Hamileyim. Doktor çok sert olmamak kaydıyla seks yapabileceğimizi söyledi. Ben de yapmak istiyorum, kaç ay geçti sonuçta. Eşim hamile olduğu öğrendikten sonra bana kadın olarak değil de daha çok şefkatle bakıp sürekli pamuklara sarma havasında olduğu için biraz çekiniyorum açıkçası. Sizce bunu nasıl karşılar? Siz bunu eşiniz hamileyken istese nasıl karşılarsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılBunda birşey yok.. eşin o.. aksi doktor tarafınca belirtilmedikçe cinsellik serbestdir.. erkekler çocuğa birşey olur düşüncesi ile bu dönemde eşinden uzaklaşabilir.. karnında kendi çocuğu ile bu fikir çok tersde gelebilir! Lakin gerek hormonsal nedenler, gerekse kadinin sevgiye daha çok ihtiyacı olması nedeni ile bu dönemde daha yakın olunmali.. hem gebelikte yaşanan cinsellik doğumu kolaylaştırır hemde bebek içinde salgılanan mutluluk hormonu gelişimi için faydalıdır.. çekinmeyin ve esinizi baştan çıkartın.. yalnız sertlikten özelliklede baskıdan uzak durun, allah bir avazda kurtarsın..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHamilelik özel bir problem sorun olmadıkça ilk 6 ay hiç bir risk taşımadan gerçekleştirilebilir. Her hangi bir enfeksiyona karşı da pirezarvatif kullanılması da önemle tavsiye edilir. Seks hem kadına hem erkeğine hemde bebeğine çok iyi gelecektir. Oluşan mutluluk tablosu her kesi rahatlatacak, daha da yakınlaştıracak iyi hissettirecektir. Evet gebelik uzun bir maratondur ve asla kadın yalnız bırakılmamalıdır, dikkatli olunmalıdır ve aşk ile sevgi ile yaklaşılmalı, ten teması, segi ve şevkat ihmal edilmemelidir...
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle eşine gebelikte cinsellik makalelerini okut bir rahatlasın
sonra da istiyorum de eşin sonuçta
ben bazen öğle arasında çağırıyorum
gel de yap diye ne var o yapamayacak da kim yapacak eşin helalin72 Yorumla- +1 yıl
Oysa bu ne azgınlık helal ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks aşeriyorum de kesin yapar çünkü bu aylarda en önem verdikleri konu bu oluyor :)
152 Yorumla- +1 yıl
İşte bu cevap
- +1 yıl
Ateşlenirse 🔥
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
107Cevap
+1 yılİstemen gayet doğal bir durum eşin sonuçta hem doktor sorun yok diyosa bişey olmaz atla üstüne gitsin 😃
80 Yorumla
+1 yılÜstte ol. Karnına baskı yapmamış olur. Ayrıca doğuma bir iki gün kala da yapılır. Doğumu kolaylaştırmak için.
723 Yorumla- +1 yıl
@DarkArrow doğum ebesinden daha mı iyi biliyorsun pardon.
- +1 yıl
Ne kadar saçma
- +1 yıl
@poyraz_karayel araştırın öyle gelin.
- +1 yıl
@DarkArrow gebelere eğitim veren hemşire bunu kız kardeşime söyledi. Ben de burada paylaştım.
- +1 yıl
Valla bize de Doğuma 2 ay kalaya kadar yapabilirsiniz dediler bu işte bir yanlışlık olmasın
- +1 yıl
@poyraz_karayel riskli durumlarda o. Yoksa her günü de yapılabilir. Sonuçta çocuk ayrı yerde.
- +1 yıl
Aynen neyse sen iyiki ebe olmadın :)
- +1 yıl
@DarkArrow iyi yapmasınlar. Bizimkiler yapmıştı. Onu da kendi doktoru söyler
- +1 yıl
@DarkArrow hayir
- +1 yıl
@DarkArrow evet tekir. Hayatımda kimse yok da whatsapp'ta var kırıklar :)
- +1 yıl
@DarkArrow yok takip etmicem.
