebeğimize birsey olur endişesiyle elleyemezdim bile hiç iş yaptırmam
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde huzur istiyorsan eşini tatmin etmen lazım. Yoksa başın çok ağrır 😆😆
20 Yorumla
+1 yılhamile degilken nasıl çalışıyorsam gene öyle çalışırım ama bazı pozisyonlar karın büyüyünce olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatmin etmemek icin sebep ne? hamile diyerek diyetmi yapmasi gerekiyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki, en uygun şekilde onun arzularını yerine getiririm.
öbür türlü pskolojisi. etkilenecektir.10 Yorumla
+1 yılDoktor tavsiyesi son ana kadar ilişkidir. bebeğe faydası olduğunu duydum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sandalyede devam edebilirler
21 Yorumla
Soran+1 yılNasil. olacakki oyle
+1 yılTabiki neden olmasın evli olsaydım Zevkle memnun ederdim yeterki mutlu olsun
10 Yorumla
+1 yılmuhakkak..
bu onu doğuma da hazırlar..21 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani annlamadim
Gizli Üye(36-45)+1 yılson güne kadar pompaya devam ederim ben eğer doktor bişi demezse
10 YorumlaKarım olsun, hamile kalsın, onu hallederiz. 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGebelik cinsellige engel degil
20 YorumlaEvet hamile olması tatmin olmasına engel degilki
10 Yorumla
+1 yılson zamanlara kadar seks oluyor zaten
20 Yorumla
+1 yılelimden geleni yaparım :)
10 YorumlaEn sevdiğim o halidir
10 Yorumla
+1 yılEvetsen hamilemisin
19 Yorumla
Soran+1 yılDgilim
- +1 yıl
Nerden geldi 2 sorudur bu takıntı
Soran+1 yıl2 soru?
- +1 yıl
Yine sordun sen hamile olsan sana tapardım oldumu
Soran+1 yılYoo ben ilkkez soruyorum bu tarz bir soru
- +1 yıl
Tapardım diyprum verdiği cevaba bak
Soran+1 yılHamile kadina deger verilmesi lazim zaten dogalida bu sagol gorus icin
- +1 yıl
Odunsun iyi akşamlar
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılbir döneme kadar ilişkiye girebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBaşka kadınlara giderdim hemen kanka
10 Yorumla
+1 yılHamileyken seks yapılır
10 Yorumla
+1 yıltabiki seve seve...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet herseyi yapardim yine
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmisyoner haric
Gizli Üye(30-35)+1 yılne için tatmin edicem
10 Yorumla
+1 yılne gibi...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamileyken seks yapılmaz diyen mi var?
10 Yorumla
+1 yılisterse ederim tabi
10 Yorumla
+1 yılE mutlaja
10 YorumlaTabi ki
10 Yorumla
+1 yılI dont
10 Yorumlaİsteğe göre
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılttabikide