Cinsel Yaşam Hamilesin ve eşin senle ilişkiye girmek istiyor yapar mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Peki denediginiz pozisyonlar neler ve fantaziniz var mı? Hamilesin ve eşin senle ilişkiye girmek istiyor yapar mısın? Cevapla Hamilelik Soruları İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Hamileliğin ilk bir kaç ayı olabilir de sonrasında pek tahrik edici gelmiyor bana açıkçası. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 9 ay aralksz yaptm en son gece yaptm sabah doguma gittim djkdjd bi risk yoksa sorun yok 6 7 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Bu ne azgınlık 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olması gereken ilişki azgınlk olmuyor o Yorumla CesaretliOll +1 yıl Zaten doktorlar ilişkiyi öneriyor. AZgınlık ile alakası yok. Önemli olan doğumun kolaylaşması. Sizin de son geceye denk getirmeniz takdir edilesi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen ne güzel böyle bilinçli bir adamsınz bunlar herseyi azgnliga bağlıyor kapasite o kadar Yorumla CesaretliOll +1 yıl Teşekkürler. 🤞🏻 Yorumla Barmecide +1 yıl sizinkisi oldukça sıradışı bence Yorumla karizma14 +1 yıl Hiç boşluk yok yani Yorumla
EskişehirEfsanesi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Normal bir şey doğuma bir ay kalaya kadar hamilede olsan eşinle ilişkiye girebilirsin eşini red edersende yavaş yavaş eşini kaybedersin 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Neden girmeyim ki soğumam aksine misyonerde seviserek yaparım 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Pozsiyon saniirm o durumda misyoner olur bide yan pozisyon olur du 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hamileyken doktor kontrolünde seks yapılabilir. Doğuma da yardımcu oluyormuş seks. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yaparsin eger doktor bir sorun olmaz diyorsa neden olmasin yani 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hamilelik cinsel ilişkiye engel değil bazı pozisyonlardan cekinilmeli ve sert olunmamali o an 0 0 Yorumla
Gamzelimsicee Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hamileyken hiç yapılmaması daha sağlıklı derler 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl ilk 1 ay ve son 1 ayda girmem riskli olur kadın için 0 0 Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yapmam ama onu oral yaparak boşaltirim kıyamam ben 🤤🤤🤤 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hamileliğin son zamanına kadar yapılır tabiki. Daha zevkli oluyor içine boşal boşalabildigin kadar 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bebeğin kafası patates gibi olmaması için yapılmaz bence asdjdk 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hamileliğin son 1,5 ayına kadar normal yapılabilir eşimi zorlamam ama isterse yaparızzz 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Son 4 haftaya kadar sorun olmadığından girilebilir :D 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hamileler ilişkiye girebilir. 1 1 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Kadın altta olmalı bence. Jokey pozisyonu da olabilir. Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doktoruma danışırım riskli ise asla yapmam 1 6 Yorumla Herakkles +1 yıl Esi. Isterse Yorumla Eylulemira +1 yıl @Herakkles kusura bakmasın kimse ben bebeğimin sağlığını eşimin uçkuruğu için tehlikeye atmam Yorumla Herakkles +1 yıl Oral ile vs mutlu eder misin eşini o zmn Yorumla Eylulemira +1 yıl @Herakkles o da benim o anki ruh sağlığıma bağlı hamilelikte mide bulantısı yaşıyorsam asla yapmam Yorumla Herakkles +1 yıl Normalde oral seviyo musun Yorumla Eylulemira +1 yıl @Herakkles sanane ya benim özel hayatımdan zevklerimden Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. evli misin sen 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doktor okey verdiyse sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır cok riskli 1 3 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Hamileliğin son 1,5 ayına kadar gayet doğal ve herhangi bir sıkıntı olmuyor kadın ve bebek için, Karşı cinssin öğren bunları Yorumla CesaretliOll +1 yıl ya bebesine bak. Kaç doğum yaptın da riskli diyorsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam kardes sen cesaretli ol Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Yapılır tabiki... 0 0 Yorumla
karizma14 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Bu konuyu konuşabiliriz 0 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Girilir 0 0 Yorumla
SADRAZAM-POWER Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yaparım 😂 0 3 Yorumla melisaa_01 +1 yıl Hamile mi kaldın knk bu nasıl cevap sjddjk Yorumla SADRAZAM-POWER +1 yıl 😂😂😂 eşim isterse yaparım yani Yorumla melisaa_01 +1 yıl ahaha peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hamileliğin ilk bir kaç ayı olabilir de sonrasında pek tahrik edici gelmiyor bana açıkçası.
9 ay aralksz yaptm en son gece yaptm sabah doguma gittim djkdjd bi risk yoksa sorun yok
Bu ne azgınlık 😀
Olması gereken ilişki azgınlk olmuyor o
Zaten doktorlar ilişkiyi öneriyor. AZgınlık ile alakası yok. Önemli olan doğumun kolaylaşması. Sizin de son geceye denk getirmeniz takdir edilesi.
Aynen ne güzel böyle bilinçli bir adamsınz bunlar herseyi azgnliga bağlıyor kapasite o kadar
Teşekkürler. 🤞🏻
sizinkisi oldukça sıradışı bence
Hiç boşluk yok yani
Normal bir şey doğuma bir ay kalaya kadar hamilede olsan eşinle ilişkiye girebilirsin eşini red edersende yavaş yavaş eşini kaybedersin
Neden girmeyim ki soğumam aksine misyonerde seviserek yaparım
Pozsiyon saniirm o durumda misyoner olur bide yan pozisyon olur du
Hamileyken doktor kontrolünde seks yapılabilir. Doğuma da yardımcu oluyormuş seks.
yaparsin eger doktor bir sorun olmaz diyorsa neden olmasin yani
Hamilelik cinsel ilişkiye engel değil bazı pozisyonlardan cekinilmeli ve sert olunmamali o an
Hamileyken hiç yapılmaması daha sağlıklı derler
ilk 1 ay ve son 1 ayda girmem riskli olur kadın için
Yapmam ama onu oral yaparak boşaltirim kıyamam ben 🤤🤤🤤
Hamileliğin son zamanına kadar yapılır tabiki. Daha zevkli oluyor içine boşal boşalabildigin kadar
Bebeğin kafası patates gibi olmaması için yapılmaz bence asdjdk
Hamileliğin son 1,5 ayına kadar normal yapılabilir eşimi zorlamam ama isterse yaparızzz
Son 4 haftaya kadar sorun olmadığından girilebilir :D
Hamileler ilişkiye girebilir.
Kadın altta olmalı bence. Jokey pozisyonu da olabilir.
Doktoruma danışırım riskli ise asla yapmam
Esi. Isterse
@Herakkles kusura bakmasın kimse ben bebeğimin sağlığını eşimin uçkuruğu için tehlikeye atmam
Oral ile vs mutlu eder misin eşini o zmn
@Herakkles o da benim o anki ruh sağlığıma bağlı hamilelikte mide bulantısı yaşıyorsam asla yapmam
Normalde oral seviyo musun
@Herakkles sanane ya benim özel hayatımdan zevklerimden
yaparım çok yaptım
Yaparim neden yapmiyim
evli misin sen
Sorun olmuyor ki
içine girilmedende yaşanabilecekler var
doktor okey verdiyse sorun yok
Yapıyoruz
Hayır cok riskli
Hamileliğin son 1,5 ayına kadar gayet doğal ve herhangi bir sıkıntı olmuyor kadın ve bebek için, Karşı cinssin öğren bunları
ya bebesine bak. Kaç doğum yaptın da riskli diyorsun.
tamam kardes sen cesaretli ol
Yapılır yapılmaz mı
Yapılır tabiki...
Evet
Bu konuyu konuşabiliriz
Yaparım
Hiç acımam 😀
Tabiki
Girilir
Yaparım 😂
Hamile mi kaldın knk bu nasıl cevap sjddjk
😂😂😂 eşim isterse yaparım yani