- +1 yıl
Veteriner hekimsen ziyarete geliriz. Biraz tombis oldu m diyet yazarsın oğluma
- +1 yıl
Temiz güldüm ah bu cinsel sorularin goruslerinin altindaki yorumlar... illa taniscaksiniz dimi 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini kolunu bağlar tecavüz ederim kocama 😂 ben istiyosam o seks yapılacak
1219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@purtuli yasin cok buyuk abı :)
Cevap sahibi+1 yıl@purtuli inşallah bulursun :)
Cevap sahibi+1 yıl@purtuli inşallah inşallah 😂😂
- +1 yıl
Senin gibi hatun istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@stark-mann bulursun inşallah 😊
Cevap sahibi+1 yıl@CanerLore ben anlamam baş ağrısı falan . Hem sevisirKen salgilanan bı hormon ağrı kesici etkisi görüyomuş 😂
Cevap sahibi+1 yıl@CanerLore teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Sanırım bakarsın ve bakirsin
- +1 yıl
Bu ne ateş ya bende senden bir tane istiyorum
- +1 yıl
Bu nasıl bir özgüvendir madam.. seni tanımak istiyorum mutlaka.. 😜😬
Cevap sahibi+1 yılAman yarabbi hiç bu kadar erkeğin bunu istediğini bilmiyodum ama başım bağlı gençler şansınıza küsün 😊
- +1 yıl
Oo o zaman seninki çok şanslı 😉
- +1 yıl
Bu kadar erkek le aynı anda hiç düşündün mu :)
+1 yılAçıkça söyleyeceksin istiyorum diye. Eşin o neyden çekiniyorsun ki. Belki kendi de istiyor da sen tepki verirsin diye korkuyor.
70 YorumlaBiz karım hamile iken seks yaptık doktor aksini söylemediği sürece problem yok. Ama eskisi kadar zevkli olduğu söylenemez malum daha sakin davranmak gerekiyor ve pozisyon kıtlığı oluyor karın şişkinliği olduğu için.
00 YorumlaHamileyken de pekala seks yapılır. Hatta hormonal değişikliklerden ötürü kadının canı seks yapmayı daha fazla isteyebilir. Burada en büyük rol erkeğe düşer, bu zaman zarfında eşinin istek ve talepleri doğrultusunda hareket etmelidir.
00 Yorumla
+1 yılHamilelikte cinsellik dye bsy var ztn ama yorucu olmamak kaydiyla ben kabul ederim ztn bsy olmuyor
610 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@booys5959 aynnn
- +1 yıl
@In_flames_ tanismak istermisin
- +1 yıl
@booys5959 hayir istemem sevgilim var
- +1 yıl
@booys5959 hyr tabii ki de sacmalama ve sevgilimle burdan tanistik
- +1 yıl
@booys5959 Piss
+1 yıleşim sonuçta tabi ki hamileykende yaparım mutlu olacaksa. mutlu olmayacaksa yapmam. fark etmez diyosa yine yaparım :D
30 YorumlaBiz de esimle hamileyken yaptik, ama tabi belirli pozisyonlarda. Karnina cok baski yapmayacak sekilde... Eger esin cok tedirgin oluyorsa en azindan oral seks deneyebilirsiniz alternatif olarak
10 YorumlaŞahsen bn yapmam kıyamamki cnım o bnım daha kucagıma alır tasır uyurken bile sallar öyle yatrırım
40 Yorumla
+1 yılyani kibarca buna ihtiyacın olduğunu yasak olmadığını anlat yapmıyosa şüphelen
40 Yorumlahassas bir konu. kişiden kişiye değişir. şu an sana şefkatle bakıyorsa o bakış açısını değiştirmeye bak. seksi kıyafetler giy evin içinde tabi. frikik ver. kadın olduğunu hatırlat
00 Yorumlaolur tabi neden olmasın eskisi gibi olmaz işte ona göre takılmak lazım oral olur vajina kısmına yavaşça girip çıkmak ile seks yapılabilir 5.6 varsa sakat tehlike li olabilir şajşen düşüncem bu
00 YorumlaGüzelce konuş hizah et nede olsa evli insansınız bunda yanlış anlaşılacak bişey yok sonuçta insanız canın ister bu normaldir eşinde bunu güzel karşılar diye düşünüyorum çekinme konuş
00 YorumlaTabiki yaparız. Son iki güne kadar devam ettik. İlk üç ve son üç ayda yavaş olun dedi doktor sadece bu kadar. :-)
00 Yorumla
+1 yılzaten hamileyken sürekli sexs yapmanız gerekiyor spermin içinde bulunan vitaminler minareller bebeği besliycek gelişmesine yardımcı olucak
010 Yorumla- +1 yıl
Bebek yalnızca anneyle arasındaki kordondan beslenir saçma sapan yorum yapma
- +1 yıl
@bewildgirl olum bunu doktorlarda söylüyor siz ne kadar cahil insanlarsınız spermin içinde Vitamin C, Kalsiyum, Klorin, Kolesterol, Sitrik asit, Kreatin, Fruktoz, Laktik asit, Magnezyum, Fosfor, Potasyum, Sodyum, Vitamin B12, Çinko. var bunların hepsi vajinadan bebeğe gidiyor ve bunların hepsi onun gelişmesinde yardımcı oluyor doktorlara felan sorun zaten bu cahilik yüzün den adam karısı hamileyken sabah akşam karıya gidiyor sonra kadın yakalıyor ayy ben nerde hatta yaptım hamileyken çok çirkinim giibi şeylerle karşılaşıyoruz bu nedir yav
- +1 yıl
ben sanaa git bdsm de yap demiyorum kadının karnına dikkat ederek yavaş tempoda yaparsın ne olucak yani
- +1 yıl
Yapmasın demiyorum ki
risk yoksa güzelce yapsın zaten
Eşi değil mi
ama beslenme öyle olmaz
bebek kese içinde ve amniyotik sıvının içinde durur
dışardan etkilenmez
- +1 yıl
@bewildgirl bebek sperm sayesinde derisi korunur ve dermal yol ile beslenir tıpcı olarak soyluyorum
- +1 yıl
anlatamazsın =D =D ben de diyorum ulan eşi hamile olan kerhaneden niye çıkmıyor bu zihniyetten dolayıymış =D =D bak eksileyenlerin hepsi bu görüşe karşı
- +1 yıl
Ama nolursa olsun hic bir neden seni , senin bebegini tasiyan bir kadini aldatmani hakli cikarmaz
- +1 yıl
benim savunduğum konu bu değil benim savunduğum konu eğer kadın hamileyse ilişkiye girilir benim savunduğum konu bu kadının vermeme gibi saçma triplere girmesi çok daha saçma =P
- +1 yıl
O zaten ayri bir konu :D adam 9 ay bos birakilir mi saglik sorunu yoksa yapilmali seks bnce
- +1 yıl
@enmutlupsıkopat ciddi ciddi 9 ay adamla ilişkiye girmiyorlar sonra vay efendim neden aldatıldık neyse ya kim ne bok yerse yesinler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şey ki. Son 2 aya kadar yapılabilir. Ona anlat çok istiyorum de anlayacaktır seni.
10 Yorumla Valla kıyacağımı sanmıyorum ama eşi mi de zor duruma sokmam yaparım zarar vermeden 🙈🙈
30 YorumlaHamileliğin son ayına kadar cinsellik yaşarım bebeğe ya da kadına zararı yok aksine doguma faydası varmış.
00 Yorumla
+1 yılYapin tabiki. Onu arzuladigini hissettir once. Rahatlayabileceginiz cok yontem var
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun kafasında bir penis damgasıyla uyanmasında dikkat et.. Oral yapın.. Çok ilerletmeyin yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. buna bir ihtiyaç olarak bakardım ve eğer bir sakıncası yoksa anlayış gösterirdim
00 Yorumla
+1 yılSorun yapmaz zevk almak için değil sana zevk vermek için çaba sarf eder
Sinitlarinizi tam bilmediğim için genel yorum yaptım ama tam köküne kadar sokmamasinda fayda var bence00 YorumlaHey Allahım otur çocuğun doğmasını bekle, çok istiyosan seks oyuncakları var
10 Yorumla
+1 yılDoktor onay verdiyse esimde istedigi icon nazikce olurdu elbette. Hamilelikte kadinlarin hormonlari yukseliyormus sanirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. sen hamileyken adam senle seks yapmak istemiyorsa o adamı at çöpe gitsin
hamileliğin son bir iki haftasına kadar seks yapılır ve gayet iyi yapılır10 YorumlaDoktor müsade etmiş demek ki tehlikeli bir durum yok seks sonuçta bir ihtiyaç bence konuşun eşinizle en kötü oral yapsın rahatlatsın sizi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu normal ama sen onun eşisin çekinecek bişey yok sadece istiyorum demen yeterli
21 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaşık pozisyonunda yapabilirsiniz bir sakıncası yok
10 Yorumla
+1 yılben ellemem zira sertimdir istenmeyen sonuçlar doğurabilir
00 Yorumlayapsada dert yapmasada dert arkadaş. şeyinmi var derdin var
00 YorumlaDoktor izin verdi yapabiliriz hadi gene iyisin köfte de gerisine karışma 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sıkıntı olmaz hamileliğin verdiği seksiliği kullanarak onu baştan çıkartmayı deneyebilirsin öncelikle...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıldoktorların eşlere seks yapın die tavsiye ettıklerını duymustum cunku daha rahat dogum yapsınlar die
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizlerde beyin var olup olmadığına dair kafamda şüpheler oluştu..
11 Yorumla
+1 yılTamamen sana bagli. Surpriz yap ateşle sen o bombayı patlatir.
00 Yorumlabencede yap yamazsan süpelen bence sonucta erkeğinde ihtiyacı var hem hamilelelikte istek artar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. konuş onunla sakıncası olmadığını açıkla oda ister
birde hamile bayanın ayrı bir görsel çekiciliği oluyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki neyms genç yaşta hamile kalmamak lazımmış :-D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kıyamaz belki ama hiç istemezse korkarsa zarar vermekten mast yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir erkek olarak yapmazdım sadece sevişirdim zararlı olabilir çünkü...6-7 ay sabredeceksin...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleşinin böyle davranması gayet normal nıhayetınde çocuğa zarar gelır endışesı var ama sen ona yol gösterırsen senı gerı çevırmez ve kontrolu sana bırakır
00 Yorumla
+1 yılHamile iken seksi olur bence ve ben hamile kadınların çok seksi bulurum
00 Yorumlaeşim hamile kalırsa soğurum zaten :D
121 Yorumla- +1 yıl
Bak bu güzeldi :)
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Ben ondan isterim bir zamana kadar cinsel ilişki serbest zaten 😊
00 YorumlaBunu açıkça söyle ya da hafifçe öp öpüş yaklaş bu şekilde başlat bunun normal olduğunu yapabileceğini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoruyucu davranması normal ama doktordan bunun iznini alınca yaparım, hem ben istekli olurum hem de kadın hamile diye hormonları kaybolmuyor.. biraz harekete geçir oral vs ile
00 Yorumla
+1 yılKendisini tarif ettigi swkilde kurallara gore skrdim
10 Yorumlahamileleiğin eşinde baya malmış yani son 2.5 ayına kadar yapabilirsiniz
00 YorumlaHamileyken seks yapılır sert olmadan belli pozisyonlarda isterse yaparım tabi
00 Yorumla
+1 yılÇok isterim ama yapamam.
Çocuğumun gamzeli olmasını istemiyorum çünkü 😅00 Yorumla
+1 yılHamileyken belli bir süreç içinde seks yabilirsin düşük ihtimali olmayan hamile kadınlar için belli bir süreçte sert darbeler den kaçınarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHamile iken seks yapılmaz diye bir kural yok düşük tehlikesi fela yoksa yapılır yani ama tabi erkeklerin bazı duyguları değişi yor bu dönemde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhamileyi dediğinde yatağa atar sabaha kadar uyutmam layn hamilelik sekse engel değil ama dikkatli olmak lazım. Bunu şimdiki ergenler bilmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloralda yapıp tatmi, n olabilirsiniz . beceriksizmi ne eşin
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim bahsettiğim oral değil iyi okuduysan sevgili gizli.
Cevap sahibi+1 yılbende diyorum ki illa birleşerek seks yapmak zorunlu değil eşin seni oralda tatmin edebilir boşaltabilir yani anladın? önemli olan mutlu son dimi ya da ne bilim sevmiyosun heralde yalanılmayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamileyken seks normal bişey hatta sağlıklı
811 Yorumla- +1 yıl
Neresi sağlıklı be?
Cevap sahibi+1 yılhormonlar daha çok salgilaniyor ve sağlıklı bişey bu
ayrıca salgılanan hormonlar mutlu ediyor
hamile mutlu = sağlıklı- +1 yıl
Ya bir gidin ya.
Cevap sahibi+1 yılHasta misin arkadaşım?
aç araştır bak.
hemsireyz boş keseden sallamiyorz- +1 yıl
Mutlu olmak için neden seks yapılsın? İçerde bebek var üstelik? Mutlu olmak istiyorsan başka çözümler bulunur illa seks mi yapılması lazım ne acayipsiniz yaö
- +1 yıl
Ya bir yürü git 2 dakika da hemşire oldun. Aç bak internetten zararlarını önce.
- +1 yıl
İki dakika önce laf yetiştiriyodun şimdi mi geri çekiliyosun? Herkes hemsire oluyor zaten
Cevap sahibi+1 yılsorunlusn sen
ben sana ne anlataym daha ki
bişey bildiğin yok boş keseden atıyorsun
ne desem kendi bildigini diyeceksn
aç araştır bak sonra gel karşıma
hemşire olup olmadigimi anlarsın- +1 yıl
Tamam sayın profesör
Cevap sahibi+1 yılaraştır gel seninle de tartisabileym
+1 yılbence hatalı esin sen artık daha cok kadınsın ilgi tamam ama sekste olmalı
10 YorumlaHamileyken seks yapiliyo zaten sorun olmaz sadece son bir ay kala yapilmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boyle birini bulmussunda op basina koy..
721 Yorumla- +1 yıl
Oda Öpüp Başına Konmak İstiyor zaten
- +1 yıl
Dediğim gayet acik
- +1 yıl
Anlamamışsın demek istediğimi
- +1 yıl
Çok açık adamı. Öpüp Başına Konmak İstiyor
- +1 yıl
Bas Sadece vücudumuzun üstündeki. Yer için kullanılmaz
- +1 yıl
Buradaki kızcağız erkek vücudundaki diğer başı olan üzgün üzerine çıkmak istiyor
- +1 yıl
Yani kadın merhamet değil seksi istiyir
- +1 yıl
Ne güzel anlaştık...
Mutlu hafta sonlaro
+1 yılyaparız neden olmasın doğru pozisyonlarda rahat bir şekilde tabii yapılır
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi